Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח והייתם צריכים להחזיק רכב שישמש אותכם לנסיעה לעבודה וחזרה, ימים ראשון עד חמישי.

סה"כ 6-7 ק"מ לכיוון כמעט בלי פקקים.

כמה כסף הייתם משקיעים ברכב כזה?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

שברולט ספארק יד שנייה ב 20000K

רכב זול אבל מספיק צעיר בישביל שיתן לך אמינות

בדקת אפשרות של אופניים חשמליות ?

עריכה אחרונה על ידי El_LOBO
פורסם

אם זה רק לרכבת, ומכיוון שחניוני הרכבת הם מקום מועד לפורענות מצד עברייני רכוש, רכב זול ובסיסי, עם מינימום השקעה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ל6-7 ק"מ כל כיוון בהחלט הייתי קונה אופניים חשמליים, ובשלוש השנים האחרונות זה מה שעשיתי.

לאחרונה עקב שינוי מקום עבודה (16 ק"מ מהבית) והתרחבות המשפחה, עלה הצורך ברכב שני.

כיוון שהתבאסתי לקנות אוטו שיעשה בסה"כ 7500 ק"מ בשנה, חיפשתי את "הכי פחות אוטו" שאפשר, וקניתי ב19K אלטו בת 5 וחצי.

בהנחה שאתה נהג יחיד ונוסע כמעט יחיד, ומה שחשוב לך בקנייה הזאת היא פרקטיקה וצמצום עלויות, נראה לי שעדיף לקנות מיני משומשת בת 3-4 שנים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מיצובישי לנסר קלאסיק 2008 ב15 אש"ח.

אבל שים לב שגם לזה יהיו כנראה בעיות בגלל גיל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה תלוי

אתה מחפש ליהנות מהרכב או רק עבודה - בית וההיפך?

אני לדוגמא במצב ממש דומה מבחינת מרחק (3 וחצי ק"מ לעבודה) אבל בראש קצת אחר מבחינת הנאה, כי העדפתי להשקיע ברכב חדש שאיתו אהנה מדי פעם לטיולים ולמשפחה בדרום.

אכן לא כלכלי, אבל זה הפאן שלי שלא בטוח שיהיה כשאתחתן :p

כמובן יכלתי לקנות אופניים חשמליים ולחסוך בערך עוד 2300 ש"ח ממוצע בחודש..אבל כמובן עניין של פרספקטיבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

הייתי קונה את הסקוטאייר של oryo ; )

ואם מדובר על נסיעה בין עירונית שפחות אפשרית בקורקינט או אופניים, אז הייתי רוכש פיאט פנדה בת 4-5 שנים מהדור הנוכחי, מחירי הרכישה והאחזקה שלה נמוכים מאוד ביחס לתמורה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

רכב עם אמינות בינונית - טובה עם עלות חלפים זולה, צריכת דלק לא רלוונטית, שספג את רוב ירידת הערך ועדיף עם קילומטראז די גבוה (25 אלף לשנה)

פורסם
נניח והייתם צריכים להחזיק רכב שישמש אותכם לנסיעה לעבודה וחזרה, ימים ראשון עד חמישי.

סה"כ 6-7 ק"מ לכיוון כמעט בלי פקקים.

כמה כסף הייתם משקיעים ברכב כזה?

6-7 ק"מ לכיוון כמעט בלי פקקים - לדעתי הרכב שאתה צריך "לרכוש" הוא מונית ספיישל...

50 שקל לכיוון גג. 100 שח ליום. 2200 לחודש.

אין ירידת ערך, אין טיפולים, אין תיקונים, אין טסט, אין ביטוח, אין דוח"ות ולא צריך למצוא חניה...

פורסם
6-7 ק"מ לכיוון כמעט בלי פקקים - לדעתי הרכב שאתה צריך "לרכוש" הוא מונית ספיישל...

50 שקל לכיוון גג. 100 שח ליום. 2200 לחודש.

אין ירידת ערך, אין טיפולים, אין תיקונים, אין טסט, אין ביטוח, אין דוח"ות ולא צריך למצוא חניה...

כן, בערך כמו להגיד שעדיף לשכור דירה מאשר לקנות בית באותה השקעה.

• תוכן חדש...