Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מעניין וענייני (לנסיעות המבחן לא נשארתי גם כי כבר עשיתי סיבוב על רוב הדגמים מעניינים אותי וגם כףבגלל לחץ של זמן).

נראה שיש רצון אמיתי וכן לשפר אבל הדרך עוד ארוכה. יש היום מוצרים מצויינים עם מותג בעייתי וכולי תקווה שיצליחו לתקן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שהיה יודע מה היה.. לא צריך להאריך יותר מדי

מה שכן תודה רבה וגדולה לרועי נחמיאס על הגשמת חלום קטנה

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

יש למישהו קצת תמונות מהאירוע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה ענקית לרועי נחמיאס מנהל מותג סיטרואן ולכל הצוות על האירוע המושקע !

ארוחת הבוקר היתה עשירה ומכובדת, השיחה עיניינית, ישירה וכנה ומגוון המכוניות שעמדו לרשותינו היה מקיף.

ואי אפשר בלי טענות, אז הפעם הן למשתמשים שנרשמו ולא הגיעו.

עמלו וטרחו עבורכם, ביקשו לאשר הגעה, אישרתם - ולא הגעתם.

לא יפה ולא מכובד !

ישר כח ללובינסקי על ההשקעה וההתמדה, זה ממש לא ברור מאליו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כמה אנשים היו בערך?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל הכבוד לקבוצת לובינסקי על האירוע המושקע והכנות במהלך המצגת. רואים שיש יבואן שמשנה גישה והוא עם הפנים ללקוח.

שפו לרועי ושאר הצוות שעמל על האירגון. אני בטוח שמותג סיטרואן בדרך להצלחה למרות שעדיין יש דרך ארוכה בשינויי דעת הקהל (גיבנת מהעבר).

אני בטוח שאנשי קארספורום הם מובילי דעה בסביבתם הטיבעית ואירוע כזה מהווה ערך מוסף בבניית המותג במסגרות רחבות יותר.

מקווה שהמסורת תמשיך ומאחל שעוד יבואנים ילכו בדרך זו.....בהצלחה.

פורסם

מצטרף לתודות,

כמות המשתתפים, כ 30 איש מהאתר, ואולי עוד כמה מבחוץ, היתה דלה מדי לטעמי.

תודה גדולה לרועי ולאנשי סיטרואן על ההשקעה, וגם על שחלקם נשארו לעבוד ביום שישי בשעה לא ממש שגרתית על מנת שכולם יעשו נסיעות מבחן כפי שהובטח.

נהגתי קטנה על הקקטוס האוטומטי - הספקתי לשכוח כמה הרכב הזה עולה לטעמי על האוקטביה ליסינג שיש לי. איזה רכב פצצה.

בהצלחה לאנשי סיטרואן, שתמכרו אלפי קקטוסים ו C3 ושתצליחו.

לאנשי לובינסקי / פיג'ו - אנחנו ממתינים ליום כזה עם פיג'ו.

תודה,

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמה זמן ניתן היה לנהוג על רכב?

פורסם

מהמתחם לפלמחים וחזרה, גם בגלל הצורך שכמה שיותר חבר'ה ינהגו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ולנושא שלשמו התכנסנו היום - המכוניות.

נהגתי הפעם בקקטוס, הידנית והאוטומטית עם מנוע מוגדש ו 110 כ"ס, וב C3 עם אותה יחידת כוח ואותה תיבה.

לדעתי, היום, הקקטוס הידנית מיותרת לחלוטין; התיבה הידנית אינה נעימה לתפעול והמצמד כבד.

התיבה האוטומטית היפנית מצויינת ומוציאה מהמנוע את מיטבו, ולדעתי מכונית שאינה ספורטיבית במוצהר, עדיפה בגרסתה האוטומטית.

ה C3 בהחלט הפתיעה אותי, ולטובה.

אמנם העיצוב החיצוני והפנימי ממוחזרים משהו, אך היא עדיין נראית מקורית ורעננה.

