Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

בשבועיים-שלושה האחרונים שמתי לב לתופעה מטרידה.

בבוקר מופיעים רעשים מצד הדשבורד.

הצלחתי לאתר את מקור הרעש.

מדובר בנקודה על הדש מעל פתח האוורור מצד שמאל.

אם אני לוחץ עם האצבע,הרעש נעלם.

כאמור,הרעש מופיע כשהדש קר ובהמשך היום כשפנים הרכב מתחמם,הרעש נעלם.

אשמח אם תמליצו על פתרונות .

אני ממש לא רוצה ללכת למוסך המרכזי שם יפרקו את הדש ולא בטוח שיחזירו למקום כמו שצריך.

תודה מראש למגיבים

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

היום הסיפור חזר על עצמו

ב7 היו קרקושים מוזרים.

ב12 הרכב התחמם והכל נעלם.

פורסם

תקין לחלוטין. ברוב הרכבים קיימת תופעה של רעשים באים והולכים בתלות מזג האוויר או חורף/קיץ.

בקיצור חיים עם זה בשלווה.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה קורה עקב ההתפשטות והתכווצות של הפלסטיקים השונים. למשל, בחום, יש יותר ציקצוקים בין חלקי הפלסטיק השונים. תופעה מוכרת. ממליץ לך לא ללכת למוסך בשביל זה. הם רק יקלקלו.

פורסם (נערך)
תקין לחלוטין. ברוב הרכבים קיימת תופעה של רעשים באים והולכים בתלות מזג האוויר או חורף/קיץ.

בקיצור חיים עם זה בשלווה.

היו בבעלותי 6 רכבים בעבר, זו פעם ראשונה שאני שומע רעשים מסוג זה.

בשום פנים ואופן אל תספר לנו איזה רכב זה!

קורולה 2017

זה קורה עקב ההתפשטות והתכווצות של הפלסטיקים השונים. למשל, בחום, יש יותר ציקצוקים בין חלקי הפלסטיק השונים. תופעה מוכרת. ממליץ לך לא ללכת למוסך בשביל זה. הם רק יקלקלו.

נוטה להסכים, זו הסיבה שאני לא ניגש למוסך המרכזי על אף שמדובר ברכב חדש שנמצא תחת אחריות

אם זה ממש ממש ממש מטריד אותך, קצת שמן סיליקון ירגיע את העסק.

אנסה , אולי זה יעזור . תודה

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

פורסם

אותי אישית הרעשים מאוד מטרידים , כל בוקר אני נאלץ ללחוץ על הדשבורד עם אחת האצבעות בכדי למנוע את הרעש.

הכי מוזר שהרעש לא קבוע והוא נעלם במשך היום.

הרכב בבעלותי כ-5 חודשים, עד כה מצאתי הרבה דברים קצת מעצבנים, הרעש שהופיע לפני מספר שבועות בהחלט המטריד ביותר עד כה.

פורסם
מעניין אתה בעל הקורולה השניה כאן עם תלונה כזאת

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

ממתי בעלי קורולה מתלוננים ? לדעתי אלה מתחזים של VAG. :roll:

פורסם
היו בבעלותי 6 רכבים בעבר, זו פעם ראשונה שאני שומע רעשים מסוג זה.

קורולה 2017

נוטה להסכים, זו הסיבה שאני לא ניגש למוסך המרכזי על אף שמדובר ברכב חדש שנמצא תחת אחריות

אנסה , אולי זה יעזור . תודה

6 רכבים זה מעט. רוב האנשים שרוכשים רכב חדש מתלוננים על רעשים חריגים שלא שמעו אף פעם בשום רכב הדבר נובע כחלק מהסתגלות פסיכולוגית לרכב.

פורסם

אני לא יודע מה הסטנדרטים שלך .

כשאני נכנס לרכב חדש שעדיין לא עבר 4K ק"מ , אני מצפה שהנסיעה תהיה שקטה ונינוחה.

אם נגיד קנית טלוויזיה חדשה והיא מרעישה או לחילופין אין סאונד, אף אחד לא יגיד לך שזה חלק מהסתגלות למוצר חדש...

היום אנקה את הדשבורד מאבק ואתיז עליו ספריי סיליקון, האם לנגב שאריות או לתת לחומר שייספג ?

מקווה שזה יפתור את הבעיה

פורסם

מבין אותך לגמרי. יש לי רכב שנת 2012 ואין בו שום קרקושים/רעשים/צקצוקים

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

לא על הדשבורד אלא בנקודה המטרידה. פשוט להתיז ולהשאיר ועדיף שמן סיליקון כי הוא לא מתייבש

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• תוכן חדש...