Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת נוזל, סיטרואן C3 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חזרתי הביתה החנתי. אחרי איזה 10 דקות החלטתי שאני רוצה להזיז למקום אחר, יותר מתאים, יותר קל לצאת ממנו בבוקר וראיתי שלולית דקה כזאת מתחת לאוטו (כאילו נזל וירד בירידה מעט אז זה התיישר).

נגעתי במים ניסיתי להבין באיזה חומר דובר. היה מעט דלקי, אבל ממש מעט. יותר מים, וממש לא שומני.

ירדתי מתחת לאוטו, היה שם מכסה פלסטיק לא קשור (לדעתי) שנשבר החלק פלסטיק שמחזיק אותו לבורג באוטו, אז הושבתי את זה בצד, אני יסתכל מחר מה אני עושה איתי (אפוקסי או מקדחה עם בורג כמו שעשיתי בטמבון).

ראיתי מאיפה מגיע הנזילה וגם שם נגעתי מעט בנוזל. לא מריח ריח מיוחד.. לא ממש רואה אם זה שקוף או כחול כמו האנטיפריז. נראה נוזלי ומימי.

בכול מקרה צילמתי את המקום הכי טוב שיכולתי מקווה שמישהו אולי יודע מה זה יכול להיות.

Citroen C3 2011

[video=youtube_share;Gc3rpiqM-o4]

נ.ב.

כן בנסיעה הביתה הפעלתי מזגן על נמוך (1) כמו תמיד. בידיוק חזרתי מחול והאוטו ישב שם משהו כמו שבוע..

פורסם (נערך)

אני רוצה לקוות, פשוט אף פעם לא שמתי לב לזה מקודם. סה"כ לא היה כזה חם, חזרתי היום (11.10) בשעה כ 19:10.

היה חמים סה"כ אבל לא משהו מטורף. מה הלחות היום בכלל?123.jpg

עריכה אחרונה על ידי Blakey85
פורסם (נערך)

זה יותר חלק אמצעי..לקרבת ההתחלה האמת. לא האחורי.

נ.ב. האמת אני לא בטוח. נכנסתי לרכב ליד גלגל ימין קדמי, אז אולי זה נחשב קדמי..

עריכה אחרונה על ידי Blakey85
פורסם

ירדתי היום להדביק את החתיכת פלסיק ולא ראיתי נזילה יותר. מכיוון שהאוטו לא היה בפעולה, זה עוזר להבין אם מדובר במים ממזגן\שמן\דלק?

תודה.

פורסם

איבוד גדול כזה של מי קירור היית רואה במיכל עיבוי וגם היית רואה נזילה על המשולש הימני.

דלק היית מריח וכנראה שגם הרכב היה נכבה.

אני מכיר את טוב את הסיטוראן הזאת ובאזור הזה קיים ניקוז המזגן.

תפתח מכסה מנוע, מצד שמאל למכסה שסתומים יש 2 צינורות דלק תבדוק שהם שלמים, בנוסף תניע את האוטו עם ובלי מזגן ותבדוק.

• תוכן חדש...