Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לשאול מדוע שואל?

חבר מחפש אסטרה ונתקל באחת עם נתונים דומים.

מעוניין לחסוך לו את ה500 ש"ח האלה במידה ומדובר באותו הרכב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
חבר מחפש אסטרה ונתקל באחת עם נתונים דומים.

מעוניין לחסוך לו את ה500 ש"ח האלה במידה ומדובר באותו הרכב.

כן, הוא בצבע לבן

פורסם (נערך)

עדכון: בעל הרכב התקשר אליי היום, איכשהו המצפון שלו התעורר והוא חש צורך עז להצטדק על כל המעשים שלו ולהציע להוריד לי אלפייה.

הזוי עד כמה הבן אדם חי בסרט בלשון המעטה, אני באמת לא אחד כזה שרוצה להדביק שמות לאנשים למרות שבמקרה שלו המצב מאוד מדויק (שקרן וממשיך לעשות זאת).

רק לבן ?

פרסם אפילו מס' הרכב.

אני לא מרגיש כ"כ נוח לעשות את זה, באופן כללי אני מרגיש שהצגתי את המצב בצורה עובדתית אם תשכנעו אותי אחרת אולי אעשה זאת.

בעניין קניית אוטו, ירדתי מהאסטרה לצערי הרב, האוטו נראה כאילו התאים לי מכל הבחינות אבל יש לו כל מיני בעיות שלא ארצה שילוו אותי למוסך כל פעם...

אחרי מיליון חיפושים ומעבר בין כל מיני דגמים אני חושב שאלך על הונדה סיוויק 2010 קומפורט.

עריכה אחרונה על ידי Titanius
פורסם

משהו לגבי התקלה של הטורבו,

יצא סדרה של טורבו תקולים, וגם סדרה של בוכנות תקולות.

לי התקלה של הטורבו היתה אחרי 3 שנים, והוחלפה במסגרת אחריות.

והתקלה של הבוכנות קרתה אחרי 5 שנים, והחולפה גם היא במסגרת הרחבת אחריות.

עכשו התקלות האלה הן לא של בלאי, אלא של פאק ביצור, כי כשאני הגעתי עם הרכב שלי להחליף את הבוכנות, היה שם רכב שהיה רק עם 16 אל, ק"מ שגם חווה את הבעיה, משמע זה בעיית יצור ולא בגלל בלאי (מנחם קצת).

וממה שאני קורא גם VAG חווה בעיות עם הבוכנות וטורבוים שמתפרקים.

ככה שאם אתה פוגש רכב שהחליפו לו טורבו, מבחינתי זה דווקא סבבה כי עכשו קיבלת רכיב שעולה הרבה מאוד כסף - חדש.

פורסם
משהו לגבי התקלה של הטורבו,

יצא סדרה של טורבו תקולים, וגם סדרה של בוכנות תקולות.

לי התקלה של הטורבו היתה אחרי 3 שנים, והוחלפה במסגרת אחריות.

והתקלה של הבוכנות קרתה אחרי 5 שנים, והחולפה גם היא במסגרת הרחבת אחריות.

עכשו התקלות האלה הן לא של בלאי, אלא של פאק ביצור, כי כשאני הגעתי עם הרכב שלי להחליף את הבוכנות, היה שם רכב שהיה רק עם 16 אל, ק"מ שגם חווה את הבעיה, משמע זה בעיית יצור ולא בגלל בלאי (מנחם קצת).

וממה שאני קורא גם VAG חווה בעיות עם הבוכנות וטורבוים שמתפרקים.

ככה שאם אתה פוגש רכב שהחליפו לו טורבו, מבחינתי זה דווקא סבבה כי עכשו קיבלת רכיב שעולה הרבה מאוד כסף - חדש.

הגיר הטורבו הורכבו מפירוק, בנוגע לטורבו אין לדעת אם הוא לא ידפק שוב...

פורסם
הגיר הטורבו הורכבו מפירוק, בנוגע לטורבו אין לדעת אם הוא לא ידפק שוב...

לגבי זה שהם הורכבו מפירוק - מוזר.

לגבי זה שזה יקרה שוב, אם זה היה משהו שהיה מוחלף במסגרת אחריות כי מצאו כשל בייצור שלו, אני פחות מאמין שיש סיכוי שהחדש יעשה את אותה בעיה.

• תוכן חדש...