Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי הנדסאי רכב - עתיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לחברי הפורום, בעזרת השם עוד 3 שבועות אני מתחיל ללמוד הנדסאי רכב במכללת עתיד, כרגע אני עוסק במוסך נייד/תיקוני דרכים (בתור שכיר), הרבה אמרו לי שהנדסאי רכב פותח כל מיני דלתות עם עבודות כמו דיאגנוסטיקה ודברים כאלה וכו'. מנגד אמרו לי שבתכלס זה טוב רק למי שמתכנן להוציא הסמכה לניהול מוסך אחרת עם הדיפלומה עצמה אפשר לנגב ..... הייתי רוצה שתשפכו לי קצת אור על הנושא ומומלץ מהנדסאים עם דיפלומה שמצאו את עצמם יפה בתור שכירים האם שווה ללכת על זה או להתרחק כל עוד לא התחלתי את הסמסטר? תוך כדי לקיחה בחשבון שאני הולך לתת קצת פחות מ3 שנים בלימודי ערב ותוך כדי בפגיעה בבונוסים שלי בעבודה (פחות קריאות ערב-פחות בונוסים) אם אני הולך להחזיר את ההשקעה מהר מאוד אחרי הלימודים או שסתם אבזבז את הכסף ואת הזמן שלי.

מנגד, אני שוקל ברצינות עוד שנה-שנתיים לפתוח בעצמי ניידת שירות לתיקוני דרכים, מצברים, חשמלאי רכב וכו'.. האם ההנדסאי רכב יעזור לי בזה מבחינת חוקיות ורישוי?

תודה רבה לעונים!!8)

My Monsters:

Alfa Romeo 159 2009 2.2 JTS Sele-speed Elegante

Hyundai Accent Esteem 1998 1.5 Auto

פורסם

ממה שאני קראתי זה כן פותח לך דלתות בעולם המכונאות רכב החל מדיאגנוסטיקה, מנהל מוסך ועד יועץ שירות.

אם אני לא טועה יש פה חבר פורום בשם אושרי שגם עבר מסלול כזה או שתכנן לימודים כאלו..

בצע חיפוש בפורום אני מאמין שתמצא יותר תשובות

בהצלחה.

פורסם

הוצאתי את הדיפלומה בשנת 2008, אכן פתח לי דלתות אבל בתעשייה הכבדה לא בתחום המוסכים.

בהתחלה נכנסתי ל SIEMENS אנרגיה סולארית (4 שנים) ועכשיו בתחנת כח (+3 שנים).

הדיפלומה שתקבל הינה הנדסאי מכונות-התמחות ברכב.

בשנה הראשונה תלמד את כל המקצועות התיאורטים דהיינו-חוזק חומרים, מכניקה הנדסית, פיזיקה וכד'.

בשנה השניה יותר תכנס לתחום הרכב.

יש מצב ששינו את המתכונת,מה שרשמתי היה רלוונטי לשנת 2008.

בהצלחה.

נ.ב

חבר שלמדתי איתו הלך עד הסוף והוציא תעודת מנהל מוסך, אז הכל אפשרי.

• תוכן חדש...