Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

הרכב: סיאט קורדובה 07.

בחודשים האחרונים יש רעשים ממש מציקים של חריקות כמו של דלת ישנה מכיוון הקפיצים/מתלים/בולמים הקדמיים.

שמתי לב שזה קורה במיוחד בכביש משובש אפילו במעט, בעיקר במזג אוויר קר, ובנסיעה עירונית לא מהירה (יכול להיות שגם בנסיעה בינעירונית מהירה יותר זה קורה אך אני פשוט לא שומע זאת).

אז לפני שאכניס את הרכב למוסך כזה או אחר, הייתי שמח לשמוע את דעתכם בעניין כדי שיהיה לי טיפה מושג ולא אצטרך לשמוע מוסכניק שיספר שיש צורך להחליף חצי רכב כדי לטפל בבעיה כשזה מיותר ומוגזם לחלוטין, כבר חוויתי מקרים כאלה בעבר.

תודה רבה מראש וחג שמח לכל בית ישראל.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

ראשית, תודה על התגובה.

וואו, ייתכן שאת כל אלה צריך להחליף?

יש לך מושג כמה דבר כזה אמור לעלות פחות או יותר?

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

אין צורך להחליף את כולם,

אדם מנה את כל הרכיבים שעלולים לחרוק בזמן תנועת המיתלה.

יש לאתר את הרכיב החורק מבין כל אלה ולהחליף אותו.

אישית אני מהמר על מוטות הקישור.

יום טוב גם לך

פורסם

אוקיי, כלומר אין דרך לדעת בוודאות מה הגורם (אלא אם כן בבדיקה יתגלה חלק שהוא לא תקין באופן ניכר) ויכול מאוד להיות שאחליף משהו אחד ויתברר שזה לא הוא, ואז עוד חלק וכו׳ עד שהבעיה תיפתר?

פורסם

אמרת מקצוען - אמרת רון.

ממליץ שתסור (במידת שמתאפשר לך) אליו לבדיקה מקצועית.

אין כמובן צורך להחליף את הכל.

יש כמובן צורך באבחון מדוייק.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...