Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה הגיע לשוק בארץ פורד פוקוס עם מנוע חדש - 1500 טורבו וגיר "ישן" .

לפי מבחני הדרך נראה רכב טוב,

למה לא רואים בכבישים מכוניות כאלה וגם בחברות ליסינג לא כל כך...

האם הגיר הקודם הרס את המכירות גם לדגם החדש?

ומה דעתכם על הרכב, יש למישהו ניסיון?

פורסם

קודם כל רואים אותם. לא בכמויות שנמכרו ב 2012 - 2013 כנראה כי זה לא רכב חדש לחלוטין אלא מתיחת פנים מוצלחת ולאנשים כבר נגרמה רתיעה מההיסטוריה הלא מוצלחת והעובדה שזה לא ממש רכב חדש.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

הרכב "שרוף" בחינת דעת הקהל וכפי שנאמר עלי, מתיחת פנים בזמן שהמתחרים הציגו דגמים חדשים.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

אתמול החלפתי לכזו סטיישן מהעבודה חדשה, לאחר שהייתי עם סטיישן עם הגיר הידוע לשמצה.

תקשיבו, הרכב הזה חזק! יש לו תגובה בריאה, המנוע הזה לא פראייר.

אבל מה רכב מיושן, בידוד רעשים על הפנים, מרווח רגליים אחורי נורא ואיום.

שאלה, כאשר אני לוחץ בשלט לפתיחת הרכב, רק דלת הנהג נפתחת ואי אפשר לפתוח את השאר, כאשר אני פותח את דלת הנהג ולוחץ שוב לפתיחת הדלתות, רק אז אפשר לפתוח את שאר הדלתות. מכירים?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

המוניטין של הרכב הזה משול לאמונה בהבטחות צועני ברחובות בוקרשט...

ליבואן מגיע קרדיט על השמדה מקומית של ערך אחד המותגים הכי גדולים בתולדות עולם הרכב.

מדובר באחד הרכבים הכי טובים לנהג שיש במחיר מתחת ל-140K, אכן מדובר רק במתיחת פנים לעומת הקודם שלא היה מוצלח בבידוד רעשים ובנוחות המושב האחורי.

מדובר בשילוב מנוע-גיר אמין, המוניטין אינו מוצדק אבל ככה זה שאין מאמץ אמיתי לשפר אותו מצד האמונים בנושא.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

^ההוא מעליו:

לגבי הפתיחה, אני זוכר משהו בהרבה רכבים שצריך לחיצה ארוכה או שתי לחיצות לפתיחת כל הרכב, תנסה.

ט.ל.ח

פורסם

שאלה, כאשר אני לוחץ בשלט לפתיחת הרכב, רק דלת הנהג נפתחת ואי אפשר לפתוח את השאר, כאשר אני פותח את דלת הנהג ולוחץ שוב לפתיחת הדלתות, רק אז אפשר לפתוח את שאר הדלתות. מכירים?

זה ברמת הגדרה.

אם זה כמו בדור 2: לא צריך לפתוח את דלת הנהג. לחיצה נוספת על השלט תוך 3 שניות תפתח את כל הדלתות.

תנסה להחזיק את שני הכפתורים בשלט (פתיחה ונעילה) לחוצים 5 שניות כשהשלט מחוץ לרכב בטווח קליטה.

זה מעביר ממצב פתיחה רק של דלת נהג למצב פתיחה של כל הדלתות בלחיצה אחת.

שוב, אם זה כמו בדור 2.

ואם לא עובד, חפש בספר רכב איך משנים את זה.

פורסם
אתמול החלפתי לכזו סטיישן מהעבודה חדשה, לאחר שהייתי עם סטיישן עם הגיר הידוע לשמצה.

תקשיבו, הרכב הזה חזק! יש לו תגובה בריאה, המנוע הזה לא פראייר.

אבל מה רכב מיושן, בידוד רעשים על הפנים, מרווח רגליים אחורי נורא ואיום.

בידוד רעשים זה אחד הדברים שהפוקוס מצטיין בהם יותר מהמתחרות מאז ומתמיד.

נשמח שתעדכן אותנו כמה צריכת הדלק.

פורסם

המותג לא היה מספיק חזק בשוק הפרטי כדי לצלוח את הסיפור עם הגיר הבעייתי. מזכיר גם שהפוקוס היתה נפוצה בעיקר בליסינג וכו', ופחות בשוק הפרטי (למרות שבנקודת השיא שלה בסוף שנות ה 2000, היתה גם נפוצה בפרטי). הגולף לעומת זאת, וכל משפחת VAG עם הגיר הבעייתי ששווק, היתה מלכתחילה נפוצה בשוק הפרטי וכנראה זה מסביר מדוע צרכנים לא זוכרים לרעה את התקלות, וכן קונים גולף ודומיו. כבר שמעתי מכמה אנשים שהפוקוס המתוחה מעולה, וכמי שהחזיק בפוקוס GHIA 2007 עם מנוע 2.0 לתקופה די ארוכה, ומתגעגע אליה, מתחיל להבין שהנוכחית כנראה היא ה"מחליפה" האמיתית לאותה פוקוס, ובהרבה שיפורים.

פורסם
זה ברמת הגדרה.

אם זה כמו בדור 2: לא צריך לפתוח את דלת הנהג. לחיצה נוספת על השלט תוך 3 שניות תפתח את כל הדלתות.

תנסה להחזיק את שני הכפתורים בשלט (פתיחה ונעילה) לחוצים 5 שניות כשהשלט מחוץ לרכב בטווח קליטה.

זה מעביר ממצב פתיחה רק של דלת נהג למצב פתיחה של כל הדלתות בלחיצה אחת.

שוב, אם זה כמו בדור 2.

ואם לא עובד, חפש בספר רכב איך משנים את זה.

קלעת בומבה! תודה.

נשמח שתעדכן אותנו כמה צריכת הדלק.

אעדכן.

בנוגע לבידוד רעשים אני לא מסכים איתך, פשוט לא נעים הרעש, ואי אפשר לשמוע את מי שמדבר איתך מאחור.

מעבר לזה הרכב מתנהג יפה, ההגה שלו חד, מגיב לכל תזוזה, הרכב יציב ויושב טוב על הכביש.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

כשראיתי ביקורות על הפוקוס ביוטיוב, לא פעם שמעתי את המבקר מתלונן על בידוד הרעשים.

גם כשמתסכלים בטבלה הזו, הנתונים של הפוקוס לא משהו.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

מי אמר שאין שוק? אין כמויות כמו בדור הקודם.

בדור הקודם שילוב של גיר בעייתי + כמויות היסטריות מחברות הליסינג הולידו אפשרות לקנות את הרכב במחירים נמוכים בעשרות אחוזים.

לא בטוח שזה ישחזר את עצמו, בטח שלא בכאלו רמות.

• תוכן חדש...