Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקנתי רדיו דיסק חדש אבל לצערי כשאני מנסה לשמוע משהו זה מרגיש כאילו שומעים רק תדרים גבוהים, כאילו הרמקולים 20 מטר ממני.

אם אני רוצה לשפר את החוויה ולהשקיע עד כ-1000 ש"ח, מה כדאי לקנות? קומפוננט? סאב? מגבר?

הרכב הוא אלמרה 2002 והמערכת היא Pioneer X4950BT עם 2 יציאות RCA.

לא מחפש משהו מתוחכם מידי, רק להנות מידי פעם מווליום גבוה ובסים כשצריך. אין לי בעיה לקנות יד 2.

תודה.

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף רמקולים, מי התקין את הרדיו?

בדקת שאולי יש תדרים חתוכים ביחידת ראש?

בכ1000 ש"ח תוכל לקנות מגבר וסאב יד שניה.

פורסם

התקנתי ב על-גלגלים ברחובות.

לגבי תדרים חתוכים, אני מניח שזה לא משהו שאני יכול לעשות, לחזור לחנות?

לגבי הקנייה, בהנחה שהבעייה ברמקולים, איזה לקנות? האם רמקולים אחרים יכולים להיות מספיק טובים בלי להצטרך מגבר וסאב?

(לא מחפש לפוצץ את האוטו, רק להנות ממוזיקה וגם קצת באסים כשצריך)

תודה.

פורסם

פתח חוברת הוראות (!) ועיין בחלק של הגדרות האודיו. לנוחותך, מצורף בזאת (ראה עמ'14-15).

כעת, בצע חיפוש בפורום כיצד לכוון מכשירים בסיסיים של פיוניר, או מה המשמעות של כל הגדרה בחוברת.

כל הנ"ל, אתה יכול לבצע לבד.

את המתקין תצטרך רק במידה ובוצע חיבור לא נכון של יציאות הרמקולים (למשל פאזה הפוכה בין הרמקולים שגורמת לביטול תדרים מסויימים).

האם הרמקולים שקיימים כעת הם המקוריים של הרכב (רק קדמיים? קדמיים ואחוריים? ידוע הגודל שלהם?), כנראה שלא יזיק בכל מקרה להחליפם. כמה שרשורים מתחתיך יש לפחות התייעצות אחת נוספת לגבי רמקולים בתקציב זהה/דומה.

מסקנה - שוב חיפוש, שיוביל למספר אפשרויות.

פורסם

אתה משתמש ברמקולים המקוריים שלך הרכב?

אם כן ייתכן שהם כבר התייבשו ו"עשו" את שלהם.

יש מגוון גדול של רמקולים בטווחי מחירים שונים.

• תוכן חדש...