Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברות וחברים

אנחנו מחפשים רכב משפחתי (2 ילדים קטנים) שחשוב שיכיל:

בטיחותי

תא מטען גדול (אוהלים/פויקה/ ציוד לשטח/ עגלות)

מרווח נעים במושב האחורי

חסכוני ביומיום וידידותי לסביבה כמה שאפשר

מעדיפים עלות רכישה גבוה וטיפולים זולים+חסכוני מאשר מחיר התחלתי נמוך אבל אח׳כ טיפולים יקרים וקורע את הכיס לטווח הרחוק.

ושיהיה אפשרי למצוא מיד 2 (בונים עליו לטווח ארוך אז הסחירות לא הכי חשובה)

* מעדיפים משפחתי מאשר מיניואן אבל פתוחים להצעות

תודה ושבתשלום

פורסם

נשמע שמשפחתית סטיישן תתאים לכם,

מה הנסועה השנתית הצפויה? אם יש משמעות לצריכת הדלק הייתי קונה דיזל או היברידי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה!

היברדי קצת מטריד אותי בגלל הקרינה או שזו אגדה אורבנית?..

הנסועה.. בוא נגיד שאנחנו מגיעים לטיפול אחת לשנה, לא עוברים את ה 100,000.

איזה דגמים מומלצים בסגמנט?

פורסם

מה התקציב?

אם נזק לסביבה חשוב לכם, דיזל מזהם יותר (פחות CO2, יותר דברים אחרים). עדיף (כנראה) טורבו בנזין חסכוני.

היברידי, מעבר לקרינה, יחסוך גם כסף וגם זיהום אם אתם נוסעים הרבה. אם לא, יכול להיות שהסוללה עצמה מזהמת יותר מתוספת הפליטה. אם זה ממש מעניין אותך הייתי מחפש עוד חומר בנושא, בטח מישהו חישב את נקודת האיזון מבחינת זיהום (אם בכלל קיימת כזו).

נשמע שסטיישן באמת יכול להתאים לכם (למשל, ה-308 הנוכחית), או רכב עם תא מטען גדול (למשל אוקטביה, יש גם בסטיישן, עם ההסתייגויות המקובלת לגבי הגיר).

יש בטח עוד דגמים, אבל בלי תקציב זה לא זה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה שוב :)

תקציב, עדיפות ליד 2 כמובן, בסביבות 80-90k

מה האמינות של פג׳ו לעומת היפניות?

אני איש של דו גלגלי ופחות מבין במכונית, לצערי

פורסם

הצרפתיות החדשות מציגות אמינות מאוד טובה.

אני חושב שה-308SW שהציע יכולה להתאים, בצרפתיות יש לך גם אפשרות לרכוש מגאן סטיישן בתקציב שלך, זמינה עם מנוע טורבו דיזל מאוד חסכוני ומנוע טורבו בנזין פחות חסכוני מהדיזל (אך עדיין מציע צריכת דלק טובה יחסית לבנזין). גם ל-308SW מנוע טורבו בנזין. כולן יציעו ביצועים טובים מאוד, לגרסאות הדיזל מומנט טוב יותר מגרסאות הבנזין.

האוקטביה גם קיימת אבל אני סולד מה-DSG7 וגם היא לא נפוצה במיוחד בגרסת הסטיישן, אלא אם כן תמצא דיזל עם DSG6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ספורטאז' מאוד רחוק מלענות על נושא צריכת הדלק, אף אחת מהגרסאות שלו לא חסכונית במיוחד.

פורסם

תא מטען גדול (אוהלים/פויקה/ ציוד לשטח/ עגלות) - הספורטאג' שם.

מרווח נעים במושב האחורי - גם כאן הספורטאג' עונה יופי על הציפיות.

חסכוני ביומיום וידידותי לסביבה כמה שאפשר - כאן קצת פחות אבל עדיין בנהיגה רגילה צריכה של 1\10 תהיה הגיונית.

• תוכן חדש...