Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי יש יותר רעשים בנסיעת הבוקר הראשונה. אחרי בדיקה מדודקת גיליתי שהרעשים מגיעים מהילדים שאני מסיע למוסדות החינוך.

ההבדל יכול לנבוע מזה שבבוקר, כשחלקי הרכב קרים הם מעט מכווצים ולכן חופשים לנוע ולהרעיש. בהמשך היום הם מתחממים ונתהדקים טוב יותר למקומם ואין יותר מרחב תנועה בשביל לזוז ולהרעיש.

האפקט יכול להיות מוגבר כתוצאה מזה שחונים בלילה בחניה מקורה והרכב פחות מתחמם לפני הנסיעה הראשונה בבוקר.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אין לי לצערי חניה מקורה.

לעומת אתמול, היום הנסיעה הראשונה הייתה בסביבות 7:30 ולא היו רעשים כלל.

במזג האוויר השנה ,גם הקורולה השתגעה :)

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

חבל על הזמן שאתם משקיעים בחיפוש אחר מקור הרעשים כאשר ברוב המקרים הרעש נובע מהתפשטות והתכווצות של חלקי פלסטיק אשר במקרים רבים יוצרים חיכוך עם חומרים אחרים ולכן הרעש בא והולך.

קיימים מקרים מסויימים כאשר הרעשים באמת חזקים והרבה לקוחות מתלוננים אז במקרים כאלה ייצרן הרכב חוקר את מקור הרעש ומציע פיתרון.

אל תתנו למוסכים בארץ לפרק לכם דשבורדים וחלקי פלסטיק ברכב חדש מכיוון שאתם עלולים לחזור עם רעשים נוספים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...