Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות ראשונה הייתה בין יד1 ליד2, אבל מכיוון שאני מפחדת לקנות יד2 ממישהו שאני לא מכירה זה יכול להיות ריסקי מדי.

התלבטות שנייה לגבי איזה רכב. הדרישות שלי:

1. בטיחותי קודם כל

2. לא היברידי (כי אני מפחדת שהמנוע החשמלי יש לו קרינה)

3. חסכוני בדלק

4. אמין

5. שומר על הערך

6. מקום בבגז' לעגלה ומאחורה לתינוק (מקווה שיהיה תינוק בשנה הקרובה, אולי אפילו תאומים, תחזיקו אצבעות).

אשמח לכל עצה או דעה

פורסם

כמה שיותר נמוך :)

אני לא יודעת באמת מה המגבלת תקציב, לא רוצה לנסוע באוטו של 150 אלף כי יכאב לי הלב אם יקרה לו משהו ומירידת ערך.

אני לא יודעת באמת להגיד הגבלת תקציב. אולי סביב 130, ועדיף פחות.

תקציב?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

פורסם

כמה את מתכוונת לנסוע בשנה (בערך)

על פניו נראה שסוזוקי קרוסאובר תהיה פשרה טובה בין כל הדרישות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם את פוחדת מירידת ערך אז לא לקנות חדש בכל מקרה את תפסידי לפחות 40 אחוז אחרי שלוש שנים ואני מאמין שתשמרי אותו ליותר זמן ההצעה העסקה הכי טובה לדעתי אולי זה סיטרואן סי 4 החדשה שנת 2016 0 קילומטר ב 85 אלף בלובינסקי טרייד מאמין שתוכלי להוריד אותם עוד, קיבלת רכב חדש עם אחריות. לגבי ירידת ערך מתקזז פה עם החיסכון בקניית רכב חדש אין רכב משפחתי במחיר הזה שלא נסע בכלל

פורסם

C4 שנת 2016 היא קיצוניות לצד השני בשמירת ערך.

באתר הזה (לדוגמא, יש עוד אתרים כאלה) תוכלי למצוא מבחר כלי רכב חדשים שנמכרים ע"י חברות הליסינג כיד ראשונה 0 ק"מ.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

קורולה היא משפחתית טובה ששומרת היטב על הערך.

אם את מעדיפה משומש אז טויוטה סלקט מפרסמים לא מעט קורולות במצב מעולה ועם קילומטראז' נמוך, המחירים גבוהים.

קורולה חדשה תעלה לך 130K. עדיף לרכוש 2016 ומעלה בכדי להינות ממערכות הבטיחות המקוריות.

פורסם
C4 שנת 2016 היא קיצוניות לצד השני בשמירת ערך.

באתר הזה (לדוגמא, יש עוד אתרים כאלה) תוכלי למצוא מבחר כלי רכב חדשים שנמכרים ע"י חברות הליסינג כיד ראשונה 0 ק"מ.

נכון אבל תשים למשל לקורולה תמכר בעשרות אלפי שקלים יותר והסיטרואן תמכר בעשרות אלפי שקלים פחות ולכן זה מתקזז קונים בזול מוכרים בזול ואם חצי מיליון רכבים חדשים בשנה שעולים על הכביש אי אפשר לדעת איך יראה השוק מגרשים נפתחים פה בלי סוף.

אני אישית לא היתי קונה רכב חדש כי הוא מאבד חצי מערכו ב3 שנים רכב הוא רק הוצאה ולמי שיש לו את היכולת להוציא שיבושם לו.

פורסם

אני מסכים עם מה שאתה אומר אבל רכישה כזאת לא מתאימה לכל אחד, בטח לא למי שחושש מענייני סחירות ושמירת ערך.

תסכים איתי שבבוא היום יהיה הכי קל להיפתר מטויוטה קורולה, זה משהו שנכון כבר כמעט 20 שנה ואני לא רואה איך זה הולך להשתנות אז למי שמחפש ללכת על בטוח זאת ההמלצה שלי.

פורסם
נכון אבל תשים למשל לקורולה תמכר בעשרות אלפי שקלים יותר והסיטרואן תמכר בעשרות אלפי שקלים פחות ולכן זה מתקזז קונים בזול מוכרים בזול ואם חצי מיליון רכבים חדשים בשנה שעולים על הכביש אי אפשר לדעת איך יראה השוק מגרשים נפתחים פה בלי סוף.

אני אישית לא היתי קונה רכב חדש כי הוא מאבד חצי מערכו ב3 שנים רכב הוא רק הוצאה ולמי שיש לו את היכולת להוציא שיבושם לו.

פחות מרבע מיליון רכבים בשנה נטו. לא חצי מליון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מצטרף להמלצה שמעלי כפי הנראה (על פי מה שכתבת) קורולה זה רכב תפור לרצונותייך,

תראי אם יסכימו למכור לך אוריס סטיישן (לא הייבירד) יהיה לך יותר נוח עם העגלה.

פורסם
אם את פוחדת מירידת ערך אז לא לקנות חדש בכל מקרה את תפסידי לפחות 40 אחוז אחרי שלוש שנים ואני מאמין שתשמרי אותו ליותר זמן ההצעה העסקה הכי טובה לדעתי אולי זה סיטרואן סי 4 החדשה שנת 2016 0 קילומטר ב 85 אלף בלובינסקי טרייד מאמין שתוכלי להוריד אותם עוד, קיבלת רכב חדש עם אחריות. לגבי ירידת ערך מתקזז פה עם החיסכון בקניית רכב חדש אין רכב משפחתי במחיר הזה שלא נסע בכלל

http://www.citroen.co.il/wp-content/uploads/2017/06/BTL_Citroen_554286_C4_mifrat_final_web.pdf

לא ראיתי שיש לסיטרואן C4 איזה מערכות בטיחות חכמות, כמו שיש לנירו ולאיוניק

פורסם

לסיטרואן C4 אין שום מערכות בטיחות כי הוא דגם ישן שהוצג ב-2011.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הבחורה מחפשת רכב ששומר על הערך ואתם מציעים לה צרפתיות!!!, נו באמת.

אבל נירו ואיוניק הייברידיות.

אני חושב שכדי שתוכלי לקבל את מבוקשך לצטרכי אולי לוותר קצת על חיסכון בדלק, לדוגמא הקיה סיד סטיישן מצויינת אם כי היא לא הכי חסכונית.

פורסם

לקורולה יש מערכות בטיחות מקוריות והיא בחירה סולידית יחסית למי שמחפש מינימום הפתעות גם אם היא יקרה יותר לרכישה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...