Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עולה 308 וכמה הקקטוס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל מי שנהג בקקטוס האוטומטית והידנית, עד כמה הג׳אנטים המגודלים באטומטית משפיעים לרעה על נוחות הנסיעה בהשוואה לידנית?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
ולנושא שלשמו התכנסנו היום - המכוניות.

נהגתי הפעם בקקטוס, הידנית והאוטומטית עם מנוע מוגדש ו 110 כ"ס, וב C3 עם אותה יחידת כוח ואותה תיבה.

לדעתי, היום, הקקטוס הידנית מיותרת לחלוטין; התיבה הידנית אינה נעימה לתפעול והמצמד כבד.

התיבה האוטומטית היפנית מצויינת ומוציאה מהמנוע את מיטבו, ולדעתי מכונית שאינה ספורטיבית במוצהר, עדיפה בגרסתה האוטומטית.

ה C3 בהחלט הפתיעה אותי, ולטובה.

אמנם העיצוב החיצוני והפנימי ממוחזרים משהו, אך היא עדיין נראית מקורית ורעננה.

המושבים נוחים להפליא ותנוחת הנהיגה מצויינת.

שילוב המנוע והתיבה טובים, רק תשכחו מניחוח ספורטיבי כלשהוא, והביצועים טובים אבל לא הרבה יותר מזה.

ההגה קליל ואילם, ונוחות הנסיעה טובה למדי, בהתחשב בחישוקים הענקיים.

סה,כ מדובר באחת הסופר מיני היותר טובות בשוק היום, וכחבילה היא עסקה מצויינת.

החל מ 2018 צפוי שידרוג משמעותי בגיזרת תיבות ההילוכים ב PSA גם הידניות, פרטים בפוסט חדש היום בלילה...

פורסם

היה אירוע מכובד מאוד. תודה רבה לרועי על האירוח.

מפאת קוצר זמן יצא לי לנסות רק את הקקטוס האוטומטית.

הרכב ממש מוצלח לטעמי.

לדעתי הידנית יותר נוחה כנראה בגלל גודל הג'אנט.

המולטימדיה החדשה די איטית בתגובות.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אני מאחל ללובינסקי, שיתר כח האדם שלהם יהיו מלאי רוח, מוטיבציה וחזון כמו ההנהלה שלהם. מה שהם עושים לא מובן מאליו ומראה על אמון בנו ועל דרך מאד יפה שהם עושים. האמונה שלהם במוצרים שלהם, וקשת המוצרים המאד אטרקטיבית (גם אצל פיז'ו) ראויים לכך.

לגבי המכוניות, יצא לי לנהוג בשתיים - הקקטוס האוטומטית והפיקאסו 5 מושבים. שתיהן נהדרות. כמה שאני אהבתי את הקקטוס הרגילה, התיבה האוטומטית משתלבת מעולה ברכב וטובה בזכות עצמה. יש קצת רעידות בסל"ד נמוך, שלא מהוות דיל ברייקר עבורי. מה שכן, הייתי מעדיף אותה עם חישוקי ה-16" של הדגמים הידניים.

הפיקאסו פשוט מדהימה. משפחתית מושלת. מרווחת, מלאת מקומות אחסון, תא מטען ענק, נוחה ואפילו מתנהגת בסדר גמור. ממש נהניתי.

המולטימדיה החדשה באמת קצת איטית והטאץ' ממש לא להיט. האפשרויות רבות, אבל נותרה עבודה על הביצוע.

לגבי הנוכחות באירוע - פייר, הגיע להם יותר וזאת פעילות מבורכת. מי שלא הגיע - בפירוש פספס. מחוץ להיבטי הנהיגה זאת אפשרות חסרת תקדים לאינטראקציה ישירה ובלי תשובות מתחמקות עם צמרת ניהול המותג, וחבל שזה לא מוערך מספיק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, לי פחות מפריע הפספוס של מי שלא הגיע אלא הזלזול של אלה שנרשמו ולא הגיעו בלי להודיע על ביטול.

אירוע כזה דורש היערכות של הזמנת כיבוד (נדיב מאוד. אפילו סיר שקשוקה), מקום, אולם, רכבים וצוות. למה לזלזל ככה באנשים שטרחו כל כך הרבה עבורנו בלמ שהם בכלל חייבים לנו משהו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היה אחלה אירוע, תודה לרועי והצוות על האירוח והסבלנות.

