Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייבש כביסה

benj
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המייבש שלי עלה 2000 כולל הובלה ברשת SWITCH. לגבי AEG - אצל ההורים שלי יש מכונה בת 15 לפחות שכתוב עליה Designed in germany --- Assembled in turkey

לא היו לי בעיות עם תוצרת טורקית. הייתה לי מכונת כביסה beko שהחזיקה 10 שנים, ונזרקה רק כי היא התחילה לעשות רעש והיה צורך במכונת כביסה פתח עליון.

אגב היום יש לי מכונת כביסה אלקטרולוקס צרפתית, מציגה בינתיים אמינות שהלוואי שהם היו בונים את המכוניות שלהם ככה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי אלקטרולוקס עם קונדנסר וחיישנים שעלה 1,900 לפני כ-7 שנים.

התקלקל לוח פיקוד פעם אחת, לאחר שביקשו 1,000 ש"ח לתיקון או 1,200 ש"ח לביטוח 3 שנים פלוס התיקון, פירקתי את הכרטיס, לקחתי אותו לחנות בדרום ת"א שמתקנת אותם, תיקנו בתמורה ל-250 ש"ח ומאז ממשיך לעבוד.

איזה מזל נאחס. התפגר שוב.

פורסם

מה שלמדתי ממכונת כביסה שלוח הפיקוד שלה התקלקל הוא שהלוח בדרך כלל לא הולך לבד, תמיד יהיה איזה רכיב נוסף שלא תמצא, והוא יחסל את הלוח פעם אחר פעם.

מייבש בן 7? תתחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
התחלתי לקבל המלצות גם על זנוסי. מה דעתכם?

בן

קניתי לפני שבועיים זנוסי 8 קילו עם קונדנסר אחרי שקראתי המון תשבוחות באתרים אנגלים.

כיחס תמורה למחיר נראה שהוא הטוב ביותר ,

דווקא הבוש/סימנס וכו' יקרים בצורה חסרת פרופורציה אפילו יותר ממכונות כביסה מקבילות של בוש/סימנס.

בגדול זנוסי זה עוד ואריאנט למוצרי אלקטרולוקס .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה שלמדתי ממכונת כביסה שלוח הפיקוד שלה התקלקל הוא שהלוח בדרך כלל לא הולך לבד, תמיד יהיה איזה רכיב נוסף שלא תמצא, והוא יחסל את הלוח פעם אחר פעם.

מייבש בן 7? תתחדש.

מה כבר יכול להיות? לוח הפיקוד מקבל ישירות את מתח החילופין מהשקע. פעם קודמת שתיקנתי החזיק קרוב לשלוש שנים. עדיין משתלם לתקן בתמורה ל 250-300 שח. הבעיה שזה תיקון מרגיז. צריך להשאיר את המייבש כולו מפורק עם הקרביים בחוץ עד שלוקחים את הלוח לתיקון, עוד שבוע עד שמחזירים.

חדש כזה מחויישן קרוב ל 2000.

פורסם

מחשבות של הדיוט (מעולם לא פירקתי מיבש כביסה) - לחות מהמעבה שחדרה למעגל כלשהו כרמה קורוזיה או קצר, וזה מה שגורם ללוח "להשרף".

היה לי סיפור דומה עם ברז אלקטרומגנטי במכונת כביסה (זו האלקטרולוקס-AEG שאני כל כך אוהב להשמיץ). בפעם הראשונה תוקן הכרטיס, בפעם השניה הכרטיס תוקן שוב והוחלף גם הברז, בפעם השלישית הוחלפה המכונה. זרקתי על התיקונים מחיר של חצי מכונה חדשה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מדבר על מקום אחר, לא על הכרטיס.

הכל ספקולציות.

פורסם

יש לי מייבש aeg בן שנתיים עם צינור .למכירה עקב כך שנמצא במקום סגור ולא מתאים מייבש עם צינור למקום שכזה.400 שקל מהקריות.מצב כחדש.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אין לך חלון להעביר דכו את הצינור בזמן הייבוש?

פורסם (נערך)

תודה לכולם על העזרה וגם לירון בפרטי.

אעדכן שנרכש מייבש של aeg (ייצור בפולין). המייבש הוא עם צינור ופיקוד דיגיטלי (ממש העדפנו מכני אבל זה כבר די סטנדרט היום). כמו כן יש חיישני לחות (פחות העדפנו אבל שוב, זה פשוט די סטנדרט). המחיר: 1400 ש״ח.

אז למה זה דווקא?

מבחינת בוש/סימנס, לצערי הם יקרים ומתוסבכים (כאמור, גם ככה לא רצינו חיישני לחות וכד׳ אלא פשוט) מעבר לכל פרופורציה. לזכותם יאמר, שהם היחידים שמציעים בתוספת זניחה אחריות נורמאלית.

אופציה נוספת הייתה סמסונג שהיתרון שלו היה שהוא היחידי שמגיע בדירוג אנרגיה A. הרוב אגב, דירוג C.

