Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא סתם אומרים שקשה מאוד להסתדר כלכלית פה בארץ.

בבוקר יום בהיר בעודי נוסע בפורד הפיאסטה שלי, נדלקה נורה כתומה, התראה על בעיה במנוע.

ניגשתי למחרת למוסך המורשה, לאחר בדיקה נמסר לי כי חיישן החמצן תקול, ולכן נדלקה הנורה.

טוב, כמה יכול כבר לעלות חיישן לרכב, 50 שקלים? 100 שקלים? 1000 שקלים? לא ולא ידידיי, חיישן חמצן מקורי לפורד פייסטה 2013 שברשותי יעלה 1,627 שקלים לפני עבודה.

טוב כנראה זה חלק מאוד מורכב, ולכן העלות שלו כזו גדולה... טוב חייבים לעשות קצת ברורים...

ניתן לרכוש חדשים ומשומשים, בארץ או בחו"ל אבל למחיר המופקע הזה אף אחד לא הצליח להגיע.

אם נזמין חלק כזה חדש מ-EBAY ALIEXPRESS ובאתרים דומים המחיר נע בין 30$ ועד 45$ במקסימום.

אם נקנה את החיישן פה בארץ ישירות ממחסן חלפים נגיע ל700 עד 800 ש"ח.:evil:

טוב את השיעור שלי למדתי, בפעם הבאה גם את זה נצטרך לעשות בעצמי.

זה מה שקורה במדינה בה כל אחד מנסה להרוויח על גב השני, יותר מכפי הצורך, חבל שכך צריך להתנהל פה.:-(

שי

sensor.jpg

פורסם

המחירים שהשווית לא קשורים אחד לשני.

יש מקורי ויש סיני עלום שם שאולי מתאים ואולי יעבוד שבוע

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מצטער לומר אך אתה יכול להאשים רק את עצמך ואני אסביר:

אין טעם,להכניס רכב למורשה יבואן לאחר גמר אחריות אלא אם מדובר בריקול/תקלה נדירה,שמוסך רגיל/מוסך מקצועי ייעודי למערכת התקולה לא יכול להתמודד איתה- במקרה שלך,מכון להזרקות דלק.

לו היית מבקש לקבל כאן המלצה על מכון טוב באיזור מגוריך/עושה אפילו חיפוש בפורום,היית מגלה מספר מקומות כאלו שאני בטוח שזולים יותר ממורשה יבואן ולא נופלים ממנו במקצועיותם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...