Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לבקר אצל אגזוזן שמתעסק גם עם אגזוזים פתוחים ואגזוזי לחץ.

ראיתי איך הוא עושה\מתקין אגזוזים, לגבי אגזוז אמצעי פתוח,מדוע הוא בונה בתוך הצינור הפנימי מעיין גבשושיות קטנות בגודל של מספר מ"מ, הריי זה פוגע בזרימת הגאזים הנפלטים לא?

הצינור הפנימי בתוך האגזוז-זה שדרכו זורמים הגאזים...לא אמור להיות חלול לגמרי וחלק לגמרי ...מדובר על אגזוז אמצעי פתוח מנירוסטה.

תודה.

פורסם

יכול להיות,אני שאלתי אותו בעל אופן,הוא ענה לי.....סמוך עליי...והנהן בראש...לא אמר לי את הסיבה האמיתית להימצאות גבשושיות אלה.

בכל אופן,זה תכלס לא מוריד מהביצועים?

פורסם

דוד אמצעי אכן פתוח כמו דוד אייר פלוו , אבל דוד אמצעי הוא לא 100 אחוז פתוח כך גם דוד אייר פלוו , ישנם גבשושיות קטנות שאכן מפריעות לזרימת הגזים הנפלטים אך ההפרעה היא מנייטורית וחסרת משמעות !

JDM :twisted:

פורסם

תודה מוטי, אכן,מבירורים נוספים עולה שאם מתקינם אגזוז אחורי פתוח,רמת הרעש עולה ולכן מחליפים את האמצעי גם לפתוח אבל בונים אותו בצורה שהוא יהיה יותר גדול עד כמה שניתן מבחינה פיזית,ובונים אותו בשיטה כזאת שיהיו גבשושיות בשביל להקטין את הרעש,ואכן כך....זה מגיע עד מצב שאתה לא מרגיש בכלל שלרכב יש מערכת פתוחה,פשוט מדהים!!!

• תוכן חדש...