Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רנו קליאו קולקשין

יש לי טיפול 60 אלף לבצע החודש

האם קיים מוסך מורשה רנו בראשל"צ שמטפל ברכב הנ"ל?

או אחד מומלץ בסביבה?

תודה רבה.

פורסם

קיים מוסך ראשי של היבואן ליד חצי חינם הגדול במערב ראשון.

לא ממליץ לך להתקרב אליו, יצאתי משם חבול לא פעם, כן ממליץ לך לקחת את הרכב למוסך מרשה רנו בכפ"ס (רון שטיין ).

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

פורסם
הייתי מוותר על המורשה ונגש להילוך שישי בבאר יעקב,שלא רחוקה כ"כ מראשל"צ.
אצלי המצב הפוך.

טיפלתי ברנו מורשה בראשון מערב, 3 טיפולים סהכ. (רנו קפצור בן 3). היו בסדר גמור. עברנו יחד אם היועץ על כל מה צריך ומה לא. מחיר טיפול שפוי ביחס לתמחור טיפולים אצל היבואן.

ניסתי פעם אחת את הילוך שישי בבאר יעקב. מעבר לכך שתמחור הטיפול היה גבוה יותר מרנו ראשון (לא ברור למה), בסוף הטיפול "דחפו" לחשבונית, תוסף דלק 80, וספריי ניקוי מנוע ב35.

לאחר שהוסבר להם שאני לא אישרתי מולם תוספים כאלו ואחרים,וגם לא מעוניין. עקמו פרצוף ובחוסר חשק הסירו את החיוב. (כמות הלכלוך שנדבקה למנוע בגלל הספריי המיותר הזה...)

מעבר לכך, איש השירות היה לא שירותי, לשאלתי האם נבדקו הבלמים, הוא ענה "תלוי, מי נוהג על הרכב".

כשבאתי לאסוף את הרכב, הוא חנה מחוץ למוסך מעבר לכביש באיזה חניון פתוח. (להזכיר, כל עוד לא סגרת חשבון, אחריות המוסך היא לכל נזק הנגרם לרכב, לך תוכיח שהנזק שחלילה נגרם בחוץ ,היה בזמן שהרכב שהה תחת אחריות המוסך)

במוסך בראשון, הרכב לא עוזב את מתחם המוסך, סיימו טיפול, אחלה. הרכב הוחנה בתוך המתחם לאיסוף, כמובן שטרם החשבון , איש שירות עובר איתך סביב הרכב, לראות שהכל כשורה, ואז עוברים לתשלום.

פלוס נוסף מבחינתי במורשה ראשון מערב, היא היכולת להביא את הרכב בלילה ולהשאירו לטיפול / בדיקה למחרת בבוקר. כמובן לאחר תיאום מול המוסך.

אולי אני נשמע כמו איזה "יקה פוץ", אבל אלו הדברים שאני מצפה ממוסך מורשה, ובטבלת המחירים הללו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא יודע למה אתה מחפש דווקא מורשה, אבל יש לי נסיון טוב עם מוסך המכונן בת"א (מורשה)

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם (נערך)

הגיוני מחיר 1300 שח לטיפול 60 אלף?

המחיר ניתן בטלפון בסניף של קרסו ראשלצ מערב

מאוד קשה לגבש דעה שיש כמה אנשים עם המלצות שונות

עריכה אחרונה על ידי oren2
פורסם
הגיוני מחיר 1300 שח לטיפול 60 אלף?

תלוי מה מחליפים. יש פירוט?

למה לא מורשה? רכב צרפתי זה סיכון מי שלא יודע לעבוד איתו

יש מוסכים שמתמחים ברכבים מסויימים, אפילו שהם לא מורשים. זה לא שיש לך איזו סיטרואן c6.

נסה את אורן שירותי רכב בחולון. יש שרשור המלצות מכובד מאוד עליו, וגם מניסיון אישי (קצר אמנם) זה מקום מצוין.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
תלוי מה מחליפים. יש פירוט?

יש מוסכים שמתמחים ברכבים מסויימים, אפילו שהם לא מורשים. זה לא שיש לך איזו סיטרואן c6.

נסה את אורן שירותי רכב בחולון. יש שרשור המלצות מכובד מאוד עליו, וגם מניסיון אישי (קצר אמנם) זה מקום מצוין.

הבנתי שהטיפול שגרתי + בדיקת מצתי הרכב.

פורסם

אורן שרותי רכב אחלה וגם גבע מעולים. בשניהם על אותו טיפול תצא בנזק של 20 אחוז פחות במחיר לעומת מוסך יבואן. אולי אפילו יותר מ 20 אחוז תלוי למי נכנסת. שניהם אלופים ברכבים צרפתים , בדגמים מסוימים הם מבינים הרבה יותר ממוסכי יבואן

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...