Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת פשוטה חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי כרגע מדפסת hp f2180 שמשרתת אותנו כ8 שנים.

היא עדיין עובדת אבל מראה סימנים של גסיסה, מדפיסה לא משהו בזמן האחרון ומשמיעה יותר מדי רעשים מפחידים,

מחפש מדפסת זולה ופשוטה, אנחנו מדפיסים בממוצע 3 דפים בחודש, רק לפי צורך בד"כ מסמכים.

חשוב שיהיה סורק על מנת שנוכל לעשות צילום מסמכים ושתיהיה דיו - אני לא חושב שיש צורך בלייזר לצרכים הביתיים שלנו, אין צורך בפקס. וכמובן מחירי דיו - כרגע סט צבעוני+שחור תואם מקורי עולה כ150 שקלים ומקורי כ220 שקלים - וקטנה ככל האפשר. מחיר - אין הגבלה אבל חושב שמובן שאין צורך להתפזר, מחפש משהו פשוט ועממי, אפשר גם מחו"ל

תודה :)

פורסם

לפי התאור שלך בכלל לא חשוב מה תקנה. הכנס לחנות המחשבים\ציוד משרדי החביבה עליך וקנה את המדפסת הזולה ביותר שתמצא.

בנתונים דומים (אבל עם דרישה לפקס) קניתי לאמא שלי לפני כשנתיים מדפסת HP נדמה לי 3850 או משהו דומה. קצב ההדפסה שלה דומה לשלך, וטרם נזקקה להחלפת דיו.

אישית אני אוהב מדפסות בראדר, אבל ב-9-10 השנים האחרונות מעדיף לייזר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חבר עשה כמוך, נכנס וקנה את ההכי זול שמצא, הסתבר מחסנית דיו עולה כמעט כמו המדפסת ואין שם אפשרות של סריקה בלחיצת כפתור אלה רק בעזרת התוכנה של המדפסת.. לכן אני שואל פה, אם יש למישהו ניסיון אישי ויוכל להמליץ על דגם מסויים

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם (נערך)

איני משנה את דעתי. המודל העסקי של מספסות הזרקת דיו הוא מדפסת כמעט חינם ודיו יקר, אם כי בשנים האחרונות אפילו ב-HP זה פחות נורא.

ממילא אצלך מיכלי הדיו יחזיקו שנים, כך שמדובר בהוצאה לא משמעותית (הייתי משווה את זה לדיון על צריכת הדלק ברכב שנוסע 5000 ק"מ בשנה). אם לא יהיו הפתעות כנראה שכאשר תגמר מחסנית דיו תפתח שרשור חדש לרכישת מדפסת מודרנית.

לגבי סריקה - ממילא הסריקה צריכה להיות למחשב ואתה צריך לקבוע את יעדה, אזה מה זה משנה אם הלחיצה היא על כפתור פיזי במספסת או כפתור וירטואלי על המסך? זה כמעט חסר משמעות.

לגבי פונקציית פקס - אם מדובר על תוספת מחיר זעומה אמי ממליץ עליה. יש לפקס שימוש, גם אם בתדירות נמוכה. לא הייתי משקיע בפונקציה זו מאות שקלים, אבל בהחלט שווה כמה עשרות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי קונה משהו כזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=913976

האמת, אצלי כבר שנתיים וחצי יש מדפסת HP שקיבלה ביקורות גרועות בעיקר :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873634

זאת מדפסת הכי טובה שהיתה לי, אחרי 2 מדפסות ברדר שהחזיקו מעמד בול שנתיים, והדיו של ברדר עלה כפול מהדיו של HP הנוכחית ( 50+50 ש"ח לסט מלא מקורי HP650).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ספריאל הכוונה כשאתה צריך לעשות העתק למסמך מסויים, לסרוק ולהדפיס את אותו האחד.. כשמחייב תוכנה במחשב לדבר הזה זה טיפשי...

יש לחבר מדפסת להדפסת מגנטים בעלות 800 שקלים וכל מחסנית דיו עולה 15 שקלים מחו"ל, קיוותי יש דבר כזה גם למדפסות הזולות. כשאתה לא משתמש תקופה ארוכה בדיו הוא מתייבש ואם ניקוי ראש דיו לא עוזר אז אתה נאלץ בכל זאת לקנות דיו חדש.. קרה לי 5 פעמים במהלך ה8 שנים האלו..

פורסם

זו פונקציית העתקת מסמכים, לא סריקה. מסכים אתך שצריכה להיות פעילה גם ללא קישור למחשב. אם זכרוני אינו מטעני היתה קיימת אפילו ב-HP1110 הפשוטה שזרוקה במחסן.

המדפסות שהזכיר vladclar נראות על פניהן מתאימות לדרישותיך ואני חושב שכוללות גם פקס. צריך לבדוק את המפרט וחוות הדעת.

אני מעולם לא סבלתי מהתופעה במדפסות הדיו שהיו לי בעשרים ומשהו השנים האחרונות. האחרונה - HP5610 - עומדת אצלי ומחכה לעבודה, מדפיסים בה בערך פעם בשנה דף צבעוני. את עיקר ההדפסות (יש לי בבית שני סטודנטכניוניים) מבצעת בראדר לייזר מונוכרום.

פורסם

המדפסות בלינקים שצירפתי כולות פקס ו WIFI ישיר.

הילדים שולחים להדפסה כל אחד מהלפטופ שלו ומחדריהם דרך WIFI.

אפשר להדפיס מנייד. מחליף דיו פעם בחצי שנה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עלות השיחות.

מבחינת הקו הפקס הוא מכשיר קצה נוסף.

אישית אנימחזיק בשבילו קו בזק נוסף (25 ש"חלחודש) אבל זו אינרציה, בתחילת שנות ה-90 הייתי בין המעטים שהחזיקו שני קוי בזק, ומאז לא ניתקתי אותם, למרות שהשימושיות שלהם מינימלית.

פורסם

הזולה מדגם חדש יותר.

השניה זה דגם ישן מלפני 3 שנים . נתתי סתם דוגמה כי היא פועלת מעולה, למרות הביקורות בזאפ.

פורסם

מחפש מדפסת זולה ופשוטה, אנחנו מדפיסים בממוצע 3 דפים בחודש, רק לפי צורך בד"כ מסמכים.

המצב הזה של שימוש מועט מאד הוא קלאסי למדפסת לייזר. דיו נוטה להתיבש ובשימוש מועט כל כך יש סיכוי גבוה שבזמן מאד קצר תגלה שהתייבש קצת דיו על ראש ההדפסה או ביציאה מהמחסנית או במקום רגיש אחר וזהו. תתחיל שוב ריצות לחנות וליבואן ...

עדיף לך מדפסת שעובדת על טונר שלא מתייבש ויכול להחזיק שנים גם בשימוש מועט ביותר.

• תוכן חדש...