האופציות הרלוונטיות האחרות היו זנוסי או אלקטרולוקס (שאני לא אוהב מאוד, את האלקטרולוקס הכוונה) פשוטים באזור 1000 שח (יש חבר). הבעיה (לא יודע אם ממש בעיה), שבעוד שהaeg בא עם תוף נירוסטה, 2 הקודמים באים עם פח מגלוון ולאחר כמה בדיקות באינטרנט, הבנו שעדיף נירוסטה.

מקווה שחמי יהיה מרוצה.

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

הצחקתני. לא אוהב אלקטרולוקס אבל קונה AEG?

זה שקול ל"לא אוהב בוש, קונה רק סימנס".

AEG הוא מותג של אלקטרולוקס אז למרות שלא רצית, זה מה שקנית.

עריכה: בקריאה שניה הבנתי שלא אהבת דגם מסויים של אלקטרולוקס.

לגבי חיישני לחות - אחרי כמה שנים של שימוש במיבש עם חיישנים (ואחרי איזה 18 שנים עם מייבשים "פשוטים") הבנתי שהם דבר מצויין. מאריכים או מקצרים את הייבוש לפי הצורך. הבעיה היחידה היא שאם אתה מייבש ציפות או כבסים דומים והכבסים הקטנים נכנסים לתוכן הלחות נשארת בתוך הציפה ותזקק למחזור ייבוש שני של הכבסים הקטנים.

לגבי הפיקוד - לא קיים פיקוד מיכאני. נקודה.

לגבי חבר - תלוי בחנות, לא במותג. בהחלט מצדיק כיתות רגליים. אני מנצל את כרטיס החבר של בני, חסך לי עד היום לא מעט כסף.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
אין לך חלון להעביר דכו את הצינור בזמן הייבוש?

לא.המייבש יושב במחסן וכבר קניתי אחד עם קונדנסור.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם (נערך)
הצחקתני. לא אוהב אלקטרולוקס אבל קונה AEG?

זה שקול ל"לא אוהב בוש, קונה רק סימנס".

AEG הוא מותג של אלקטרולוקס אז למרות שלא רצית, זה מה שקנית.

עריכה: בקריאה שניה הבנתי שלא אהבת דגם מסויים של אלקטרולוקס.

לגבי חיישני לחות - אחרי כמה שנים של שימוש במיבש עם חיישנים (ואחרי איזה 18 שנים עם מייבשים "פשוטים") הבנתי שהם דבר מצויין. מאריכים או מקצרים את הייבוש לפי הצורך. הבעיה היחידה היא שאם אתה מייבש ציפות או כבסים דומים והכבסים הקטנים נכנסים לתוכן הלחות נשארת בתוך הציפה ותזקק למחזור ייבוש שני של הכבסים הקטנים.

לגבי הפיקוד - לא קיים פיקוד מיכאני. נקודה.

לגבי חבר - תלוי בחנות, לא במותג. בהחלט מצדיק כיתות רגליים. אני מנצל את כרטיס החבר של בני, חסך לי עד היום לא מעט כסף.

דווקא כן יש הבדל והוא איזה יבואן מביא אותם ויותר מכך - מי נותן את השירות.

AEG מגיעים כרגע ללא יבואן רשמי בכל מיני יבוא מקביל .

אלקטרולוקס מגיע דרך מיני ליין שהוא יבואן סבבה (וגם במקביל)

זנוסי שזו הצלע השלישית בתאגיד הזה מגיע דרך ראלקו

ה2 סנט שלי לגבי "חבר" , אישתי משרתת בצבא קבע ויש לנו את כל הכרטיסים למיניהם:

יריד חבר בהיבט של מוצרי חשמל זה בלוף, בחיים לא ראיתי ביריד הזה מוצרי חשמל במחירים שמתקרבים להכי זול שניתן להשיג בזאפ בייבוא רשמי או במחירים שקרובים למחירי סגירה בחנויות אמיתיות.

המחירים הזולים באמת הם במכרזי אינטרנט או בחנויות פיזיות בהן מתמקחים טוב עם המוכר .

רשתות כמו אלמ ושקם אלקטריק לא יכולות לתת מחירים כמו שאתרי אינטרנט ללא תצוגה וחנויות ומוכרנים יכולים לתת .

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעניין

לי היתה בעבר מכונה שנקראה AEG Electrolux, והגיעה ביבוא רשמי.

לפני שנה, כאשר חיפשתי תנור אפיה, הדגמים בשני המותגים הוצגו זה ליד זה, אותו יבואן, אותו מחיר. האלקטרולוקס נבחר די באקראי, בגלל איזה הבדל זניח בעיצוב.

לגבי מחירים - ניסיוני אחר: בחיפוש כמה מוצרים לבנים בחנויות באיזור שבו אני גר (לפני קצת למעלה מחצי שנה) השילוב של תמחור בחנות מסויימת עם הנחת חבר נתן את המחיר הטוב ביותר, אחרי חיפוש באיזה חצי תריסר חנויות. השויתי גם למחירים באינטרנט. כמובן שמדובר בדברים שמשתנים מיום ליום, ואולי זה היה משהו מקרי. עם מכרזים אני לא מתעסק, כאשר אני רוצה לרכוש מוצר זה צריך להיות כאן ועכשיו ואין לי זמן להתברבר שבועות עד שאני זוכה במשהו, גם אם זה חוסך כמה פרוטות.

• תוכן חדש...