Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברוך ה' התחדשנו בקיה סיד סטיישן 13' ולאחר כשלוני בכל עניין הנקיון ושמירה על חיצוניות הרכב באוטו הקודם החלטתי להתייעץ אתכם...

מה עושה אדם שחי בין 2 רצונות סותרים מצד אחד הוא מאוד רוצה לשמור על הנקיון של הרכב ועל הצבע והריפודים שישארו בריאים, מצד שני הוא עצלן, וגם המציאות היא שאין לו הרבה זמן וכסף להשקיע בזה,

האם יש דרך פשוטה ויעילה שיוכל לנקות את הרכב בלי להרוס את הצבע כמו במכונות שטיפה ומצד שני לא לעשות את זה "מפעל חיים" (סתם מטאפורה להבנת העניין כמובן) שדורש הרבה שעות וכספים..

בגלל שאני מודע להרס שנגרם לצבע משטיפה לא נכונה אני נמנע מזה, מצד שני מכונות בטח לא יותר טובות, מה עושים? אשמח אם מישהו יוכל להתוות לי דרך קלה ומהירה עם מינימום זמן וכסף תוצאה טובה ככל האפשר..

תודה רבה לעוזרים..!

פורסם

שטיפה סבירה מבלי להתאמץ ולהזיע היא בלשלם כסף.

יש לך אפשרות לשלם ולדרוש שטיפה ידנית בכל המקומות של שמתעסקים עם שטיפת רכבים גם ידנית (לא במכונת שטיפה)

Sent from my iPhone using Tapatalk

rafi

פורסם

השאלה היא אם שוטפים שם כנדרש בלי להרוס את הרכב, אין לי בעיה להשקיע זמן בניקוי רכב ידנית ובקנית כמה מצרכים כוונתי שלא לבזבז הרבה זמן והרבה כסף אבל כמובן שצריך להקדיש לזה, מקובל עלי רק מה הדרך הכי זולה מהירה ויעילה? או שאין כזו..?

פורסם

הכי טוב והכי מהר?

שמפו טוב כזה שיש לו יכולות ניקוי טובות, חוסך גם מאמץ וגם כסף.

דבר שני כפפת שטיפה טובה ומגבות יבוש איכותיות כמו uber או רק uber... והכי חשוב טכניקה

ככל שתשטוף יותר ככה תתרגל לעשות זאת טוב יותר ומהר יותר, תיישם דיטיילר כמו bsd והניקיון יהיה קל יותר

צינור מים לפריי וואש ואולי בהמשך גם מקציף ידני, וזהו אתה מסודר

• תוכן חדש...