נהגתי על הקקטוס טורבו הידנית, מבחינת הכוח היא הפתיעה אותי לטובה.

נהגתי גם בפיקאסו (5 מקומות) - האוטו מתוכנן היטב, אך פחות אהבתי את הנהיגה בו,

בנהיגה יש תחושה של רכב גדול ומגושם, יותר ממה שהוא באמת.

לצערי לא היו זמינות לנסיעה אף אחת מהמסחריות (ברלינגו/ג'מפי).

רציתי לנהוג ברכבים נוספים, אך השעה כבר הייתה מאוחרת, והיה ניכר שהצוות רוצה ללכת הבייתה (החלו בכיבוי אורות

וסגירת דלתות, מעין רמז "דק" שנגמר).

פורסם
רומן, לי פחות מפריע הפספוס של מי שלא הגיע אלא הזלזול של אלה שנרשמו ולא הגיעו בלי להודיע על ביטול.

אירוע כזה דורש היערכות של הזמנת כיבוד (נדיב מאוד. אפילו סיר שקשוקה), מקום, אולם, רכבים וצוות. למה לזלזל ככה באנשים שטרחו כל כך הרבה עבורנו בלמ שהם בכלל חייבים לנו משהו?

מסכים ואפילו מאד. האירוע הזה וההיערכות אליו ממש לא מובנים מאליהם. אגב, השקשוקה גם כן הייתה מצוינת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הייתי גם הפעם, וגם אני משבח את ההשקעה והסבלנות של אנשי המותג, ואת ההסברים והמענה לשאלות.

מאחר וכבר פחות או יותר עברתי כמעט על כל הליין בחרתי הפעם לנהוג בC3 ובC1 הרובוטית עם הגג הנפתח כדי לראות איך הגיר החד מצמדי שם.

מה שכן לא יודע אם זה רק אני, אבל בC3 הידית של כיוונון גובה מושב נהג מתפרקת , אפילו בC1 זה מרגיש מחובר יותר חזק, השאלה אם זה ככה או שזה מקרה נקודתי.

ד"א, אולי לא הבנתי נכון אבל היה ג'אמפי לנסיעות מבחן?

פורסם

חבל שלא נתנו את החלה עם השקשוקה או שנתנו לקנח עם סיר דגים. יבואנים ששבעים מלקוחות לא ישקיעו לעולם בלקוח כמו יבואן שמתכנן לגדול.

אבל, ואם כל הכבוד,

הצלחה בשוק הפרטי ללא הצלחה בשוק הליסינג התפעולי לא תעזור הרבה.

הרחבת האחריות לרכבים המושקים מחדש זו סנונית ההתחלה למוניטין האמינות המשופר.

הורדת מחירי הטיפולים היא הכרח כדי למשוך לקוחות לטפל גם לאחר תקופת האחריות.

לקיחת "אחריות" כלפי רוכשי יד ראשונה פרטי אשר יש להם רכבים שמורים בדמות טרייד אין במחיר מחירון אמיתי. לקוח כזה יהווה שגריר של רצון טוב וישווק את המותג בצורה חיובית.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הייתי, נהניתי. תודה רבה על ההזמנה ועל הפתיחות לענות עניינית לשאלות. ממש לא מובן מאליו ואני בטוח שהגישה הזו תביא לקוחות. גם אם אנחנו לא חתך מייצג כמו שאמרו, חוות דעת חיובית שיוצר מפגש כזה תחלחל הלאה.

אני לא מסכים עם מי שטענו שהקקטוס הידנית מיותרת, ובכלל ייבוא ידניות זה מיותר ברכבים עממיים.

נכון שזה לא רכב ספורט אבל הגיר הידני בקקטוס טוב, שילוב המצמד מאוד טבעי וקל, מהלך הידית נוח, לא חושב שמשהו שם קשה יותר באיזשהו אופן כשאני משווה לתוצרת פולקסוואגן.

לגבי הטורבו הממזרי הזה, אולי הוא קצת גדול על האוטו במקרה של הקקטוס.

האירוח היה נחמד מאוד, הקפה היה משובח, האוכל טעים והחלה... דווקא ציפיתי לאיזה באגט רוסטיק אם כבר מותג צרפתי רוצה לתת לחם :wink:

דבר אחד שלא אהבתי - נאמר כאן במפורש שיהיו כל רכבי סיטרואן המשווקים לנסיעת מבחן. מאוד רציתי לדגום דיזל, רצוי ידני, ולא היה! קצת מרגיז, כי שאלתי כאן את השאלה במפורש לפני האירוע.

