Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

הייתה תאונה של רכב שלי ברכב אחר לפני כמה חודשים.

משטרה ואמבולנס לא הוזעקו אבל נאלצתי להגיע בערך שעה אח"כ בכוחות עצמי למיון.

עכשיו אני מגלגל תביעת נזקי גוף מול חברה הביטוח של הרכב והעו"ד ביקש שאביא אישור תאונה מהמשטרה.

איזה מסמכים\אישורים צריך להביא לתחנת משטרה כשמוציאים אישור כזה? הבנתי שקוראים לו "אישור בדבר הגשת דיווח בתיק".

יש לי את כל הפרטים של הנהג והרכב השני שהיה מעורב בתאונה (רישיון רכב, צילום ביטוח חובה, צילום רישיון נהיגה...).

דרך אגב, אם זה רלוונטי, שנינו היינו אשמים באותה מידה בתאונה כי שנינו נסענו רברס, אבל רק לרכב שלי נגרם נזק.

עריכה אחרונה על ידי עמי555
פורסם

את עצמך, רשיון הנהיגה שלך ורשיון הרכב שהיה מעורב בתאונה (זה שבו נהגת או נסעת). מומלץ גם צילומים שלהם, אחרת יהיה עליך לצלם בתחנה בתשלום.

אישית אני ממליץ לך להחזיק קלסר מסודר עם כל החומר, אפילו בשני העתקים. התביעות עלולות להתגלגל משך הרבה זמן ואתה עלול להתקשות לאתר מסמכים שלא שמרת בתיק כזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתביעות גוף זה לא מעניין מי האשם

אתה צריך להביא גם את האישור של חדר המיון

אבל כאן הכל מרוכז

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%AA_%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8_%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%AA%D7%99_%D7%9C%D7%A0%D7%A4%D7%92%D7%A2%D7%99_%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ישה, טוב שקישרת, בגלל תעודת ביטוח החובה. אני לא בטוח שחייבים להביא תעודה רפואית, הרי ניתן לדווח על תאונה גם אם אין נפגעים או אם הנפגע הוא אדם אחר ואין בידך התעודה הרפואית שלו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך בתביעת נזק גוף אין תעודה רפואית?

ובמקרה שלנו פות"ש הלך למיון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לתביעה בודאי.

פול"ש מדבר על הדיווח למשטרה, לא לחברת הביטוח או בית המשפט.

פורסם

מעתיק לך את השורה המתאימה

• תעודה רפואית הנוגעת לתאונה (למשל - מכתב שחרור מחדר מיון) או העתק שלה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שיהיה. ממילא זה הולך ישר לארכיון משום "חוסר עניין לציבור" (אן הנוסח החדש).

• תוכן חדש...