Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים,

אני סטודנט ומחפש את הרכב הראשון שלי סוף סוף, ובוודאי רוצה לשלם כמה שפחות על דלק,ביטוח וטיפולים.

גיר: עדיפות לידני

גודל: מיני, קטנה, העיקר שיש כיסא לנהג כל השאר פחות מעניין :lol:

תקציב: מעדיף רכב שספג כבר את ירידת הערך העיקרית שלו, התקציב הוא 30K+- אך כמו שאומרת הכותרת אין בעיה לשלם יותר אם יש פה שיפור משמעותי, כמובן שאשמח לשלם כמה שפחות אבל מאמין שמתחת ל15K לא אמצא משהו אמין, ולכן השיקול הוא עלות מול תועלת.

שימושים: נסיעות יומיות עירוניות ובינ-עירוניות של כ60 קילומטר באזור הררי

מועמדים שנתפסו בעין:

פג'ו 107 - המראה שלה משך אותי ונראה רכב אמין

סיטרואן C1 - בדומה ל107

פיאט פונטו גרנדה - לפי מה שראיתי הרכב הזול ביותר לקניה מהמועמדים

פיאט פנדה - לא שמעתי על בעיות עם הרכב הזה

מועמדים שנפסלו (אולי שלא בצדק):

יונדאי I10/קיה פיקנטו/טויוטה אייגו/סיאט מי/פולקסוואגן אפ/סקודה סיטיגו - המחירים יותר גבוהים מהשאר לפי מה שראיתי (לא יודע אם בצדק או לא)

פג'ו 108/סוזוקי אלטו/סוזוקי ספלאש - לא התחברתי למראה החיצוני אבל מוכן לבלוע את הצפרדע אם יש חיסכון משמעותי

ספארק - לא אהבתי בכלל

כמובן שפתוח לעוד הצעות, חשוב לי גם לדעת איזה שנים יותר מוצלחות ומאיזה שנים כדאי להתרחק בדגמים הנ"ל.

הערה קטנה: הרכב יטופל במוסך לא מורשה

פורסם

המומעמדים שבחרת טובים לדרישות שלך ובנוסף מאוד חיסכונים.

הפנדה נוחה יותר ושקטה יותר עם תא מטען גדול יותר לכן הייתי מעדיף אותה שים לב לקנות את הדגם החדש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתרון של ה108 על הטויוטה והסיטרואן המקבילות הוא מנוע 1.2.

לעומת ה107/ C1 דור קודם הפנים פחות מצועצע ויותר איכותי. השאלה אם יש בתקציב שלך, כנראה האופציה שאני הייתי בוחר מכל מה שהעלת.

פורסם

לדעתי לא כדאי לפסול בהכרח את הפיקאנטו/I10ׁ(שנת 2014 ומעלה).

בניגוד ל-107/סי1/פנדה הישנה הם לא מרגישות כמו ריקשות על גלגלים, וגם אם אותך זה לא מעניין במיוחד,את הקונה העתידי זה יעניין ועוד איך.

כנ"ל לגבי מוניטין האמינות שגבוה פי 100 מכול פיאט.

בנוסף לרכבים הנ"ל אתה יכול גם להוסיף את הקליאו

פורסם
לדעתי לא כדאי לפסול בהכרח את הפיקאנטו/I10ׁ(שנת 2014 ומעלה).

בניגוד ל-107/סי1/פנדה הישנה הם לא מרגישות כמו ריקשות על גלגלים, וגם אם אותך זה לא מעניין במיוחד,את הקונה העתידי זה יעניין ועוד איך.

כנ"ל לגבי מוניטין האמינות שגבוה פי 100 מכול פיאט.

בנוסף לרכבים הנ"ל אתה יכול גם להוסיף את הקליאו

אמינות ובאותה נשימה קליאו? שמעתי מספיק סיפורי זוועות על רנו, לא תודה.

נהגתי באלטו ולא הרגיש לי כמו ריקשה, אני מאמין שC1 ו-107 לא נופלות מהסוזוקי

פורסם

אם אתה רוצה חסכון הגטס שלי מוצעת למכירה, היא על גז, עלויות אחזקה מאוד זולות ועלויות דלק עוד יותר.

פורסם

אם האלטו הרגישה לך סבבה אז ממש לא תהיה בעיה עם ה107.

תתפלא, אבל הקליאו הידנית והמילה אמינות בהחלט ניתן לרשום באותו המשפט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חייב לציין שפעם ראשונה שאני רואה מישהו שכותב את המשפט הזה, אבל מצד שני רוצה לקנות תוצרת פיאט.

סוג של דיסוננס :)

דווקא עם פיאט לא היו בעיות, אני מדבר על הפונטו הישנות

פורסם

גם הקליאו בסדר, אני רכשתי כזאת לפני 9 חודשים.

פורסם

פנדה דור שלישי. אמין מאד, פחות חסכוני מה-107/C1 אבל הרבה יותר נוח, מעודן, שקט וגמיש..

תפעול גיר ידני ומצמד מהטובים שבנמצא, גם מערכת הסיוע לזינוק בעליה לא פחות ממעולה.

גילוי נאות: בעלים מרוצה של פנדה 2014 ומעט משוחד.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
המומעמדים שבחרת טובים לדרישות שלך ובנוסף מאוד חיסכונים.

הפנדה נוחה יותר ושקטה יותר עם תא מטען גדול יותר לכן הייתי מעדיף אותה שים לב לקנות את הדגם החדש.

דגם החדש הכוונה ל2014? ולמה?

פורסם

עבור הדגמים שהוזכרו, בשנים 2011-2014, כאשר הרכב יד ראשונה/שניה ויש לו פחות מ100K קילומטר,

שווה לעשות בדיקה במכון או שמספיק נסיעת מבחן ולראות תיעוד טיפולים?

פורסם

הפנדה החדשה הגיע ב2013.

היא בטיחותית יותר לעומת הישנה,מודרנית יותר,מושבים נוחים יותר.

חייב לעשות בדיקה.

פורסם

יש מישהו בפורום שמוכר הונדה גאז' 2009 במחיר קרוב לתקציב שלך. גם חסכונית, גם מרווחת, גם אמינה כמובן ועברה את רוב ירידת הערך. היכנס ללוח המכירה ותראה.

• תוכן חדש...