Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda 2 - רמות גימור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בגדול תכננתי לקנות את הDynamic, אז האפשרויות הן כאלה:

1. Dynamic מהאחרונות שיש במלאי ב100,000 ש"ח במקום 105,000 ורק בצבע שחור (חסרון מבחינתי כי אני מעדיף לבן)

2. Dynamic מהדגם שעובר עדכון (בלימה אוטונומית ב80 קמ"ש במקום 30 כיום, פנסי לד, פנסי ערפל קצת שונים,תוספת מוביל איי) ב104,000 ש"ח ובכל צבע שארצה.

3. Pure white (מושבי עור, העברת הילוכים מההגה ועוד כל מיני גימיקים..) - גם כן בצבע כהה כלשהו שזה חסרון מבחינתי, ואני לא מת על מושבי העור שוב בהיבט הפרקטי..המחיר: 107,500 ש"ח..

אני נוטה להעדיף את אופציה 2, למרות שהיא יותר יקרה ב4000 ש"ח רק בגלל האפשרות לקחת אותה בלבן.

דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי VWpolo2001
פורסם

מה עם הספורט ? לא אופציה?

אם יש דגם שעבר מתיחת פנים הייתי מעדיף אותו ולכן אופציה 2 נראית לי הכי משתלמת.

המוביל איי מגיע כתוספת או שדוחפים לך אותו גם אם אתה לא רוצה?

פורסם
מה עם הספורט ? לא אופציה?

אם יש דגם שעבר מתיחת פנים הייתי מעדיף אותו ולכן אופציה 2 נראית לי הכי משתלמת.

המוביל איי מגיע כתוספת או שדוחפים לך אותו גם אם אתה לא רוצה?

אם אני זוכר נכון דגם ה-Sport הוזכר רק בהקשר של אופציה לרכישה מ2018 ואני לא רוצה לחכות עד אז.

המוביל איי הוא תוספת כחלק מהעדכון. אין לי נסיון עם המערכת הזו, אבל האמת נראה לי מעיק לנסוע איתה במיוחד לאור העובדה שיש במאזדה מערכת בקרה לסטייה מנתיב ובלימה אוטונימית..

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

אני אנסה לנסח את השאלה שלי שוב.

האם ניתן להזמין את הגרסה לאחר מתיחת הפנים ללא מוביל איי , או שהם לא מאפשרים זאת ואין לך ברירה אלה לקבל את המוביל איי ברכב.

(ולא, זו לא באמת תוספת או מתנה או כל דבר אחר כי בסופו של יום זה מסובסד על חשבוננו) .

פורסם

אגב, ניסית לשבת על מושבי העור?

לי הם היו נוחים מאשר בגירסאות הפשוטות יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

אני אנסה לנסח את השאלה שלי שוב.

האם ניתן להזמין את הגרסה לאחר מתיחת הפנים ללא מוביל איי , או שהם לא מאפשרים זאת ואין לך ברירה אלה לקבל את המוביל איי ברכב.

(ולא, זו לא באמת תוספת או מתנה או כל דבר אחר כי בסופו של יום זה מסובסד על חשבוננו) .

לא בדקתי את האפשרות הזאת..לדעתך עדיף בלי?

פורסם
אגב, ניסית לשבת על מושבי העור?

לי הם היו נוחים מאשר בגירסאות הפשוטות יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ניסיתי, הם נוחים יותר אבל לא מספיק בשביל שאני אוכל את הלב כל פעם שהכלב שלי עולה עליהם

פורסם

לדעתי עדיף כמה שפחות התקנות מקומיות ואם יש מערכות מקוריות אז למה אני צריך אותה בכלל.

אשית מהמוביל איי בכללי אני מעדיף להתרחק, עובד מתי שבא לו , לפעמים מזהה דברים בצורה שגויה , וכל הצורה שדחפו את זה לשוק הרכב היא פשוט ביזיון.

אם יצא לך לברר מתישהו בבקשה תעדכן כאן, למרות שאני מניח שהכרזה לעיתונות תגיע בימים הקרובים.

פורסם
לדעתי עדיף כמה שפחות התקנות מקומיות ואם יש מערכות מקוריות אז למה אני צריך אותה בכלל.

אשית מהמוביל איי בכללי אני מעדיף להתרחק, עובד מתי שבא לו , לפעמים מזהה דברים בצורה שגויה , וכל הצורה שדחפו את זה לשוק הרכב היא פשוט ביזיון.

אם יצא לך לברר מתישהו בבקשה תעדכן כאן, למרות שאני מניח שהכרזה לעיתונות תגיע בימים הקרובים.

מסכים איתך. אבדוק את זה..תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: הגעתי היום כדי להסדיר את התשלום, ומסתבר שהבלימה האוטונומית בדגם המעודכן היא עד 30 קמ"ש ולא 80 כפי שנאמר.

לא לגיטימי, ולא בדיוק הבנתי איך הם התבלבלו אבל אני אחיה. שאר השינויים שציינתי נותרו בעינם.

פורסם

הסיבה למובילאיי היא הזויה.

המובילאיי מעלה את ציון הבטיחות של הרכב מ-5 ל-6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...