בהחלט אשתדל להגיע בהמשך לאירועים נוספים.

פורסם

אני נהגתי ב C3 ובקקטוס האוטומטית. הופתעתי לטובה משניהם. ראויי במיוחד לציון המושב בשני הרכבים שהיה לא פחות ממעולה, לא דומה לשום דבר שאני מכיר מהמותגים האחרים ברמה הקרובה (ואני מכיר....).

לגבי הקקטוס, בגלל המחיר האטרקטיבי ציפיתי לאיכות גימור ירודה, אבל הופתעתי לטובה. הכל נראה מוצק ויציב. הרכב טיפל יפה בכביש משובש והיה יציב. התיבה האוטומטית התנהלה למופת. התאוצה היתה בהחלט מספקת. הדבר היחיד שהציק לי היה רעד קל בסלד נמוך, אבל לא משהוא מהותי.

הרכב יפיפה מבחוץ ומושך את העין. נהגתי בדגם בצבע פנינה לבן והרכב בעל הופעה מאוד מיוחדת. אין ספק שדימויי המותג השתפר פלאים בעיניי.....

לדעתי לובינסקי בדרך הנכונה. הקשר הישיר עם קהילת חובבי הרכב חשוב ומוערך.

האירגון והכיבוד המושקע הפכו את האירוע למושקע ומכובד אף יותר. כל הכבוד ללובינסקי. אתם בדרך הנכונה......5 שנות אחריות מלאה.....צעד חכם בכיוון הנכון.

פורסם

אני לא מסכים עם מי שטענו שהקקטוס הידנית מיותרת, ובכלל ייבוא ידניות זה מיותר ברכבים עממיים.

נכון שזה לא רכב ספורט אבל הגיר הידני בקקטוס טוב, שילוב המצמד מאוד טבעי וקל, מהלך הידית נוח, לא חושב שמשהו שם קשה יותר באיזשהו אופן כשאני משווה לתוצרת פולקסוואגן.

לגבי הטורבו הממזרי הזה, אולי הוא קצת גדול על האוטו במקרה של הקקטוס.

מה שמרגיז, זה ש PSA ידעו לייצר תיבות ידניות נהדרות בשנות ה 90', מה שקשה להגיד על התיבה של הקקטוס.

השילוב לא הכי נעים והמצמד כבד, ולפחות בנקודה הזו היא רחוקה מאד מהוואגיות שנהנות מתיבה ברמה אחרת.

מגדש הטורבו לא הופך אותה למטוס, הוא פשוט הופך אותה לזורמת וקלילה יותר, וזו מטרתו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ב.מ.וו. היום לא עושים תיבות ידניות טובות למשל...

בוא נגיד שלא הרגשתי משהו 'לא טוב' בתיבה של הקקטוס לעומת סקודה ראפיד וטרנספורטר ידניות (דיזל) בהן נהגתי לאחרונה.

חוץ משילוב קצת מעצבן בכניסה של ההילוך השלישי, אני חושב שהגיר דווקא מרגיש לא רק בכלל.

נכון, אסתייג ואומר שהגיר הידני בגולף (2L TDI) יותר נעים, חלק ומוצלח.

לגבי המשפט הראשון שכתבת, נו, אומרים שהיה פה שמח, לפני...

פורסם

מה שכן לא יודע אם זה רק אני, אבל בC3 הידית של כיוונון גובה מושב נהג מתפרקת , אפילו בC1 זה מרגיש מחובר יותר חזק, השאלה אם זה ככה או שזה מקרה נקודתי.

זה לא רק אתה, גם חבר שלי התלונן על העניין הזה.

לגבי האירוע, כל הכבוד ללובינסקי על כך שהם מארגנים אירועים כאלו, זה לא מובן מאליו. אבל אני מוכרח לומר שמעט התאכזבתי לעומת שנה שעברה, האירוע השנה אורגן בצורה פחות טובה לדעתי. מנהל המחלקה הטכנית לא נכח הפעם, לא כל הדגמים היו כפי שהובטח, וגם ההערכות לקראת נסיעות המבחן היתה מעט בעייתית ( למרות שאני מוכרח לציין לטובה את העצמאות שנתנו לנו הפעם עם הרכבים).

בכל מקרה נהנתי, ואני עדיין מחכה לאירוע דומה של פיג'ו.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...