Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה טכנולוגית למתמצאים ב- POWER COMMANDER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב חוסר יכולת למכור את האופנוע שלי במחיר סביר ולעבור דגם,החלטתי לשדרג במעט את האופנוע שלי ולפרגן לו ב- POWER COMMANDER,(להלן PC) וכן מערכת פליטה מלאה (FULL SYSTEM) מבית יושימורה.(ולעצמי לכבוד יומולדת 40 בעוד שלושה שבועות, חליפת רכיבה של אלפיינסטאר.)העיניין הוא כזה:

לפי האתר של PC, לאופנוע שלי GSXR 750 2000, מתאים הדגם המוקדם של PC, והוא PC II. העיניין הוא שאני רוצה PC III USB לנוחות הפעלה והורדת מפות.(למרות שלפי האתר מפת הצתה ל R750 שנת 2000 ניתן להוריד ל PC II בלבד ול PC III USB יש מפות הצתה מ- 01 והלאה)הלכתי ושאלתי באבניר ושם נמסר לי שה CPU של מודל 2000 הוא בעל אותו מק"ט של 2001 היינו גם מבחינת התוכן וגם מבחינת הקונקטורים העסק זהה.

שאלתי היא: האם יש מצב להיות ישראלי,לכופפף את החוקים,(או יותר נכון בעיניינינו,לאנוס את המפה) ולהתקין PC III USB עם מפת הצתה של 2001, או לקחת את ה- PC שלפי היצרן מתאים לדגם שלי. והשאלה השניה, האם יש הבדל בתוכן (יענו ביעילות מפת ההצתה) בין PC II לבין PC III USB.

זו היתה שאלת תם מרשע שאיננו יודע לשאול.

dont drink & drive, just smoke & ride

פורסם

כמה אנשים אתה מכיר שראו "מפת הצתה" ?

לפי נסיוני עם הPC II עובד מצוין עם הסיריאל, אני לא מבין למה ההתעקשות לעבוד עם הPC3, רק בשביל הUSB ? אם כן - אולי ניתן לעביר עם מתאם של USB/SERIAL אם זה רק בשביל שיהיה לך "טוב" יותר אז זה מיותר לחלוטין ולא יתן לך דבר נוסף.

פורסם

אני רוצה לעבוד עם PC III ולא מתעקש, אם הייתי מתעקש לא הייתי שואל נכון?

תודה על התשובה, אני אלך על ה- PC II,לאור נסיונך ולא עיצות שבתאוריה וגם חסכתי כמה שקלים..

פורסם

אני מציע לך להתייעץ עם גיא פרילינג הוא מבין גם במחשבים גם במחשבי ניהול מנוע וגם באופנועים,אני בטוח שתהיה לו תשובה ש"תסדר" לך את הדברים בראש.

בהצלחה

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לא מכיר, מי זה?
ערוך חיפוש,יש לו גם אתר אינטרנט והוא גם מקצוען וגם די נחמד :wink:

בהצלחה

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני אנסה לחסוך לך מעט כסף:

אלון אודלסמן חוזר לתחום עסקי האופנועים (כך לפי "מוטו").

לפי הפרסום במודעה, הנ"ל רכש מכשיר TEKA (שסביר להניח שאינך מכיר), אשר סדנאות שונות - כמו HARRIS ו- TTS הבריטיים, משתמשות במכשיר כתחליף (זול, אך לא פחות איכותי) ל PC.

תרים אליו טלפון ותבדוק.

אם עדיין אתה מחליט ללכת על ה PC, תשקול ברצינות את ה EMS של יושימורה שניתן לבחור בכל עת בין 3 מפות הצתה שונות ע"י הזזת מתג ואולי יותר חשוב, ה EMS יעבוד בצורה יותר טובה עם המערכת שקנית (לפחות על הנייר) היות ושניהם מאותו היצרן.

פורסם

:?:roll::shock: אודלסמן?? עם כל הכבוד,ויש כבוד, הוא בטח ירצה את אותו הסכות שיעלה לי להחליף את האופנוע ל- R1000 04 יד שניה...(מניסיון-המחירים שהוא דרש היו קצת לא אההה מחוברים למצב השוק,על עבודה שהוא דרש עליה 5,000 ש"ח לקחו לי 1,400 באישימוטו- החלפה לקאמשפטים חמים וג'טים חדשים לקרבורטורים של CBR 600 שהיה לי. ואישימוטו עוד עשו את זה על הדינמומטר והדפיסו לי צ'ארט)

אבל אני אפנה אליו ואנסה, אם המחיר יהיה סביר אחלה,אין ספק שהוא טיונר בקנה מידה בינלאומי..אז אני אחכה עם הקניה..תודה.

