Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקת שהדריבר מתאים ל7?

באתר של hp יש 2 אפשרויות הורדה, דריברים בנפרד או דריברים ותכנה, איזה התקנת?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בדקת שהדריבר מתאים ל7?

באתר של hp יש 2 אפשרויות הורדה, דריברים בנפרד או דריברים ותכנה, איזה התקנת?

הדרייבר בוודאות מתאים ל 7. הורדתי גם דרייבר וגם תוכנה. אבל גם התקנתי מהדיסק התקנה.

תשמע, אם הדרייבר לא היה מתאים זה לא היה כותב לי שההתקנה עברה בהצלחה ולא היה מראה לי שהמדפסת מופיעה. אני טועה?

פורסם

1. נתק את המדפסת מהמחשב.

2. הסר את כל מה שקשור ל-HP מהמחשב, כולל את כל המדפסות המותקנות.

3. ריסטארט.

4. הורד מהאחר של HP את חבילת ההתקנה המלאה.

5. התחל את ההתקנה כשהמדפסת עדיין מנותקת.

6. חבר את המדפסת כשתתבקש.

פורסם

רק כדי לוודא, בתמונה הראשונה ששמת הומלץ להתקין את המדפסת דרך התוכנה של HP (כנראה, לא מספיק סתם להתקין דרייברים - לא בטוח אם זה באמת עובד כך). ניסית את זה ולא היה הבדל?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

נסה את זה אולי

"HP‏ מספקת כלי חינמי הנקרא HP Print and Scan Doctor‏ כדי לאבחן בעיות בהדפסה ובסריקה ולפתור אותן. הורד והפעל ‏‎HP Print and Scan Doctorguid-e57ad1fb-68ea-4504-98c5-b691c3bcc541-low_59987_en.png כדי לבצע באופן מהיר ואוטומטי כמה משימות פתרון בעיות ידועות על מנת לפתור בעיה זו. כאשר לוחצים על קישור זה, מתבצעת הורדה של HP Print and Scan Doctor למחשב באמצעות יכולות ההורדה של דפדפן האינטרנט שלך."

פורסם

תנסה להסיר את הקיים דרך מנהל ההתקנים/ ואם צריך דרך אשף הוספה או הסרה של תוכניות ותתקין את הדריבר הבסיסי בהתאם לסוג המערכת שלך X86/64

http://ftp.hp.com/pub/softlib/software13/printers/COL71131/LJM129-M134_UWWL_4-1_UWWL_4_1_Basicx86_44.1.2550.exe

http://ftp.hp.com/pub/softlib/software13/printers/COL71135/LJM129-M134_UWWL_4-1_UWWL_4_1_Basicx64_44.1.2550.exe

את ההתקנה תריץ כמנהל [ק.ימני על הקובץ]

פורסם

בלי קשר, מודה לך על ההשקעה בכתיבת ההודעה הראשונה. הלוואי שכל מי שפותח פה שרשור תמיכה היה נוהג כך.

כמה נקודות ירדו לו על שלא רשם מהיא מערכת ההפעלה בהודעה הראשונה[emoji6]

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ניסיתי את כל מה שאמרתם ולא הלך. התקשרתי לתמיכה של HP שהתחברו לי למחשב ועשו עוד פעולות שם שקשה לי להאמין שהמשתמש המצוי היה יודע לעשות. הבעיה נפתרה, נוסף עוד אייקון שם לרשימה וה V הירוק עבר אליו.

תודה לכולכם הנכונות לעזור

פורסם

מצטרף לקודמי,סקרנת אותי גם

לא נראה לי שהחבר'ה פה פספסו משהו שהחבר'ה מ HP עשו..

בלי להאשים,אבל אולי אתה עשית משהו לא עד הסוף.

בכל מקרה לא נורא - העיקר שהכל תקין עכשיו :)

ממליץ ליצור נקודת שחזור מהיום - ככה אם חו"ח תהיה תקלה,תחזור לתאריך שהמדפסת תקינה,ולא תצטרך לעבור את כל הסאגה הזו מחדש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...