Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדפסת לייזר של HP laserjet pro mfp m130fw

מדפסת חדשה. התקנתי גם דרך חיבור USB ואז ניסיתי להתקין שוב גם דרך חיבור WIFI. זה לא משנה. המחשב לא מזהה.

ההתקנה עברה בהצלחה. מנהל ההתקנים מצא את הרכיבים וסימן שהכל עבר בהצלחה. גם התוכנה של המדפסת שהגיע בדיסק, גם עם זה ניסיתי. הכל עבר בהצלחה. עד שהגיע הרגע להדפיס. ואז.. המחשב לא מוצא מדפסת. הסרתי והתקנתי והסרתי והתקנתי לפחות 3-4 פעמים. התוצאה אותה תוצאה. אני די בטוח שאני מבין מה הבעיה, אבל לא יודע איך לסדר אותה.

זה מתחיל בזה שאני מקבל את ההודעה הזאת כשאני מנסה להדפיס משהו

WhatsApp Image 2017-11-24 at 21.43.02.jpeg

ואז אני נכנס למנהל ההתקנים של המדפסות ורואה את זה. כלומר ההתקנה כן עברה בהצלחה. הבעיה היא, שמה שמסומן ב V, זה הדבר הלא נכון! אחד מה 2 האחרים אמור להיות מסומן ב V, אבל המחשב לא מאפשר לי לסמן אף אחד מהם ב V

WhatsApp Image 2017-11-24 at 21.43.03.jpg

לחיצה על לחצן ימין, פותחת אפשרויות אבל אין שם שום אפשרות לסמן את אחת מ 2 האייקונים האחרים ב V כברירת מחדל.

WhatsApp Image 2017-11-24 at 21.43.02(1).jpg

שרפתי שעות מול המחשב בניסיונות לגרום לזה לעבוד. התקנתי, הסרתי, חשבתי. כלום. לא מצליח להבין מה לא תקין פה. גם כשנכנסים ל WORD ומסמנים להדפסה, אז בחלון שקופץ לפני ההדפסה, לא מופיעות האפשרויות האחרות, אלא רק זו שמוסמנת ב V ירוק בתמונה וזו האפשרות הלא נכונה. זו לא המדפסת.

האם יש בעיה במדפסת עצמה וצריך להחליף? הבעיה בווינדוס? איפה הבעיה פה?

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם
תנסה ללחוץ כפתור ימני על המדפסת האמצעית ולבחור "קבע כברירת מחדל".

מוזר שלא נותן לך בוורד לבחור מדפסת מתוך רשימה ניפתחת

אבל זה בדיוק מה שכתבתי למעלה. אין לי אפשרות לקבוע שום דבר כברירת מחדל. לא במדפסת האמצעית ולא במדפסת השמאלית. תסתכל בתמונה השלישית. זה אחרי שלחצתי כפתור ימני. אין שום אפשרות לקבוע ברירת מחדל. הפכתי את הכל שם. לחצתי על כל מה שאפשר. אין שום אפשרות כזאת. ובדיוק, בוורד זה נותן לי רק את מה שמסומן ב V ירוק. השאר לא מופיעים. זה פשוט הזוי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה מופיע כשאתה לוחץ על ה"! פתור בעיות" בכפתור הימני?

פורסם

הדרייבר ככל הנראה לא מותקן כמו שצריך. תפתח מנהל התקנים, האם יש סימן קריאה על המדפסת? אם כן תסיר אותו, תמחק הכל ותתקין מחדש

פורסם
הדרייבר ככל הנראה לא מותקן כמו שצריך. תפתח מנהל התקנים, האם יש סימן קריאה על המדפסת? אם כן תסיר אותו, תמחק הכל ותתקין מחדש

פתחתי מנהל התקנים. אין סימן קריאה. הוא רושם לי גם את שם המדפסת שם. ההתקנה עברה בהצלחה בכל הפעמים, זה לא הגיוני.

ניסתי להתקין את הדרייבר גם ידני וגם דרך הדיסק. ב 2 המקרים ההתקנה עברה בהצלחה.

פורסם
מדפסת חדשה.

נשמע שמיצית את כל האפשרויות הסבירות שהמשתמש המצוי אמור להכיר. בשלב זה הייתי פונה לשירות של היבואן, או של מי שמכר לך את המדפסת.

בלי קשר, מודה לך על ההשקעה בכתיבת ההודעה הראשונה. הלוואי שכל מי שפותח פה שרשור תמיכה היה נוהג כך.

פורסם

ל-HP יש יופי של תמיכה טכנית. לא ברור לי למה לא חשבת להעזר בהם.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הייתה מדפסת אחרת שחוברה למחשב? במידה וכן תוודא שהסרת את הדרייברים שלה.

ותנסה את זה: תסיר את הדרייברים הנוכחי שמותקן, לאחר מכן אחרי שהמדפסת מחוברת תיכנס למנהל התקנים,המדפסת לא אמורה להיות מזוהה במידה והדרייבר הוסר.

במנהל ההתקנים תלך לרובריקה של התקני USB או מדפסות לא בדיוק זוכר את השם. שם תלחץ כפתור ימני ותבחר באפשרות של בדוק שינויי חומרה הווינדוס אמור לזהות את המדפסת ולהתקין את הדרייבר אוטומטית.

יכול להיות שלא דייקתי בדיוק בשמות פשוט לא לי מחשב כרגע

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם
איזו מ"ה?

WINDOWS 7

אני לא חושב שהסיבה היא מערכת ההפעלה למרות שחשבתי על זה לכמה רגעים שאולי זה יעבוד רק על וינדוס 10 אבל זה לא נשמע לי הגיוני בכלל. אולי אני טועה

• תוכן חדש...