Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה אתה משמיץ את הרכב הטוב ביותר בקטגוריה שלו, שמגיע עם ההתקנות המקומיות הכי טובות ועושה את הרעש הכי יפה כשמגרדים את האגזוז על מדרכות. ממש לא בסדר.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב הכי מהיר על הכביש, הרכב היחיד שמתדלק את עצמו, הרכב היחיד שמגדיר מחדש מימד זמן ומרחב

הרכב היחיד שיכול לקחת אנשים לירח ללא בחילה, הרכב היחיד שצאק נוריס נתן עליו ביקורת הטובה, הרכב היחיד שגורם לטסלה מודל s להיראות כמו קורקינט עם גלגל מפונצר במירוץ, הרכב היחיד שנאסא שוקלים לבסס על הפלטפורמה שלו את החללית שתגיע לשמש ותצליח איכשהו להביא משם דגימות לבה בבאג, שאגב הוא הבגאז הכי נוח בקטגוריה, הרכב היחיד ששרה לא תזרוק ממנו את ביבי, הרכב היחיד שיכול לגרום לך לאורגזמה אלוהית בעת העברה להילוך אחורי.... ו... הרכב היחיד שמצליח כמובן, להיות יותר טוב מקיה ספורטאז.

תודה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

המושב האמצעי מאחור מצומצם כמו באאוטלנדר. המושבים בשורה השלישית עוד יותר צפופים מאאוטלנדר. המרווח מאחורי השורה השלישית זהה לאאוטלנדר. המרווח הכללי זהה גם. האיבזור והתחושה הכללית בדש בורד - עלובה מאוד. אני יודע שאתם חושבים, בטח יש לו אאוטלנדר אז כל הקטע שלו זה רק ללכלך. אז לא. נכנסתי באמת כדי לבדוק ולהתרשם בצורה אובייקטיבית עד כמה שאני יכול. ההתרשמות הכללית מהסורנטו היתה - רכב שנראה גרוע חיצונית ופנימית, ותוספת של 100,000 שקל במחירון. הזוי.

כבר אמרו את זה פה לפני, אבל רק אוסיף ואומר שעל עיצוב אפשר להתווכח, זה סובייקטיבי לחלוטין, אבל על איכות או על עובדות לא. אתה יכול לא לאהוב את העיצוב הפנימי בסורנטו (גם אני לא מת עליו), אבל איכות החומרים גבוהה מאוד, ובעשר רמות מעל האאוטלנדר. גם מבחינת הנסיעה זה רכב אחר לגמרי.

ההערה שלך לגבי המושב השלישי מוזרה, כי זה לא מה שאני שמעתי בכלל (מודה שלא ישבתי שם, אבל יש לי מעט נסיון עם הרכב כשכור), ולגבי המקום בבגאז׳ מאחורי השורה השלישית, רשמית יש שם כעשרים ליטר יותר מהאאטלנדר.

לא הבנתי את ההשוואה שלך לאאודי שעולה פי שלוש מהאאוטלנדר ופי שתיים ויותר מהסורנטו.

הדבר היחיד בערך שאני מסכים אתך לגביו זו ההערה שלך לגבי ה3008/5008 החדשות.

פורסם

האאוטלנדר עולה על כל רכב משחר ההיסטוריה, הדבר היחיד שעולה עליו זה האאוטלנדר שיצא בשנה הבאה .

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אם לצאת רגע מהבדיחה שהאאוטלנדר הפכה להיות בפורום, לדעתי מדובר מיניואן מרשים למדי, מאובזר היטב ובמחיר לא רע בכלל.

המערכת החשמלית היא פתרון נהדר לאנשים שעובדים לא רחוק מהבית או לחלפין יכולים להטעין את הרכב בעבודה, תארתית אנחנו מדברים פה על אפס שקלים הוצאות על דלק במקרים מסויימים.

גם מרווח הגחון הוא דבר נחמד לטיולי שבילים קלילים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתם לא אמיתיים! שרשור שלם של בדיחות שמגיע אחרי ביקורת מפרגנת לאאודי Q7?

אני כותב שפשוט התרגשתי לשבת באאודי, ומה הבנתם? שהשוויתי אותו לאאוטלנדר? נו באמת...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...