Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בבדיקת רכב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, פורום נחמד יש פה

ראיתי היום רכב, נאמר לי שהוא "יד ראשונה מליסינג". על ניירות הרכב רשום בעלים קודמים 1 ורשום "רכב השכרה". הליסינג לפי בעל הרכב הינו ליסינג מימוני שנגמר ולכן עכשיו הוא מוכר את הרכב.

שאלתי: האם על כל רכב שהיה בליסינג רשום "רכב השכרה"? מדוע חברות הליסינג לא מעבירות ישר את הזכויות על הרכב לבעל הרכב על מנת לא למנוע "יד נוספת"?

בקיצור, משהו מוזר לי פה ואני לא מבין גדול בתחום

אם יש מישהו שיכול להאיר את עיניי אני אודה לו בשמחה

יום נפלא

פורסם

ברוך הבא לפורום!

על רכב ליסינג לא רשום רכב מהשכרה.

מדובר במקרה שלך על רכב יד שניה, כאשר היד הראשונה היתה חברת השכרה.

אם אתה לפני רכישת רכב, אני ממליץ לקרוא את השירשורים הדביקים בראש הפורום ייעוץ ברכישת רכב, יש שם הרבה טיפים שימנעו ממך לעשות טעויות כאלו ואחרות.

גיא

פורסם
מדוע חברות הליסינג לא מעבירות ישר את הזכויות על הרכב לבעל הרכב על מנת לא למנוע "יד נוספת"?

במקרים רבים זה המצב, כדי שבזמן שהאדם החוכר ירצה לרכוש את הרכב ,לא יצטרך להוסיף "יד" נוספת.

חברת הליסינג רושמת את הרכב על שם החוכר,אבל הוא משועבד לה.

פורסם

בעיקרון ברכב מליסינג לא כתוב כלום בסעיף מקוריות (גם כאשר הרכב מחברה לא כתוב כלום)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היתה לי הרגשה שמשהו לא כשורה עם הרכב הזה - ניסה להוציא אותי פראייר...

תודה לכולם והמשך יום נעים...

פורסם

דיברתי עכשיו עם המוכר בטלפון ושאלתי אותו לגבי הליסינג שהרכב כביכול היה בו ומדוע רשום "רכב השכרה" על הרשיונות - ובכן, פתאום הוא נזכר להגיד שהרכב היה בליסינג תפעולי ולא מימוני כמו שהוא טען בהתחלה... שאלתי אותו אם הרכב היה אצלו בליסינג תפעולי והא טען שכן - ביקשתי לדעת את שם חברת הליסינג ממנה לקח את הרכב ואז הוא טען שהוא לא זוכר אם היה זה מבאדג'ט או מאלדן - כאילו שאתה לא זוכר מאיזו חברה לקחת ליסינג....

כשביקשתי את מספר הרכב על מנת לבדוק ולאמת את הפרטים עם החברה הוא טען שאינו זוכר בעל פה את המספר של הרכב ושאתקשר בהמשך היום...

ובכן, נפלתי על שקרן, ותודה למי שפקח את עיניי ועזר לי באשכול הזה

אה, והרכב הוא דייהו לאנוס 99 , אוטומט, צבע לבן, 130000 ק"מ, בנתניה, מבחור שטוען שהוא יד ראשונה....

פורסם

בקיצור נפלת על סוחר רכב שניסה לסדר אותך. קלאסי למדי.

אגב אולי שווה לך לפתוח דיון נוסף לגבי הרכב שאתה מעוניין לרכוש, הלאנוס היא לא בחירה מדהימה במיוחד (תריץ חיפוש על המילה לאנוס, תמצא גם הרבה דיונים שמסבירים למה)

גיא

פורסם
אגב אולי שווה לך לפתוח דיון נוסף לגבי הרכב שאתה מעוניין לרכוש, הלאנוס היא לא בחירה מדהימה במיוחד (תריץ חיפוש על המילה לאנוס, תמצא גם הרבה דיונים שמסבירים למה)

חיפוש יספיק לדעתי, נושא הלאנוס כבר נטחן עד דק (ואפילו יש Icon של אורנג' של אגודת אל"ל אמור לא ללאנוס מיסודו של ג'רמי...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבנת אותי לא נכון. המטרה היתה שהחיפוש יבהיר לו שלאנוס היא קניה גרועה, והדיון החדש יעזור לו לבחור מה כן כדאי לו לרכוש בהתחשב בצרכים שלו. לא התכוונתי חלילה שיפתח דיון נוסף למה כן או לא לרכוש לאנוס, כאלו אכן יש בשפע, אין צורך באחד נוסף.

גיא

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
שלום אנשים, פורום נחמד יש פה

ראיתי היום רכב, נאמר לי שהוא "יד ראשונה מליסינג". על ניירות הרכב רשום בעלים קודמים 1 ורשום "רכב השכרה". הליסינג לפי בעל הרכב הינו ליסינג מימוני שנגמר ולכן עכשיו הוא מוכר את הרכב.

שאלתי: האם על כל רכב שהיה בליסינג רשום "רכב השכרה"? מדוע חברות הליסינג לא מעבירות ישר את הזכויות על הרכב לבעל הרכב על מנת לא למנוע "יד נוספת"?

בקיצור, משהו מוזר לי פה ואני לא מבין גדול בתחום

אם יש מישהו שיכול להאיר את עיניי אני אודה לו בשמחה

יום נפלא

שלום,

זהירות !, חבר יקר ,זהו רכב "מהשכרה" , אם כתוב ברישיון הרכב "רכב השכרה" זהו רכב השכרה !!!!!!!.עזוב את "הליסינג" שהוא במקרה זה עלה תאנה !!!

ראה הוזהרת !!!

דוד ברזילי

באר שבע

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...