Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין ברכב לזוג הורים ו 3 ילדים קטנים, הכסא האחורי צריך להיות מרווח דיו כדי להכיל 3 כיסאות בטיחות.

אפשרות ביטול כרית אוויר מקדימה חובה(בשביל כיסא תינוק). התקציב נע בין 60-70 אלף, העדפה שלי לקנות מליסינג כדי לחסוך בהתרוצצויות ובשל מבחר הרכבים.

הצעות שקיבלתי מליסינג:

הונדה סיוויק 2013 - המחיר הכי טוב שקיבלתי בהשוואה למחירון לוי יצחק, דלתא של 4K לטובתי, האם הרכב נחשב מרווח מאחור? האם הטיפולים יקרים?

קורולה\קורולה החדשה - הבחירה הראשונה שלי, אבל לצערי הדלתא בחדשות יכולה להגיע ל 7-8K בין המחירון להצעות שקיבלתי. ולישנות יש מבחר מצומצם וסחורה פגומה על פי רוב...

אוקטביה - כבר ממש התלהבתי ואז קראתי על הגיר הבעייתי והחלטתי לוותר.

אשמח לשמוע דעתכם ואם יש לכם המלצות נוספות!

פורסם

מסכים. ה i35 רכב אמין וסחיר רק יהיה צפוף מאחור. תבדוק. אני בכלל הייתי פוזל לתצורת סטיישן או אפילו מיקרוואן (מישהו צעק סניק ?)

פורסם

סניק רעיון מעולה!

לכו על סטיישן - יונדאי i30cw או קיה סיד סטיישן הנפוצים בכל חברת ליסינג.

ה-i35 אחלה רכב אבל פחות פרקטי מסטיישן, מומלץ אם נרתעים מתצורת הסטיישן.

סיוויק כמו גם קורולה פשוט יקרות מדי יחסית לתמורה (סיוויק סטיישן יכולה להתאים אבל קשה למצוא כזאת משנתון 2013 או תחילת 2014).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

תודה על התגובות חברים,

אני פחות מעוניין בצרפתיות, בהחלט אבדוק את היונדאי! קצת פחות אוהב את הצורה של הסטיישן אבל מסכים שזה יותר פרקטי. האם המרווח ליושבים מאחור\צריכת דלק שונה בין ה CW ל I35?

נ.ב. המוכר מליסינג טוען שעל האוקטביה(2014) יש אחריות 5 שנים על הגיר או עד 160 אלף קילומטר, מה דעתכם?

פורסם (נערך)

אם זה נכון אז שיראה מסמך רישמי. דיבורים באויר כולם יכולים לזרוק. בעקרון רכבים מתאריך ייצור מרץ 2014 כבר אין הרחבה לגיר. לישנים יותר זה נכון שיש אחריות מורחבת לגיר. השאלה אם אתה בשל לתקלות. למרות שזה נדיר אתה יכול להתקע בכביש מהיר עם גיר תקוע במצב צליעה ביום שישי בערב וכל המשפחה באוטו. מוי כיף. בתור רכב שני במשפחה זה בסדר.

אבל כרכב ראשי עם כאב ראש של ילדים אתה צריך רכב אמין.

אפילו הצרפתייה אמינה ממנו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
סניק רעיון מעולה!

לכו על סטיישן - יונדאי i30cw או קיה סיד סטיישן הנפוצים בכל חברת ליסינג.

ה-i35 אחלה רכב אבל פחות פרקטי מסטיישן, מומלץ אם נרתעים מתצורת הסטיישן.

סיוויק כמו גם קורולה פשוט יקרות מדי יחסית לתמורה (סיוויק סטיישן יכולה להתאים אבל קשה למצוא כזאת משנתון 2013 או תחילת 2014).

גם אני חושב שלמרות שהסגנון קצת מרתיע מבחינת נראות, דגמי סטיישן הכי יתאימו לצרכים שלכם. הסיד סטיישן מצוין וגם המקבילה של יונדאי לא רעה בכלל. ממליץ לך להתקד על 2-3 דגמים, לקחת אותם לנסיעות מבחן ולשפוט לפי זה מה הכי מתאים לכם.

פורסם

אם חשוב לך מרווח. ושלושה כסאות מאחורה הייתי הולך על סגמנט אחר- משפחתיות גדולות/מנהלים.

אני למשל מחזיק B4 2011. מרווחת נוחה ונעימה מאוד. אולי אין לה סטייל ספורטיבי ולהפך לוק מאוד סולידי אבל כמשפחתית היא מעולה. מה גם שהשוק שלה לא בשמיים כך שאפשר לקנות רכב מעולה במחיר נמוך. והאמינות -סובארו.

כמובן נתתי רק דוגמא יש עוד משפחתיות גדולות מצוינות ובמירב המקרים הן מרווחת משמעותית. (מונדיאו למשל)

פורסם

אכן B4 מרווחת משמעותית לקטגוריה. רוב מכוניות המנהלים צרות בדיוק כמו אחיותיהן המשפחתיות עליהן המרכב מבוסס.

• תוכן חדש...