Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה למנגל במרפסת - איך Weber Q3200?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

מישהו מחזיק בWeber q3200 ויכול לתת חוות דעת? איך הוא? האם יש התפרצות להבות? לכמה אנשים הגריל יכול לספק אוכל בלי המתנה ארוכה מדי?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אין לי את הוובר, אבל יש לי נפוליאון TRIUMPH 410, והוא מעולה. הוובר נראה קצת חלש מבחינת יחס BTU לשטח צלייה, 23000 לוובר לעומת 37000 ל410, 300 סמ"ר בוובר לעומת 250 סמ"ר ב410.

ב-410 יש בנוסף גם כירת צד חזקה, מאד שימושי. הבניה מאד איכותית, משטח צליה יצוק, מבערים מוגנים ואין כמעט להבות מתפרצות. יש לו גם משטחי עבודה יותר גדולים ואיכותיים, ומשטח צליה מוגבה לצליה איטית יותר (שימושי מאד).

המחיר שלו גבוה יותר - סביב 3400 ש"ח, לעומת 2500 לוובר. לשיקולך..

https://www.carmeldirect.com/brands/NAPOLEON/694/702/1072

אגב - היבואן, כרמל דיירקט, מאד מאד מומלץ. שירות מעולה עד הבית אם יש בעיה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

Q3200 הוא מעולה.

אני עם כזה כבר מעל שבע שנים (התחיל עם Q320 שנגנב, המשיך עם Q3200).

ה-BTU הנמוך לשטח צלייה במקרה שלו זה ברוב המקרים יתרון ולא חיסרון. בזכות העיצוב שלו, אין שום בעיה של חום, וזה רק חוסך לך שני דברים: גז ולהבות מתפרצות.

איפה תראה בכל זאת את חיסרון ה-BTU? יקח לך יותר זמן לצלות דברים כמו ירקות אם אין בשר יחד איתם על הגריל. בשאר המקרים, אפילו לא תעבור את החצי בחוגת הגז.

זה הגריל היחיד שהוא מספיק חם לכל מה שתרצה לעשות איתו וכמעט ולא תראה להבות גם עם הבשרים הכי שמנים בעולם.

רק קח בחשבון שהוא דורש חימום מקדים של כ-10 דקות (כמו כל גריל) ומיועד לצלייה עם מכסה סגור. משום מה, זה נראה להרבה אנשים כחיסרון. אני רואה את זה בדיוק הפוך, שם בשר, סוגר מכסה הולך לשבת עם האורחים. חוזר להפוך את הבשר, סוגר שוב וחוזר חלילה.

ברגע שתכיר את הגריל, את זמני הבישול ותתחיל לעבוד עם טיימר, אתה תהנה ממנו אפילו יותר.

זמנים לדוגמא: סטייקים עבים יחסית לרמת מדיום - 4 דקות צד ראשון, 3 דקות צד שני.

קבבים - לא יותר מ-5 דקות סה"כ.

המבורגר ביתי עבה (מעל 1.5 ס"מ) - 3 דקות צד ראשון, 3 דקות צד שני.

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם

^

+1

לי יש את ה Q220 ? לא זוכר אם 320 או 220 או 200, בכל מקרה כבר 6 שנים

אין משימה שהוא לא עמד בה, החיסרון היחידי שלו זה הגודל, אבל כשלומדים אותו עשיתי ימי הולדת עם אירוח של מעל 20 איש בלי בעיה וכולם נהנו

לדעתי, אם מנגל, רק וובר.

כדאי לבדוק מחירים באמזון עם BUY2 (למקרה שאין שילוח מאמזון ישירות)

אל תאמינו לשטויות שהמנגלים של ארהב לא מתאימים לארץ, שטויות במיץ. רק צריך לקנות כאן 2 מתאמים לבלון גז ישראלי בכמה שקלים. עשיתי אצלי ואצל מישהו מהמשפחה שקנה את הגנסיס (עלה לו 6000-7000 ובארץ עולה מעל 10K)

פורסם

בכל הגרילים יש btu יחסית גבוהה מוובר אבל אין קו חום ישיר של הלהבות עם משטח הצליה כמו בוובר אלא תמיד יש משהו שמפריד בין המבער למשטח צליה אז לגבי הוובר אין משמעות לbtu שכן יותר חום מועבר אל משטח הצליה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
^

+1

לי יש את ה Q220 ? לא זוכר אם 320 או 220 או 200, בכל מקרה כבר 6 שנים

אין משימה שהוא לא עמד בה, החיסרון היחידי שלו זה הגודל, אבל כשלומדים אותו עשיתי ימי הולדת עם אירוח של מעל 20 איש בלי בעיה וכולם נהנו

לדעתי, אם מנגל, רק וובר.

כדאי לבדוק מחירים באמזון עם BUY2 (למקרה שאין שילוח מאמזון ישירות)

אל תאמינו לשטויות שהמנגלים של ארהב לא מתאימים לארץ, שטויות במיץ. רק צריך לקנות כאן 2 מתאמים לבלון גז ישראלי בכמה שקלים. עשיתי אצלי ואצל מישהו מהמשפחה שקנה את הגנסיס (עלה לו 6000-7000 ובארץ עולה מעל 10K)

לא מצאתי שום וובר זול באמזון שנשלח לארץ.אם נתייחס למה שאמרת ,כלומר שילוח באמצעות אתר "עזריאלי" )לשעבר אתר "ביי2") נקבל עלויות דיי דומות למחיר בארץ...

