Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי נרשמה בטעות, לא רואה דרך לבטל באפליקציה ואין אופציה כזו בשירות לקוחות.

גם אין אופציה לקבל מענה אנושי בשירות לקוחות.

מה ניתן לעשות?

מישהו פה היה רשום לשירות והצליח לבטלו?

פורסם

לי הדביקו את השירות בלי שביקשתי.

התקשרתי ל-4500* וביטלתי את כל המנוי, עברתי לסלופארק.

אני פחות אוהב את הממשק של סלופארק, אבל צריך "להעניש" את פנגו על התרגילים בנוסח חברות הסלולר לפני 10 שנים.

ד"א - היה כאן שרשור בנושא לפני 2-3 חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, עכשיו גם סלופארק הצטרפו לחגיגה.

בהתאם לשמם, מתנהגים כמו חברת סלולר של פעם.

קיבלתי מייל המברך אותי על הצטרפותי לשירות "סלופארק על בטוח". הבעיה היחידה היא שלא הצטרפתי. בינתיים פניתי אליהם באמצעות אתר האינטרנט, מקווה שישחררו אותימהחיוב. אם לא כנראה אאלץ לחזור לאיזיפארק הישן והטוב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

גם אני רציתי להסתכן ולהציע את הדבר שהכי קרוב לכרטיס חנייה (זה שהיה צריך לגרד)- איזי פארק. גם כאן אפשר לטעון שהיה מהלך לא הוגן כאשר עברו לכרטיס החדש והיה צורך לקנות חומרה חדשה.

אני לא משתמש יום יום בכרטיס, אז מידי פעם אני עוצר בילו לטעון כשאני מתדלק (אפשר גם דרך המחשב), כנראה שלמשתמשים עסקיים או למשתמש יום יומי זה יהיה פחות נוח.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

צריך להיות לי באיזה מקום איזיפארק מהדגם הישן (דור שני) - ממילא אני טוען אותו ב-50 ש"ח פעם בשנה - שנתיים וזה מספיק לי.

אשתי לא מוכנה לעבור מהאיזיפארק שאליו התרגלה לחניה הסלולרית, אצלה המכשיר מונח קבוע בתא הכפפות, ויוצא להשתזף על הדאשבורד פעם בחודש.

פורסם

גם אני הפסקתי עם פנגו. חיוב לחניה באיזה חודש לא עבר. במקום להודיע לי באמצעי כלשהוא, החליטו לשמור את זה לעצמם וכמובן להתפיח את החוב פי 2, אחרי חצי שנה נזכרו לשלוח לי הודעה שהחשבון חסום. פתאום ממספר חניות בסכומים דו ספרתיים הגעתי לקנס 4 ספרתי.

מאז אני עם סלופארק ומאחל להם מגוון מחלות קשות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

נשמע חמור מאוד מה שאתה אומר. לא שלחו לך התראה? מדוע לא עבר החיוב? על סמך מה חושב הקנס?

בכל מקרה, לפי דבריו של sperial, נשמע שגם סלופארק לא "משחקים הוגן" ולכן הייתי חוזר על ההמלצה לעבור לשימוש בכרטיס של איזי פארק.

פורסם

אני רוצה לנקות את סלופארק - פניתי אליהם שלשום דרך האתר, אתמול קיבלתי מייל ובו הודעה כי הוחזרתי למסלול הבסיסי ללא חיוב חושי קבוע.

היה פשוט והתגובה היתה בזמן סביר מאד. בינתיים אני נשאר עם סלופארק. גם אם הרישום שלי לשירות הנוסף היה מכוון וגם אם מדובר בתקלה שירות הלקוחות הגיב נכון ובזמן סביר מאד.

פורסם

אני באופן אישי משתמש כבר המון זמן בסלופארק, גם לאחר מעבר מפנגו שקיבלתי הודעה בנוגע למעבר לחשבון בחיוב חודשי. באותו רגע החלטתי לעבור והשירות שלהם מבחינת מה שהייתי צריך היה יעיל ומהיר.

פורסם

אני בדיוק להפך, עברתי מסלופארק לפנגו ואני די מרוצה מהאפליקציה עצמה וגם מהשירות לקוחות... לי אמנם לא הייתה אף בעיה אבל שמעתי בעבר מאנשים שפנגו זיכו אותם ממש באופן מיידי אם היה משהו חריג, לא עשו עניין.

פורסם
נשמע חמור מאוד מה שאתה אומר. לא שלחו לך התראה? מדוע לא עבר החיוב? על סמך מה חושב הקנס?

בכל מקרה, לפי דבריו של sperial, נשמע שגם סלופארק לא "משחקים הוגן" ולכן הייתי חוזר על ההמלצה לעבור לשימוש בכרטיס של איזי פארק.

לא שלחו התראה. הטענה של הנציג (אחראי שלהם שם) הייתה שהמערכות שלהם שולחות בערך אחת לחצי שנה או מספר חודשים, חיוב עקרוני של שקל כדי לראות אם ניתן לחייב את הכרטיס. שקל כמובן שעבר, סכום חניה ב3 ספרות לא עבר. אבל כל עוד השקל עובר הם לא יודיעו לך על החוב.

