Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש אבארט בלוח יד 2 שקורצת מאוד, אבל נראה שיש 3 בעיות.

• המחיר זול מידי
  • מגרש
  • הרבה זמן מפורסמת ולא נמכרה

שנת 2014, יד 1, ידנית, קמ נמוך.

o1_8_1_188196_20170427200454.jpg

מה דעתכם לגבי הרכב?

מתעניין מתוך סקרנות בלבד

פורסם

קח המספר של הרכב ולך למוסך מורשה ו"תנסה" להוציא פרטים על ההסטוריה של הרכב אולי זה יעזור לשפוך קצת אור על הרכב...

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לא יתנו היסטורית טיפולים למי שאינו בעל הרכב אבל מה שאפשר לעשות זה ללכת למגרש,לצלם את הרישיון ולחפש ב 144 את מספר הטלפון של הבעלים הקום.הוא כבר יספר הכל כולל מה הסיבה שהרכב הגיע למגרש.

לדעתי,העסקה מפוקפקת מידי והייתי מוותר על רכישת רכב כזה ממגרש במיוחד אם הוא רובוטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש קהילה די מפותחת של אבארט בארץ. רכב טוב יימכר בתוך החבורה, למקורב למי מהחבורה במידה זו או אחרת, או במסגרת טרייד-אין. לא כל אחת, כמובן, אבל הרוב, ובוודאי הטובות. אין סיבה מיוחדת ש-500 טובה תגיע למגרש. בעיני זה די חשוד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא יתנו היסטורית טיפולים למי שאינו בעל הרכב אבל מה שאפשר לעשות זה ללכת למגרש,לצלם את הרישיון ולחפש ב 144 את מספר הטלפון של הבעלים הקום.הוא כבר יספר הכל כולל מה הסיבה שהרכב הגיע למגרש.

לדעתי,העסקה מפוקפקת מידי והייתי מוותר על רכישת רכב כזה ממגרש במיוחד אם הוא רובוטי.

שאני אספר איך עושים את זה? תשתמש בדימיון ותאמין לי זה יותר קל ממה שאתה חושב.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

רכבים ספורטיבים\יוקרה נוטים לעשות תאונות שנגמרות בטוטאלוס(אובדן להלכה) - אותם רכבים יותר מכולם נוטים להיות משוקמים ברמה הכי נמוכה שיש ולחזור לכביש תוך כדי מכירה במגרשים כאלו , היה פה סיפור על בחור שקנה A קלאס שעברה תאונה ופשוט קיפלו לו את כרית האוויר המפוצצת חזרה למקום.

לדעתי? תתרחק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
שאני אספר איך עושים את זה? תשתמש בדימיון ותאמין לי זה יותר קל ממה שאתה חושב.

למה צריך להשתמש בדמיון? שבעל המגרש יאשר למוסך למסור את הפרטים האלה וזהו.

אם יש לו משהו להסתיר והוא יסרב אפשר להבין לבד מה הרכב שווה.

בלי קשר לא בטוח שהייתי סומך רק על זה. אם הרכב אכן שוקם מי אמר שזה היה במוסך מורשה?

על פניו זה בהחלט מוזר. הכי טוב לנסות לאתר ולדבר עם הבעלים המקורי הוא כבר ידע בדיוק מה עבר על הרכב.

גם בדיקה עצמאית של שלדה ומרכ במכון או אצל פחח כנראה תניב תוצאות בפן הזה ואפילו לא תהיה יקרה מדי.

*אני בגישה של אין ארוחות חינם

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אין ארוחות חינם,

המגרש מחויב לעשות גילוי נאות על עבר הרכב.

אתה מוזמן להגיע למגרש, לצלם את רישיון הרכב ואז בצירוף תמונה של רישיון הרכב לשלוח מייל ל [email protected] עם בקשה להיסטוריית טיפולים.

שים לב שאם הרכב עבר תאונה קשה זה כנראה לא יופיע בהיסטורייה - כי אין סיכוי שתיקנו את התאונה במוסך מורשה.

פורסם
שאלה כללית. אם הרכב עבר תאונה קשה או לא, בבדיקה שעושים לפני קניה אמורים לגלות את זה לא?

בהנחה שבעל מכון הבדיקה והבעלים של הרכב לא עושים לך כיפה אדומה אז כן אמורים לגלות בלי בעיה "תאונה קשה".

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• אחראי פורום
פורסם (נערך)
אין ארוחות חינם,

המגרש מחויב לעשות גילוי נאות על עבר הרכב.

אתה מוזמן להגיע למגרש, לצלם את רישיון הרכב ואז בצירוף תמונה של רישיון הרכב לשלוח מייל ל [email protected] עם בקשה להיסטוריית טיפולים.

שים לב שאם הרכב עבר תאונה קשה זה כנראה לא יופיע בהיסטורייה - כי אין סיכוי שתיקנו את התאונה במוסך מורשה.

לא יתנו ללא צילום ת.ז..

לאבארטים יש שוק לא אחיד ובשוק הפרטי גם רכבים טובים יכולים קצת להיתקע, אבל לא יותר מכמה שבועות.

דווקא ממה שראיתי באוטודיל, מכוניות נמכרות מהר שם, מניח שזה עניין הנוחות והמימון.

אבל כל זה ודווקא רמת המחירים טובה וקרובה למחירון, כך שמחיר נמוך בצורה משמעותית+רכב שמתייבש אצל סוחר,

היה מדליק אצלי כמה נורות.

יש היצע לא רע, תמשיך הלאה.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
למה יש לו ג'אנטים כל כך מכוערים?

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

אלה הג'נטים של הטוריזמו בשנתון הזה. גם אני אישית לא אוהב, עדיף כבר הג'נטים של הדגם הפחות מאובזר.

פורסם

לפי המודעה ביד 2 המגרש מתחייב בבדיקה.. מכל מקום שווה לאתר ולהתקשר לבעל הרכב לברר מה היה ומה קרה עם הרכב, אם יש מכר שהוא סוכן ביטוח, ייתכן וניתן יהיה לאתר עבר ביטוחי, קשה להניח שתאונה קשה לא תתגלה בבדיקה.

בשעתו שקלתי להתפנק באבארט ועקבתי אחרי מספר רכבים עם נתונים טובים מאד (יד ראשונה, פחות מ-10,000 ק"מ לשנה) והתמקדתי בשנים 2014-2016, אני חייב לציין שרכבים עם נתונים מצויינים לא נמכרו במשך חודשים ארוכים..

עכשיו בוא ניקח מישהו שפתאום דחוף לו לקנות רכב פרקטי, מה יעשה? יחכה חודשים ארוכים? לא בטוח וכך יכול להגיע רכב כזה ללא בעיה מיוחדת גם למגרש באשקלון או באשדוד או בכל מקום אחר.

אני אישית הייתי מעדיף לרכוש מיד פרטית או מאוטודיל (הם לא יחזיקו אצלם אבארט שהיא לא פחות ממצויינת) אבל אם הייתי קרוב למגרש הספציפי, הייתי ניגש לרחרח ולבדוק, הרי מהמחיר המפורסם עוד ירד משהו לפני הבדיקה ומשהו לאחר הבדיקה.. והנה יש אבארט במחיר באמת אטרק'טיבי, ..גם אם צבעו לה את הפגוש פעם..

אני לא אומר ששווה להסתכן, אני אומר ששווה לבדוק ואחר כך להחליט מה עושים,

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...