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

Q3200 מודל 2017 אצלנו (בן 4 חודשים)

Q3200 אצל אמא בבית (בן 3.5 שנים)

Q3200 אצל חברים (בן שנתיים)

מרוצים מאוד. אין התפרצויות של להבות בזכות מבנה פלטות\רשת הצליה שמסיתה את השומן מעבר למבערים.

חסכוני בגז, נוח לשימוש ואיכותי.

ממליץ בחום.

נ.ב.

1. בשנים האחרונות אין כלל הבדל בין דגמי ה Q3200 שיוצאים כל השנה. דגם בהחלט מוצלח שלא זקוק לשינויים ומתיחות פנים.

השינוי היחידי שאני רואה בין Q3200 מסוף 2013 לבין ה Q3200 מודל 2017 שלנו - הוא פנס לד שונה. זהו. (ותאמין לי - חיפשתי ממש ממש ממש בדקדקנות).

2. דגמים שנוטים להתלקח הם דגמים של CAMPTOWN - מתוך ניסיון אישי של שכן טוב וגם של אחי (יש לו אחד כזה גדול חדש לחלוטין).

מסתבר ש CAMPTOWN חשבו להיות חכמים ושמו מעל למבערים פלטה בצורת V הפוכה (נראה יותר כמו זה-> ^ ).

לכאורה - רעיון גאוני. מעשית - החרא הזה (זה-> ^ ) מתחמם מאוד וכל טיפת שמן שזולגת עליו גורמת להתלקחות קטלנית !!!!

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם כבר וובר, אז יש סיבה להעדיף את סדרת ספיריט על סדרת Q?

מדובר כאמור על מכשיר למרפסת בדירה. עדיפות למכשיר קומפקטי.

פורסם

אי אפשר להזמין מחו"ל היות ולא ניתן לאשר פריטי גז ללא בדיקה.

אל תנסו להזמין מחו"ל

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

2. דגמים שנוטים להתלקח הם דגמים של CAMPTOWN - מתוך ניסיון אישי של שכן טוב וגם של אחי (יש לו אחד כזה גדול חדש לחלוטין).

מסתבר ש CAMPTOWN חשבו להיות חכמים ושמו מעל למבערים פלטה בצורת V הפוכה (נראה יותר כמו זה-> ^ ).

לכאורה - רעיון גאוני. מעשית - החרא הזה (זה-> ^ ) מתחמם מאוד וכל טיפת שמן שזולגת עליו גורמת להתלקחות קטלנית !!!!

בהצלחה

איציק

בסדרת הג'נסיס של וובר יש את זה גם, ואני מבטיח לך שזה מעולה ולא מתלקח.

כנראה הביצוע של קמפטאון לא טוב.

פורסם
אם כבר וובר, אז יש סיבה להעדיף את סדרת ספיריט על סדרת Q?

מדובר כאמור על מכשיר למרפסת בדירה. עדיפות למכשיר קומפקטי.

מבלי לפגוע ביעילות ובאיכות של הוובר Q3200 , הספיריט נראה ומרגיש מוצר ברמה גבוהה מאוד , הכל עשוי נירוסטה/אלומיניום ומאוד מאסיבי בניגוד למבנה הפלסטיקי של סדרת ה Q.

רציתי לקנות את הספיריט E210 אך למרבה הצער לא היה במלאי באותו רגע ומפה לשם מצאתי את עצמי קונה NAPOLEON T325 באותו מחיר פחות או יותר אך עם אחריות לכל החיים על מרבית חלקי הגריל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שום דבר לא פלסטיקי ב Q

הכל באיכות מאוד גבוהה

הלכתי עם חבר לקנות, קנה את ה Q2200,

יצא 2750 כולל עגלה קבועה, בלון גז ווסת.

אני מניח שאייל מתכוון למדפי-צד של העגלה של ה Q3200 ודומיו. לכאורה זה נראה פלסטיקי אבל תכל'ס זה עובד מצויין - וכמובן אם מדברים באופן נקודתי על המכשיר עצמו ולא רק על העגלה שלו - אז בהחלט מדובר במוצר מאסיבי. הפלסטיק של העגלה יכול לבוא לידי ביטוי בתרומה למשקל נמוך יותר של כל החבילה, עמידות בתנאי מזג אויר שונים וכמובן שפלסטיק מצריך 0 תחזוקה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

הכוונה שלי היתה לסוג החומרים מהם עשויים העגלה שלו והמדפים כפי שאיציק אמר שעשויים מפלסטיק.

אין כל קשר לאיכות, מדובר במוצר איכותי.

בעניין מחירים לוובר -ממליץ לחפש באינטרנט כל מיני ימי מכירות של קבוצות כמו:

מתאכלסים

סוגרים הכל לדירה

בא לגור פה

וכו'...

נכחתי ביום כזה בוובר בפתח תקווה והיו מחירים טובים + אקסטרות כלולות (כיסוי , כלי "עבודה" וכו'...)

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...