Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי בבקשה שתדרגו את החברות הבאות בסדר מהראשונה לאחרונה, לפי איזה מהן הייתם רוצים לראות ברכבכם. כל החברות הן חברות HIGH-END אם למישהו יש כמה חברות במקום הראשון למשל שירשום את כולם תחת 1

החברות הן:

BRAX, ZAPCO, GENESIS, ARC AUDIO, MCINTOSH, SINFONI, AUDISON

אם בחרתם את הראשונות רק משום שאתם מכירים אותן ואת האחרות לא אז תציינו זאת, כמו כן אם יש למישהו בראש חברת HIGH-END ברמה הזו שהוא חושב ששכחתי לציין שיכניס אותה.

שימו לב שאני לא מצפה שאנשים יענו לפי ניסיון עם המגברים, אלא איזה חברה הם הכי מעדיפים ואין צורך לנמק למה. תענו כאילו היו נותנים לכם אפשרות לבחור מגבר בחינם מכל החברות האלו.

פורסם

מבחינתי (בלי לשמוע):

1) arc, audison, zapco, brax

2) genesis

3) DLs , sinfoni

הרמקולים מהדירוג הראשון זוכים בגלל תיכנון ייחודי יחסית של כל אחד מהם ואפשרויות מיוחדות המובנות בהם.

גנסיס לא יצא לי לשמוע וגם ראיתי בורדים ולא התלהבתי ... אבל ... ניתן להם להנות מהספק.

DLS חברה טובה מאוד , אבל אין בה שום דבר מיוחד מבחינת תכנון. גם סינפוני מכוונים ל HIGH END ... אבל ממה שקראתי וראיתי (תמונות בורדים ואפשרויות) לא התלהבתי במיוחד.

Leon Cupra 2009

פורסם

אייל , ממה שראיתי וקראתי , Mcintosh של היום זאת לא Mcintosh של פעם. Clarion עושים להם את ה CD PLAYER ואין שום דבר מיוחד במגברים שלהם.

Leon Cupra 2009

פורסם

את DLS לא הייתי מגדיר ברמה של JL וPPI, החברה אירופאית לחלוטין, (בלי ויכוחים של RC) המגבר מיועד ביחוד לשוק האירופאי והסאונד חם ונעים.

לגבי MC, ARC ושאר ליגות לדעתי אין טוב יותר הכל עניין של טעם אולי פרט לסדרות של שפופרות שבבסיסם הם כבר יותר איכותיות.

פורסם

גם לגבי כבלים, יש תאוריות של כבלים שמגיעים בשלושה גידים:

האחד עבה ויש - מעביר תדרי באס.

אחק מסולסל ודק - לגבוהים.

ואחד ביניהם - למיד.

כך נוצר גם השהיית סאונד נכונה וגם האיכות טובה יותר, זה שהמחיר מופרך ולא כלכלי זה סיפור אחר!

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

מצטער רועי אבל עכשיו הרגת אותי, תן לי רגע להתעשת תוך כדי שאני מנגב את אגלי דמעות הצחוק שלי מהרצפה.

אבל עכשיו ברצינות, יש לי פתרון מצויין! קח את הכבל העבה, תעשה לו סלסול עם BABY LISS ותהנה משני העולמות!

נ.ב. הכל ברוח טובה :D

פורסם

לגבי הכבלים מחלקי התדרים למיניהם ... אם היה איזהשהוא קרוס אקטיבי לפניהם והחלוקה הייתה מתבצעת באמת אז בעצם מה שהם היו יוצרים היה Time Delay מתקן בין התדרים השונים.

אבל ... בשל העובדה שאין ... אני מתקשה להאמין שהבס יודע שהוא הולך לכבל העבה, המיד הולך לדק והטוויטר ישר רץ לו למסולסל, על כן , אין יעילות.

הכבל רמקולים שלי באותו (Monster) נבנה עפ"י אותה תפיסה (יש חד גידי לבס) ואני לא משתמש בשטות המוחלטת הזאת.

יותר מזה ... אם תשלח צליל בחוט ואז תחבר רק את המסולסל לרמקול , אני בטוח שגם אז תקבל Full Range.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...