המושבים נוחים להפליא ותנוחת הנהיגה מצויינת.

שילוב המנוע והתיבה טובים, רק תשכחו מניחוח ספורטיבי כלשהוא, והביצועים טובים אבל לא הרבה יותר מזה.

ההגה קליל ואילם, ונוחות הנסיעה טובה למדי, בהתחשב בחישוקים הענקיים.

סה,כ מדובר באחת הסופר מיני היותר טובות בשוק היום, וכחבילה היא עסקה מצויינת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מצטרף לתודות לרועי וללובינסקי על המאמץ להנגיש את המותג לקהל.

כמו שכבר נכתב הצגת המותג ע"י רועי הפכה מהר מאוד לשיחה פתוחה ולמרות השאלות הנוקבות שנשאלו היה נסיון לענות בצורה עניינית ושקופה. אף מותג ואף רכב לא מושלם וכאן נעשה נסיון ברור לקיים דו שיח, גם על דברים פחות טובים (תקופת אחריות, התקנות מקומיות, טרייד-אין ועוד).

בנסיעות המבחן היה שינוי לטובה מפעמים קודמות במספר רכבים גדול יותר ובכך ששלחו אותנו לנסיעות בלי "שמרטף", פשוט "הרכב בחניה, קחו מפתח וסעו".

נהגתי ב-C1 הידנית והיא התגלתה כרכב חמוד למדי. הייתי שמח אם הייתה את האופציה למנוע הגדול יותר, כמו אצל אחותה מבית. אבל, מי שמחפש רכב קטן, זול ובלי הרבה מידי פשרות בהחלט יכול להכניס אותה לרשימת המועמדות שלו.

אחרי ה-C1 עשיתי סיבוב בקקטוס האוטומטית. היא בעיקר סיקרנה אותי לאור טענות על רעידות המנוע (בעיקר ממי שנהג ב-C3 החדשה), רעידות שאני לא מרגיש כלל בקקטוס האישית שלי. ממה שהצלחתי להבחין הרעידות הן רק בשניה הראשונה של תחילת תנועה, כשהמנוע בסל"ד נמוך. בעמידה ברמזור או בשלבי נסיעה אחרים לא הרגשתי ברעידות ששוות התייחסות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מצטרף לתודות. אכן היה אירוע מכובד ומושקע

לגבי הרכבים,נהגתי ב3 :

1.הקקטטוס האוטמטית איכזה אותי. מרגישה יותר מדי פשוטה. גם אני הרגשתי רעידות בתחילת נסיעה וברוורס,

צג המולטימדיה פשוט למדי ובנסיעה בין עירונית רעשי רוח ומנוע חודרים לתא הנוסעים.

ברשותי 308 סטיישן 2016 עם מנוע קצת יותר חזק (130 כ״ס לעומת 110 בקקטוס) ואין מה להשוות בין הרכבים . ה308 מרגישה הרבה יותר איכותית,שקטה ונעימה לנסיעה. גם ה308 רועדת במצב זחילה אך הרבה פחות מהקקטוס.

2. c3 - אחלה רכב. מרגישה איכותית ונעימה , על אף שב308 שלי המנוע מרגיש הרבה יותר חזק (אומנם קצת יותר כ״ס אך גם שוקלת יותר)

3. פיקאסו 5 מושבים - רכב נהדר... מרווחת , איכותית, מושבים רכים ונעימים, מנוע חזק.אופציה מעולה למי שמחפש משפחתית שנותנת הרבה יותר ובעניי מהווה תחרות למי שמחפש רכב מוגבה (3008 ,אטקה וכו׳ ) במחיר אטקטיבי יותר מבלי להתפשר על ביצועים.

פורסם

היה מעולה ונרכשה גם C1 על הדרך ;) תודה ענקית לגיא על היחס אישי וסבלנות רבה.

תמונות בהמשך

• תוכן חדש...