Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב פשוט הרגיש לי מאוד זול מבפנים... היה חסר אבזור, דברים בסיסיים.

הפלסטיקה הרגישה על הפנים, המושבים היו לא משהו, הגה של אוטובוס וההילוכים לא היו מספיק טובים לטעמי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנוע עם 165 או 200 סוסים ?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סיכום שנה:

אז ככה עבר אלינו שנה מהנה והרבה למידה אצל אביאל מDRIVELOGIC על רכב ספורט ידני ראשון שלי. בזמן הזה עברתי 26 אלף קילומטרים ועשיתי 2 טיפולים והוחלף סט קידמי בגלל קרע בצד הגלגל. "על הדרך" הוחלף לשורט-שיפט, שודרג האינטרקולר (פורג') , פורק פנימי של GFB ושסתום חשמלי לפני הדוד האחורי. מחיר טיפולים ממוצע 1100 ש"ח וסט קידמי של מישלין פיילוט 4 בעלות 1400 כולל איזון. צריכת דלק במחשב 13.8 בפועל במשאבה יצא 13.5, נסיעה 30 עיר/ 70 עירוני עם לחיצות. מבעלים אחרים של אותו הרכב הצריכת דלק די דומה.

פורסם

איך ההרגשה אחרי שורט שיפט ולמה החלפת אינטרקולר?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תוכל בבקשה לפרט איפה עשית שורט שיפט, עלויות ואם זה משהו סטנדרטי לכל רכב ידני או ספציפית מותאם ל208?

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

כמובן. נקנה דגם אחד של שורט-שיפט מותאם לרכב במחיר מופקע. הוצע רעיון לעשות העתק בcnc במחיר של של כמעט חצי מהמחיר של המקורי. ההתקנה עצמה נעשתה על ידי מישהו בעל "ידי זהב" שהיה מוכן מזמנו החופשי לתרום ולעזור לכמה חברים להתקין ברכבם את החלק. לכל רכב ידני אפשר לעשות אבל לא בטוח שקיים בשוק את החלק הזה לאותו רכב ספציפי.

פורסם

אם כבר הוקפץ, אני מאוד מאוד מרוצה מהרכב (הדגם בכלל והאקזמפלר שלי בפרט).

התחלתי להתעניין לגבי קאטבק של מילטק שאמור לשפר את הצליל בצורה משמעותית, בינתיים קיבלתי הצעת מחיר ל 4500₪ כולל מעמ לא כולל התקנה.

נקבעה הדרכה עם אביאל לאמצע אוגוסט, מקווה שאלמד להנות מהרכב יותר :)

פורסם

ספר עוד למה אתה חוסך במילים?

ראיתי בהודעה הראשונה שהקלאץ בינוני, ידוע לשמצה בכל הליין של ה208 לדעתי.

עשית משהו בנידון? הצלחת להתרגל?

מהן עלויות האחזקה השוטפות? טיפולים לדוגמא,

פורסם

הקאלטצ' וההילוכים לא משהו - אבל התרגלתי יחסית (בפנדה היה יותר נוח).

מתכוון לקנות שורט-שיפטר בהזדמנות ראשונה, אולי כאשר אהיה באירופה בספטמבר.

טיפולים - אעדכן בהמשך

הפלוס הגדול ביותר מבחינתי הוא שהרכב באמת מאוד נוח, וגם חסכוני בדלק אם לא לוחצים.

• תוכן חדש...