Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלוהים אדירים, אנשים מתייחסים לזה כאילו הרכב המדובר הוא אקזמפלר בודד שיש כמותו מספר יחידות בכל העולם. העיקר להפחיד.

צריך לגשת למגרש, לבדוק את הרכב במקום, ללמוד את המסמכים, לעשות סיבוב ולקחת למכון בדיקה רציני לבדיקה מעמיקה. מה, בעל המגרש יכריח אותכם עם סכין לרכוש את הרכב? כאילו הוא הולך לקנות קילו יהלומים. אולי מדובר בזבל, אבל אולי גם ברכב טוב שמסיבות כאלו ואחרות הגיע למגרש. חבל להחמיץ רכב מתאים, בגלל הפחדות של אנשים שלא מבינים דבר ברכבים.

חבר קרוב קנה ג'יפ קאדילאק לפני שנה מסוחר בת"א, ומרוצה עד הגג הפנורמי.

כמובן שיש הרבה נוכלים וליצנים בתחום, אבל צריך לדעת להבדיל בין העיקר לטפל.

למען הסר ספק, אני לא סוחר רכב אין לי חברים סוחרים באשקלון או בכל עיר אחרת, קצת הגיון בריא עדיין לא הזיק לאף אחד.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

הייתי במגרש (לגבי רכב אחר) וגם פזלתי קצת לכיוון הרכב הזה , אני לא קניתי בגלל שההתחייבות בבדיקה לא באמת מדברת על מה שצריך , והרכב שאני בדקתי עבר תאונה קשה בהרבה ממה שסיפרו (והיו מספר סיפורים שונים)

ה500 נמצאת אצלו כבר תקופה ארוכה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תמשיך הלאה, הרכב אחרי תאונה משמעותית.

רק שתבין, מדובר בדגם הכי מבוקש, קומפטיציונה יורו 5. במצב נורמלי רכב כזה היה נעלם מהלוח מהר מאוד.

לעניין הג'אנט הוא היה הג'אנט המקורי לקומפטיציונה בשנתון הזה. למען האמת התמונה עושה לו עוול.

הנה תמונה של אותו ג'אנט (מהאינסטגרם של אבארט' ישראל) על דגם טוריזמו חדש:

WhatsApp Image 2017-06-06 at 18.35.34.jpeg

פורסם

לא יודע למה אבל הג'אנט הזה יוצר אצלי סלידה רצינית, נראה כמו אפטרמרקט סיני.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...