Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 30 אלף ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חסכוני ואמין אבל לא ברמת הסוזוקי אלטו ופיגו 107 אלא טיפה יותר גדול.

חשבתי על קונצרן ואג ידניות מה אומרים ?

תודה !

פורסם

הפאביה או האיביזה טובות בהחלט, לפאביה יתרון של איכות חומרים ומרווח מאחור.

הייתי בודק גם את ה208 בתוספת קטנה, הרכב מודרני יותר ונוח מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפאביה או האיביזה טובות בהחלט, לפאביה יתרון של איכות חומרים ומרווח מאחור.

הייתי בודק גם את ה208 בתוספת קטנה, הרכב מודרני יותר ונוח מאוד.

מבחינת אמינות איך הפיג'ו ? מסתייג בגלל העניין הזה.

פורסם

ידנית - אפשר לבדוק גם פיאסטה

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הצרפתיות לא נכנסות פעמיים בשבוע למוסך אם לזה אתה מתכוון.

אין סיבה ה208 לא תפגין אמינות טובה, גם לא מדבור ברכב ישן.

לחבר 208 12/2014 , 1.6 אוטומטית שעשתה 55 אלף ללא בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הצרפתיות לא נכנסות פעמיים בשבוע למוסך אם לזה אתה מתכוון.

אין סיבה ה208 לא תפגין אמינות טובה, גם לא מדבור ברכב ישן.

לחבר 208 12/2014 , 1.6 אוטומטית שעשתה 55 אלף ללא בעיות.

תודה אבל מחפש ידני.

עידכון קטן,

ראיתי פונטו איבו 2011 שהייתה ממש אחלה, גם חיצונית גם פנימית וגם באיבזור, אומנם לא נסעתי איתה בכביש מהיר שהבנתי שהיא חלשה שם קצת אבל היא נסעה מעולה בקצת שנסעתי ונראה לי אופציה. מה אומרים ?

ראיתי פאביה 2011 ובאמת נוסעת מעולה אבל האוטו מרגיש לי ערום לעומת הפונטו אז ויתרתי. חשבתי לראות גם איביזה אבל אחרי מה שאמרת ומה שחוויתי מהפאביה החלטתי לוותר.

היום ראיתי 208 שאיתה נסעתי בכביש מהיר והתחילה קצת לרעוד אבל אולי זה האוטו אז חשבתי לבדוק עוד אחת אבל בינתיים הפונטו נראית לי אחלה.

יש אולי עוד אופציה מעניינת ?

פורסם

ממליץ לך על פיאט פנדה החדשה.

רכב שלא זכה להצלחה מסחרית שלה הוא ראוי, בגלל תמחור הזוי במקור (מחלה של יבואן פיאט).

כל הרכיבים אמינים מאוד, מוכרים, ותיקים - עיצוב מעניין, תחושת נהיגה ג'יפית של ממש, בטח יחסית לרכב קטן.

אני מניח שאתה יכול לרכוש כאלה בשוק הפרטי או בחברת ליסינג\השכרה כמו בלו סקאי או פרי - בדיוק בתקציב שלך.

רכב חסכוני מאוד.

פורסם

מה עם הפיקנטו? בהחלט יכול לתת לך מענה הולם, רכב לא רע בכלל ותוכל למצוא בשנתון יחסית גבוה 12-13 לטווח שלך אולי אם קצת התגמשות במחיר.

פורסם (נערך)

הוא רוצה יותר גדול ממיני , לכן הפיקנטו לא רלוונטית.

אם אתה כל כך אוהב קיה, הריו אופציה עדיפה ואין בעיה להמליץ עליה.

השאלה מה חשוב לפות"ש ברכב, נוחות , מרווח לנוסעים , אבזור , הנאה מנהיגה, כוח (שלא ממש קיים ברוב הסופרמיני הידניות אבל עדיין אפשר לחיות עם זה).

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • תוכן חדש...