רק כאשר הכרטיס בוטל לחלוטין וגם השקל לא עבר, הודיעו לי שיש בעיה עם הכרטיס, ונזכרו שיש חוב שבינתיים תפח.

וגם אז, בסה"כ חסמו לי את החשבון. אם לא הייתי מתקשר לברר על החסימה, החוב הזה כנראה היה תופח שם לנצח.

פורסם

אני כל פעם קורא פה על ההתנהלות של החברות ומתעצבן, אבל אז נכנס לאתר של פנגו ושוב מגלה שלא חויבתי (עד כה) בשקל מיותר. אז בפעם הראשונה שזה יקרה, ולא חשוב כמה יעילים יהיו שירות הלקוחות, יפרדו דרכנו.

לתשומת לב נציגי פנגו!

:turn-l:
פורסם

בקשר לדרך שבה הם מבררים את אופציית החיוב (מה שהסברתי בתגובה הקודמת שלי). הם לא באמת מחייבים אותך על שקל. הם שולחים בקשת חיוב על שקל ומבטלים.

אחרת רק מהבדיקות שלהם הם היו מקימים אימפריה.

פורסם (נערך)

SuperBamba, אני לא משפטן אבל נשמע לי כי החברה לא פעלה בתום לב, ישנה התייחסות למקרה כזה בתנאי השימוש באתר שלהם (https://www.pango.co.il/terms_of_use) (סעיף 3.9):

3.9. נתן הסכמתו לכך שבמידה ולא עלה בידי החברה לגבות את התשלום המגיע לה מאת המנוי, בגין השירותים שנתבקשו על ידו, באמצעות כרטיס האשראי שלו, תהא החברה רשאית לפעול לפירעון החוב באופנים כדלקמן, לפי שיקול דעתה:

3.9.1. לשוב ולסלוק את כרטיס האשראי של המנוי עד פירעון מלוא החוב (לרבות סליקת כרטיס אשראי חליפי ככל שעודכן ו/או אושר על-ידי המנוי).

3.9.2. לדרוש פירעון החוב מאת המנוי וזה יפרע את חובו לחברה בתוך 7 ימים מיום שנדרש הוא לכך בכתב.

3.9.3. לפעול בכל דרך אחרת לגביית חוב המנוי.

המנוי יישא במלואו ההוצאות אשר היו כרוכות בגביית חובו כלפי החברה.

אולי יוכלו לייעץ לך כאן לגבי אפשריות משפטיות.

עוד סעיף שמטריד אותי:

3.5. הביע הסכמתו, כי כל הטבה שתינתן בקשר עם שירותי החברה לא תהווה עסקה לתקופה קצובה כהגדרתה בסעיף 13א לחוק הגנת הצרכן, תשמ"א-1981 , אלא אם כן נאמר אחרת באופן ספציפי בתנאי ההטבה, ובתום תקופת ההטבה תמשיך ההתקשרות בין המנוי לחברה ביחס לאותו השירות, בהתאם לתנאים בהם ניתנו שירותים אלו בטרם מתן ההטבה, לרבות תנאי התשלום, ללא כל צורך בהודעה על כך מצד החברה למנוי וללא צורך בבקשת הסכמתו המחודשת.

ואחד נחמד לגבי מיקום:

3.10. נתן הסכמתו לכך שייאספו נתונים אנונימיים ביחס למיקום הטלפון הנייד שלו, ללא זיקה לשימוש בשירות מסוים של פנגו. החברה ו/או צד שלישי יהיו רשאים לאסוף ו/או לאגור את הנתונים, לפלחם ולנתחם, לרבות לשם מתן שירותים שונים על-ידי פנגו וללקוחותיה השונים. המנוי רשאי להורות בכל עת על ביטול איסוף הנתונים האנונימיים אודותיו, זאת באמצעות ממשק האפליקציה.

בכל מקרה בו יבחר הלקוח לצרוך שירותים המבוססים על נתונים שונים אודותיו ובכלל זה שירותי מיקום מאשר הלקוח כי החברה תהא רשאית לאסוף אודותיו נתונים שאינם אנונימיים ולעשות בהם שימוש בין בעצמה ובין באמצעות צד שלישי.

אולי זה רק אני, אבל התנאים האלו (יש כמובן עוד הרבה סעיפים באתר) ממש לא עושים לי חשק להתקשר עם החברה הזו.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם
אני בדיוק להפך, עברתי מסלופארק לפנגו ואני די מרוצה מהאפליקציה עצמה וגם מהשירות לקוחות... לי אמנם לא הייתה אף בעיה אבל שמעתי בעבר מאנשים שפנגו זיכו אותם ממש באופן מיידי אם היה משהו חריג, לא עשו עניין.

האפליקציה של פנגו יותר נוחה, אבל ההתנהלות של סלופארק עד כה עדיפה, לכן אני נשאר אצלם.

• תוכן חדש...