Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון עם סיביק, הם מאוד רגישות לאיכות הדלק ומתחילות לצלצל כאשר הוא באיכות ירודה.

הצליל של הצלצולים נשמע פחות או יותר כמו שתיארתם בשרשור.

לדעתי הדרך הכי מהירה וזולה לאבחן זאת היא פשוט לתדלק מיכל של 98 ולראות האם הצלצולים\הרעש נעלמים. אם כן, הרי לכם מקור התקלה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
מנסיון עם סיביק, הם מאוד רגישות לאיכות הדלק ומתחילות לצלצל כאשר הוא באיכות ירודה.

הצליל של הצלצולים נשמע פחות או יותר כמו שתיארתם בשרשור.

לדעתי הדרך הכי מהירה וזולה לאבחן זאת היא פשוט לתדלק מיכל של 98 ולראות האם הצלצולים\הרעש נעלמים. אם כן, הרי לכם מקור התקלה.

ניסיתי את זה בעבר וזה לא עזר, זה מופיע רק בעליות או לחיצה על הגז בהילוך שני או שלישי כשאתה שומר על קצב נסיעה ולא לחיצה של תנופה ליותר מהירות או משו כזה, הכוונה שזה משו יותר ספציפי מאשר כללי...

פורסם

שמתי לב שהרעש אצלי מופיע רק בכבישים ספציפיים (בנסיעה ליד גדר הפרדה), יש לי תחושה שמדובר בבידוד רעשים לא משהו ולא בבעיה אמיתית.

נסו לשחזר את התופעה אצלכם בכביש שקט עם אספלט תקין, אני לא הצלחתי..

פורסם
שמתי לב שהרעש אצלי מופיע רק בכבישים ספציפיים (בנסיעה ליד גדר הפרדה), יש לי תחושה שמדובר בבידוד רעשים לא משהו ולא בבעיה אמיתית.

נסו לשחזר את התופעה אצלכם בכביש שקט עם אספלט תקין, אני לא הצלחתי..

אצלי זה מופיע תמיד כשהמנוע חם, פעם אמר לי מוסכניק שאולי יש בריחה קלה של שרשרת המנוע ולכן במצבים מסוימים זה קורה

פורסם
ניסיתי את זה בעבר וזה לא עזר, זה מופיע רק בעליות או לחיצה על הגז בהילוך שני או שלישי כשאתה שומר על קצב נסיעה ולא לחיצה של תנופה ליותר מהירות או משו כזה, הכוונה שזה משו יותר ספציפי מאשר כללי...
זה בדיוק מתי ששלי התחילה לצלצל, רק כאשר המנוע מתאמץ קצת. ובטח אם ביום חם.

Sent from my X9006 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אצלי יש גולף 2013 1.2TSI ואותו הבעיה שאני לא מצליח לעלות עליה אמרו לי בצמפיון שהרעש תקין אך הוא לא מופיע בשום רכב מדגם ומנוע כמו אצלי ככה שזה לא תקין אשמח אם מישהו עלה על הבעיה ויכול לעדכן כאן

פורסם

ניראה שמדובר בצילצולי דטונצייה והצטברות של פיח בשסתומים. מעין רעשי גירגור מהמנוע בלחיצת גז קבועה בלי קשר לתוואי השטח ובעליות פשוט שהרכב מאבד כוח זה ישמע קצת יותר חריג. הייתי מתחיל בביצוע אינפוזיה. בעבר הייתה לי בעיה דומה בפונטו ישנה ושליחת ראש המנוע לשיפוץ מלא פתר את הבעיה לחלוטין...אך תתחיל קודם באינפוזיה.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

התופעה אצלי החמירה, צריך את עזרתכם!

מצאתי סרטון עם בדיוק אותו הרעש שיש אצלי:

בדיוק התופעה אצלי.

• תוכן חדש...