Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי צורך למשוך נקודת חשמל מקופסת הסתעפות, מרחק של 3-4 מטר. אני מתכוון לחצוב תעלה עם פטישון ולהעביר צינור שרשורי ירוק. איך אני סוגר את התעלה? קלסימו רגיל יעשה את העבודה או שאני צריך פה מלט וחול?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מלט וחול, קלסימו ממש בסוף לגימור.

עשיתי את זה עם מקטע קצר יותר של 2 מטר, כל הבית מתלכלך וזה לא קל כמו שזה נראה.

לפינאלה, אם אין לך נסיון, וזה אזור בולט בבית, כנראה שיראו את התיקון שלך.

פורסם

תבחר מה שנוח לך:

1. צמנט וחול

2. טיח גבס

3. גבס בלבד (הכי מהיר והכי יעיל במקרה שלך).

לגימור סופי - קלסימו\פרופילה או שפכטל אמריקאי (עדיף פרופילה\קלסימו בגלל שיש להם חומר מקשה וזמן הייבוש שלהם מוגדר מראש).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצאתי שמוכרים שקיות של 2 קילו צמנט, לקחתי 2. בבית יש לי כמה קילו טיט מעבודה קודמת. אני אתן כמה נקודות כאלו שיתפס חזק ואסגור את כל השאר עם קלסימו/פרופילה.

תודה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מניסיון של הרבה חציבות - גבס בלבד

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מצאתי שמוכרים שקיות של 2 קילו צמנט, לקחתי 2. בבית יש לי כמה קילו טיט מעבודה קודמת. אני אתן כמה נקודות כאלו שיתפס חזק ואסגור את כל השאר עם קלסימו/פרופילה.

תודה.

אין טעם, באמת.

למטרה שלך (ואף יותר) רק גבס. הוא חזק לא פחות מצמנט וטיט (הגבס יותר צפוף\דחוס והיתרון העצום שלו זה הייבוש המהיר).

אתה עושה מילוי "על האפס" ואת ההחלקה הסופית עם פרופילה\קלסימו (גם, "על האפס" - בלי מילוי מיותר לקיר).

הגבס מתקשה תוך 3-4 דקות לכל היותר - צריך לעבוד זריז ובכמויות נכונות (הכמויות הנכונות לך - מבחינת הקצב שלך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...