Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני בעיצומם של חיפושים אחר רכב- קודם כל רוצה להגיד תודה על כל המידע שאתם חולקים פה, לומד המון בזכותכם.

מחפש רכב אוטומט עד 20K ש"ח, לנסיעות של סה"כ 1,000 ק"מ בחודש במישור, רכב שלא יריץ אותי למוסכים כל חודש, שיהיה אמין , בטוח, חסכוני בדלק וככל האפשר גם נוח.

מצאתי פולקסוואגן פולו מודל 2007,

מנוע 1,390 אוט', דגם Energy,

יד 2 פרטיות, נראה חיצונית ופנימית טוב,

נסעה 150K ק"מ

ונמכרת תמורת 16,000 ש"ח.

האם יש הסתייגויות או לחלופין המלצות על הרכב?

משהו שכדאי לבדוק מבעוד מועד? (חוץ מקומפיוטסט)

תקלות נפוצות שכדאי לשים עליהן דגש?

אשמח מאוד לעצות מהמבינים

המון תודה!

גיא

פורסם
המנוע הוא 1.4 מוכר ותיק ואמין.

תשמע, מניסיוני הרכבים האלו לא מזדקנים טוב. I20 תהיה עדיפה כמשומשת.

תודה רבה על התשובה.

לצערי ה-i20 יקרה יותר (לכיוון ה-30-35 אש"ח) וגם אז כמעט כולן היו בעבר ליסינג או השכרה ואני פוחד מרכב שלא היה אכפת לנהג שלו ממה שיקרה לו...

יש המלצות לרכבים נוספים שכדאי לבדוק לפני הפולו?

פורסם

עניתי לך גם בשרשור ההשבחה והתעלמת, אבל אני לא אתייאש: פורד פיאסטה, עם הגיר הפלנטרי האמין (מנוע 1.4).

בתקציב של 20,000 אפשר למצוא אחת סביב 2010-11.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אתה מחפש אמינות בעיקר?

לך על ספלאש מזדקנת או סיריון.

האמינות שם תהיה יותר טובה מהפולו.

הלוואי שהייתי מוצא כאלה שלא עברו בליסינג או השכרה...

כאילו כל הרכבים האלו נקנו על ידי חברות ורק ביד הבאה עברו לפרטיות

פורסם

מנוע מצוין , החלפת רצועת טימינג כל 5 שנים, בדוק שבוצעה החלפה לאחרונה. עלות ההחלפה 2000-2500 שח כולל מותח רצועה ומשאבת מים.

אם לרכב יש היסטורית טיפולים מלאה מדובר ברכב מצוין , יחידת כח טובה, מזגן מצוין ומרווחת יחסית למתחרות.

ממליץ לבדוק את הרכב לפני הקניה במוסך רון בתל אביב

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
עניתי לך גם בשרשור ההשבחה והתעלמת, אבל אני לא אתייאש: פורד פיאסטה, עם הגיר הפלנטרי האמין (מנוע 1.4).

בתקציב של 20,000 אפשר למצוא אחת סביב 2010-11.

תודה על התשובה וסורי על ההתעלמות!

אבל היא לא ידועה כצרכנית דלק מפלצתית? :evil:

פורסם
מנוע מצוין , החלפת רצועת טימינג כל 5 שנים, בדוק שבוצעה החלפה לאחרונה. עלות ההחלפה 2000-2500 שח כולל מותח רצועה ומשאבת מים.

אם לרכב יש היסטורית טיפולים מלאה מדובר ברכב מצוין , יחידת כח טובה, מזגן מצוין ומרווחת יחסית למתחרות.

ממליץ לבדוק את הרכב לפני הקניה במוסך רון בתל אביב

אז אתה אומר שהדיבורים על כך שהיא מזדקנת לא טוב אמורים להפחיד אותי פחות אם אני רואה היסטוריית טיפולים מסודרת של הרכב? האם מוסך רון למשל יודע להסתכל על היסטוריית הטיפולים ולהגיד האם הרכב טופל כראוי?

ומה לגבי הפולו 1600? מה ההבדלים בינו לבין ה-1400?

מלא תודה!!

פורסם
תודה על התשובה וסורי על ההתעלמות!

אבל היא לא ידועה כצרכנית דלק מפלצתית? :evil:

לא מדובר על הרכב החסכוני בקבוצה, אבל מפלצתית זה קצת הגזמה. לדעתי ביחס למנוע ולגיר (פלנטרי 4 הילוכים) מדובר בצריכה סבירה, פחות או יותר כמו ה-i20.

בתמורה, אתה מקבל רכב בטוח, נח ואמין.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...