Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

, מקווה שזה המקום הנכון לשאול, אם לא מנהלים בבקשה העבירו.

ברשותי יונדאי אנלטרה 2002 200K שכבר שנה וקצת עומדת, היא מונעת בגז וכניראה צריך להחליף לה מצבר כניראה גם סליל הצתה צריך להחליף וטסט.

ההתיעצות שלי היא מה לעשות, לנסות לתקן ולמכור או פשוט לברזל?

חייב לציין שהאוטו חוץ ממה שציינתי במצב מעולה.

מה הייתם עושים?

פורסם

אם לא הפקדת רשיונות תצטרך לשלם אגרה גם על הזמן שהאוטו עמד ואז יכול מאוד להיות שלהשבית אוטו זה הפיתרון הכלכלי

אם אין לך מה לעשות עם הרכב תנסה למכור ביד 2 במצבו הנוכחי, אולי מישהו ישמח לאמץ אותו בגרושים

פורסם

למה לא לתקן ולמכור ב 5K?

הרוכש יהנה מטסט לשנה + מצבר חדש ומערכת גז.

המוכר יהנה מרווח של 3K ש"ח (לאחר תיקונים וטסט)

על רכב לגריטה הוא יקבל מקסימום 1,000 ש"ח

פורסם

הבעיה שאם אין טסט שנה צריך לשלם על טסט של שנה שעברה בכל מקרה (אם לא הקפיאו את הרישיון) , כלומר שתי אגרות רישוי, כ 2300 ש"ח.

פורסם

אם אתה חושב ויודע שזה רכב טוב שיכול לשרת מישהו, תתקן, תעביר טסט ותן אותו לבן משפחה\חבר שצריך, תמורת עלויות התיקון והעברת הבעלות (או לחילופין כמתנה..) זה מה שעשיתי, יותר מפעם אחת. יש נבלות שלא כיף לגרוט, יותר כיף לי לדעת שרכב ששרת אותי נאמנה 20 שנה, נותן עבודה אצל מישהו אחר. לשיקולך.

• תוכן חדש...