Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי שקניתי את הרכב, אני זקוק לחלפים בשביל יישור קו.

בדואר קיבלתי מתנה שובר לטיפול להחלפת שמן ומסנן שמן (אני מקווה שיספקו דברים איכותיים)

פרט לזה אני צריך להחליף מסנן אוויר, מסנן מזגן(יכול לבד) , טיימינג (בוצע לפני חמש שנים ונשאר עוד שנה לפי הספר), ורפידות קדמיות (יש שריקות שלוחצים על הברקס)

מבחינת רפידות קדמיות יש את החברות הבאות ורציתי המלצה איזה לקחת. האם יש דרך לבדוק שהם תואמי OEM כלומר שהיצרן אישר ושזה לא סתם סיני מזויף?

TRW, FERODO, SAMCO, HIQ, REMSA , על מה מומלץ?

מבחינת טיימינג, איזה סט כדאי לקנות, של איזה חברה? האם יש עוד משהו שמומלץ לבצע עם הטיימינג?

הבנתי שיש את אבי חלפים ברחובות ומשה חלפים בפתח תקווה. האם יש עוד מקומות מומלצים במרכז? והאם יש דרך להשיג חלקים מקוריים ?

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף רפידות כדאי תחילה להוריד גלגלים ולבדוק מה מצבם כי ייתכן מאוד שהם בסדר גמור עם לא מעט בשר ומדובר רק בעניין גרוז בלבד. במידה והברקסים גמורים תקח רמסה הם מצויינים. סט טיימינג תיקח חליפי עלות של כ 150 שח לסט. אל תישכח עד הדרך משאבת מיים עוד בערך 200 שח למשאבה. רק תברר לפני הכל עם מי שאתה מטפל אצלו אם הוא מוכן לקבל חלקים שלך ולבצע רק את העבודה עם אחריות כמובן.

פורסם

למה צריך להחליף משאבת מים?

לפני שאתה רץ להחליף רפידות כדאי תחילה להוריד גלגלים ולבדוק מה מצבם כי ייתכן מאוד שהם בסדר גמור עם לא מעט בשר ומדובר רק בעניין גרוז בלבד. במידה והברקסים גמורים תקח רמסה הם מצויינים. סט טיימינג תיקח חליפי עלות של כ 150 שח לסט. אל תישכח עד הדרך משאבת מיים עוד בערך 200 שח למשאבה. רק תברר לפני הכל עם מי שאתה מטפל אצלו אם הוא מוכן לקבל חלקים שלך ולבצע רק את העבודה עם אחריות כמובן.
פורסם

כי זה כבר על הדרך. אם לא תחליף את המשאבה וביום בהיר אחד היא תתחיל לנזול ייצטרכו שוב לפתוח טיימינג על מנת להחליפה ותשלם מחיר מלא כמו שעושים טיימינג וחבל.

• תוכן חדש...