פורסם
אני אנסה לחסוך לך מעט כסף:

אלון אודלסמן חוזר לתחום עסקי האופנועים (כך לפי "מוטו").

לפי הפרסום במודעה, הנ"ל רכש מכשיר TEKA (שסביר להניח שאינך מכיר), אשר סדנאות שונות - כמו HARRIS ו- TTS הבריטיים, משתמשות במכשיר כתחליף (זול, אך לא פחות איכותי) ל PC.

תרים אליו טלפון ותבדוק.

אם עדיין אתה מחליט ללכת על ה PC, תשקול ברצינות את ה EMS של יושימורה שניתן לבחור בכל עת בין 3 מפות הצתה שונות ע"י הזזת מתג ואולי יותר חשוב, ה EMS יעבוד בצורה יותר טובה עם המערכת שקנית (לפחות על הנייר) היות ושניהם מאותו היצרן.

לגבי החלפת המפות, מנסיוני די חסר תועלת.

נכון בשבוע/חודש הראשון כשמתלהבים משחקים הרבה (זה גם נחמד לחבר את המחשב ולראות את הRPM) משנים משחקים ובסוף חוזרים למפה הבסיסית (של האגזוז) ושינוים קלים, לאחר חודש כמעט מובטח שלא תגע בתיכנות.

לגבי האפשרויות של א.א אולי יש לו אפשרות לתכנת לך את הקופסה המקורית, וכך לחסוך את מחיר הHARDWARE, אבל החיסרון - לא יצא לך לשחק, וכדי לעלות שינויים או מפה נוספת תצטרך את שירותיו שוב.

פורסם

טוב, מישהוא כבר מצא לי לינק ל-PC II וההזמנה בוצעה. אין לי שום כוונה ורצון לשחק עם המפות,אני מקווה להגיע לכיוונון אופטימלי שישאיר לי את המומנט הנוכחי וייתן לי (הרבה...??) כ"ס נוספים ושם להישאר. לזה בתוך כמה חודשים תצטרף מערכת יושימורה FULL SYSTEM, ומשאבת בלם רדיאלית, ובכך אני מקווה לשדרג את האופנוע בזול יחסית לאופנוע שדומה בביצועים לג'יקסר 04.יש על הכוונת גם קאמשפטים חמים (320$ בסה"כ) אבל בשלב זה המכונאי שלי מתנגד לתוספת הזו. הוא טוען שבטיפול הבא (70,000 ק"מ) עם החלפת שרשרת תיזמון האופנוע יחזור להיות חד "כמו חדש". בולמי זעזועים אין לי בשלב זה כוונה להחליף,אולי בעוד שנתיים.

כל השיפורים האילו באים אחרי כתבה ב- PERFORMANCE BIKE שטענה שסה"כ האופנועים שיוצרו החל משנת 2000 הם אופנועים מצוינים וההבדל בינם לבין האופנועים החדשים מבחינת ביצועים לא כ"כ מהותיים ואפשר להדביק אותם עם כמה שינויים בסיסיים באופנוע הקיים. יוצא שב 10,000 ש"ח אני יכול לעשות שינויים שיחסכו לי 38,000 ש"ח אז למה לא???

פורסם
בולמי זעזועים אין לי בשלב זה כוונה להחליף,אולי בעוד שנתיים.

כל השיפורים האילו באים אחרי כתבה ב- PERFORMANCE BIKE שטענה שסה"כ האופנועים שיוצרו החל משנת 2000 הם אופנועים מצוינים וההבדל בינם לבין האופנועים החדשים מבחינת ביצועים לא כ"כ מהותיים ואפשר להדביק אותם עם כמה שינויים בסיסיים באופנוע הקיים.

אותם חבר'ה מ- PERFORMANCE BIKES גם טענו שצריך לעשות לפחות REBUILD לבולמים אחרי 10000 מייל או 16000 מייל (20K-26K) תלוי בשימוש אבל ברור שזה בגלל שבבריטניה הכבישים

פשוט זבל בהשוואה לארץ - אזבאמת לא צריך.

Machines need love too - Terminator I

• תוכן חדש...