Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מחפש המלצה לרכב משפחתי ל 4 אנשים 2 מבוגרים + 2 ילדים גדולים

עד 80 אלף ש"ח

מה מומלץ ?

יש כול כך הרבה אפציות עכשיו עם הליסינגים למינהם מה אתם אומרים?

תדה רבה רבה לעוזרים !

פורסם

לא ממש ציינת דרישות כל שכמעט כל משפחתית קומפקטית מתאימה.

אם רוצים תמורה טובה לכסף אני ממליץ על קיה פורטה. מוצעת במחירים אטרקטיביים בד"כ בחברות הליסינג והיא מרווחת ומציעה ביצועים, צריכת דלק ונוחות סבירים-טובים ביחס למתחרות.

פורסם

ילדים שגדלו יכולים להיות ארוכי רגליים. אוריס עלולה להיות צפופה בשורה השניה לברכיים. במובן הזה קורולה עדיפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה קטן?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בטווח מחיר הזה אולי תנסה ללכת על רכב מיני כמו פיקנטו החדשה למשל, רכב חסכוני עם ביצועים ממש טובים ועשו בה מקצה שיפורים לעומת הגרסה הקודמת. אם אתה מחפש רכב יותר גדול אז תצטרך לרדת בשנתון..

פורסם

הוא אמר קטן ואמרת פיקנטו ? שזה בימבה.

אוקטביה די גדולה מאחורה אבל במחיר הזה קשה להביא אחת טובה וחדשה יחסית. ובמצב טוב.

למה לא תעלה לסגמנט מנהלים ? מכוניות מאוד מרווחות, אם אתה רוצה חסכוני יחסית אתה יכול למצוא סי 5 דיזל, יש כמה כאלה, אפילו אמינות, חזקות וחסכוניות.

מזדה 6 פרימיום, לא הכי חסכונית אבל תנהג כמו סבתא ולא תתגרזן תקבל צריכה נורמלית.

מונדאו בגרסת טורבו מרווחת מאוד ולא כזו שתיינית כמו שחושבים.

אולי פלואנס טורבו דיזל, מחזיר אותך למשפחתיות, מלבד הגיר שיש לבדןק אותו האוטו חסכוני פצצות.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אתה יכול למצוא סי 5 דיזל, יש כמה כאלה, אפילו אמינות, חזקות וחסכוניות.

מה? איפה? למה לא מספרים לי שום דבר? היתה אחת, היא כבר לא אקטואלית כרגע, זה רכב מאוד מעניין אבל כנראה שיש פחות אקסמפלרים כאלו בכלל בארץ ממה שיש מונדיאו 2013 למכירה בכל רגע נתון.

חוץ מזה, הרעיון לכשעצמו (של רכב מנהלים) הוא די מוצלח, לדעתי, אם מחפשים רכב טיפה גדול יותר ולא נבהלים מצריכת דלק שגם היא טיפה גבוהה יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ומקבלים רכב הרבה יותר מפנק ומזמין לנהג.

אני גיליתי את העולם הזה, דוגרי, לא חוזר אחורה

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...