Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצרף שתי תמונות:

2r3jvaw_th.jpg

wlq80h_th.jpg

EBxIB4F

EBxIB4F

מה לדעכתם הדרך הכי טובה לשפר את מצבו ולהעלים את הקילופים?

אם זה אפשרי. תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

תודה, האמת שאני לא רוצה להשקיע הרבה. חשבתי אם יש איזה בקבוקון או משהו באיזור ה70 שקל. (לא חייב להגיע למצב מושלם)

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני לא רואה דרך לתקן את זה, זה התפרקות של העור, תוכל לתקן את זה רק ע"י עיטוף מחדש שלא זול בכלל.

נסה לחפש כיסוי הגה תואם באליאקספרס (לא אוניברסלי, ייעודי לפונטו), זה כנראה יהיה הפתרון הזול והטוב ביותר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראיתי פעם באודיבה ארט שעושים ציפוי מלא להגה ב 800 שקל, שאלתי אותם על זה והוא אמר שהאוטו יעמוד ליומיים בזמן העבודה.

בנוסף יש לך כיסויים לתפירה להגה, שעם קצת סבלנות זה יכול לצאת אחלה ממש!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

לא יצא לי להתקל בכיסוי יעודי להגה, חיפשתי באליאקספרס.

מישהו מכיר ויכול להמליץ אולי כיסוי לתפירה מאיביי באיכות טובה ודק?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

תפרתי את ההגה שלי גם.

20160423_130736_HDR.jpg

אם לחפש מספיק אתה תמצא. אבל אני חושב שתצתרך לחתוך את העור שיש לך על ההגה ואז לתפור את זה.

שזה אל ממש בעיה פשוט עוברים על התפרים הישנים עם סכין מנתחים/יפני (בזהירות).

פורסם

חיפשתי, אין להגה הזה, הוא הרבה פחות נפוץ מהגה של מאזדה וטויוטה.

ולא חושב שאני צריך לחתוך וגם לא אעשה את זה אם כן.

בכל מקרה כבר הזמנתי את הרגיל ואעדכן, תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני רוצה להזמין חוט תפירה בצבע אחר, מישהו יודע איזה חוט צריך? כזה טוב? נראה דומה לחוט שבתמונה של הכיסוי.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...