Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לקצת עזרה

מחפש רכב ״ספורטיבי״ , התחלתי מA3 והתסכלתי על עוד כמה דגמים.

מתקשה להחליט מה כדאי יותר.

תקציב רצוי מאוד עד 50 (במידה ויש דגם ספציפי שממש מומלץ אין בעיה להוסיף עוד ..)

עברתי על כמה שרשורים בפורום - לא בדיוק מכוונים לדגם ספציפי.

דרישות:

כמה שפחות זמן במוסך - זמן פנוי שואף ל0.

עלות תחזוקה נמוכה

תודה!

(נ.ב. לא איביזהֿ, לאון, גולף, פולו... )

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא נתחיל לצמצם. v40 אתה לא תמצא בתקציב. גם ג'ולייטה אתה תמצא ידניות עם מנוע 1.4 120 כ"ס. ככה שמה שנשאר לך זה a3 משנתון נמוך - גם לא מומלץ לאור החיים שרובן עברו.

פורסם

לא ממש ספורטיבית, אבל לא פחות טובה מהאלטרנטיבות שהבאת: פוקוס אקובוסט. יש כרגע שתיים למכירה ביד2. החיסרון העיקרי הוא מנוע רגיש - יש כמה שכבר החליפו להן מנוע.

עוד אלטרנטיבה: פונטו איבו טורבו. גם כזו יש אחת למכירה בפורום.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה לעונים

פונטו ופורד לא באים בחשבון

מה לגבי A3 עם קילומטרז׳ נמוך? 50-60 אלף - ראיתי במגרש בצפון וגם ביד2

אם מעלים את התקציב ל60-65 כן יש אופציות?

פורסם

אם תמשיך ותעלה את התקציב, אולי תוכל למצוא אינפיניטי g37. אבל זו משאבת דלק רצינית, והיא גם תהיה די ישנה.

מה זה ספורטיבי בשבילך?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

סנטה, בניגוד לשם שלך , אין מתנות בחינם, תכפיל תקציב כדי למצוא דברים נורמלים או שתסתפק בA1 גם בתוספת

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

פורסם

שוב תודה,

אז המסכנה לא לקנות יד2 בכלל? או עד קילומטרז׳ מסויים / שנה מסויימת? או לכוון לחדש?

פשוט אני לא הולך לנסוע הרבה ולכן המטרה גם לא לבזבז יותר מדי (לכן התחלתי מ50) . השאלה אם זה המצב..

ב״ספורטיבי״ הכוונה לרכב שנוסע יותר טוב מרכב ממוצע / יותר יוקרתי וגם נראה טוב יותר . אחרת אפשר סתם לקחת ליסינג בעובדה ולנסוע על מזדה 3...

נ.ב. לא אוהב צורת סדאן בכלל.. מפה גם הדגמים...

פורסם

הבקשה שלך מובנת, אני חושב שתחפש ללא מגבלה מסוימת נניח A3 או גולייטה, והראשונה שתיראה לך שמורה דיה ובעלת ביצועים שמספקים אותך - תתקדם איתה. בשני הרכבים יש גם מנועים פחות זריזים, לכן כאשר תראה רכב עם נתונים טובים - תבצע עליו נסיעה קצרה עם בעל הרכב ואז תחליט אם להתקדם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני במקומך מחפש סיאט לאון 1.8 ידנית. 2012,2013 .

לא הכי ספורטיבית בעולם אבל יופי של רכב עם מנוע מעולה, התנהגות צפוייה וטובה ומרווח פנים טוב.

פורסם

ב״ספורטיבי״ הכוונה לרכב שנוסע יותר טוב מרכב ממוצע / יותר יוקרתי וגם נראה טוב יותר . אחרת אפשר סתם לקחת ליסינג בעובדה ולנסוע על מזדה 3...

...

לא יוקרתית ומראה זה עניין של טעם, אבל במבחינות מסויימות מאזדה 3 ספורטיבית מA3 שתכלס לא ממש ספורטיבית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תודה רבה, אעלה את התקציב ואמשיך לחפש.

עכשיו לשאלה הראשונה - איזה מן הרכבים ידרוש פחות טיפולים ועלותו תהיה הכי זולה?

איי3 \ ג'יולייטה \ אחר?

• תוכן חדש...