Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצה (עבור חבר) על מקום שעושה ניקוי פנסים כמו שצריך (שיוף עם ניירות מים, פוליש עם חומר ייעודי וכו')

באיזור ראשל"צ \ יבנה.

תודה.

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין מקום מומלץ. אני לא מכיר, ובדרך כלל מדובר בחאפרים שפשוט ''מלטשים'' עם ממס שגם הורס את הפנס. אני הייתי מזמין את אלי מהשרשור שדיסקו העלה, ליטוש ידני עם נייר ואז לכה, כמו שגם אני עשיתי וזו הדרך, הנכונה והזולה, לעשות את זה.

פורסם

1. מחזק את ההמלצות על חבר הפורום ELIC25 - ראיתי תמונות של רכבים נוספים מעבר לשרשור שדיסקו פרסם והתוצאות מצויינות

2. למי שמעוניין לבצע את העבודה בעצמו, ניתן לרכוש ערכה לניקוי פנסים בשם CARTARACT סביב 55 ש"ח (החומר מספיק ל-2 פנסים בלבד)

יישמתי בעצמי לפני כ-3 שנים והפנסים עדיין במצב מצויין.

פורסם

למי שמעוניין לבצע את העבודה בעצמו, ניתן לרכוש ערכה לניקוי פנסים בשם CARTARACT סביב 55 ש"ח (החומר מספיק ל-2 פנסים בלבד)

באתר שלהם היא 75.

יש גם ערכה של סונקס ב 100 איך היא?

לגבי ניירות ליטוש חובה למרוח לכה?

פורסם

גם אני חשבתי לנקות קצת את הפנסים ( יש לי אוונסיס שנת 2013 שטיפה למעלה עכורים).

קראתי שברוב המקרים זה רק הורס את הפנסים וזה חוזר למצב הקודם אחרי כמה זמן. האם אפשר לסמוך על אלי שהמליצו?

פורסם

יש חבר פה בפורום דיטיילינג שעושה עבודה מדהימה שמחזיקה לאורך זמן יותר מכל ערכה מצ'וקמקת שיש.

פתחתי שרשור שם עם התמונות לכו תראו, דברו איתו ולא תתאכזבו. :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

הערכה נמכרת בהנחה באתרי הקופונים למינהם. רכשתי שתיים לפני כשבועיים מוואלה שופס כולל משלוח ב-125 ש"ח.

אין לי ניסיון עם הערכה של סונקס אך ורק עם CARTARACT.

הערכה מומלצת בעיקר למי שיש ניסיון קודם עם התהליך או ידיים טובות וסבלנות.

התהליך אינו מורכב אך אי הקפדה על ההנחיות ובזבוז מיותר של החומרים, עשוי להביא לתוצאה פחות טובה.

בהצלחה.

באתר שלהם היא 75.

יש גם ערכה של סונקס ב 100 איך היא?

לגבי ניירות ליטוש חובה למרוח לכה?

• תוכן חדש...