Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הגיע הזמן להחליף צמיגים ברכב

הוחלט להזמין רביעיית צמיגים Toyo t1 sport

במידה 225/45/17

לאחר בירורים הוחלט להזמין דרך אתר טייר קלאב ההזמנה בוצעה אתמול בצהריים והיום הורכבו בבוקר בפנצ׳ריית גלגלי העיר בהרצליה.

לפני שהצמיגים הורכבו על הרכב בדקתי את התאריכים של הצמיגים, הצמיגים בני 5 חודשים.

ראוי לציין שהזמנת צמיגים באתר פשוטה ונוחה, בוחרים את הצמיגים הרצויים, ממלאים פרטים ומשלמים כ40₪ מקדמה, את השאר משלמים בפנצ׳ריה.

בפנצ׳ריה ישר ידעו ישר על ההזמנה ולא הייתה אי הבנה כלשהי, לא היה צריך לשלם שקל יותר ממה שהוצג באתר, הבחור עבד במקצועיות ותוך זמן קצר יצאתי משם מרוצה ועם סט צמיגים חדש

אז אני רוצה להודות לאתר טייר קלאב שסיפקו צמיגים טריים, בזמן ועם מחיר הכי זול שמצאתי לדגם הנ״ל.

אין ספק שבפעם הבאה שאני יצטרך להחליף צמיגים אני יזמין דרככם.

פורסם

תודה רבה על המחמאות.

שמחים לשמוע שהתהליך היה לשביעות רצונך ונשמח לעמוד לרשותך גם בעתיד.

פורסם
טוב לשמוע אך האם מראש ידעת שיגיעו טריים ?

הזמנתי פעם באחד האתרים המתחרים וביטלתי כי הם לא היו מוכנים להתחייב על הטריות

ביררתי איתם לפני, הם אמרו לי שבגלל שלצמיגים הנ״ל יש הרבה ביקוש אז התחלופה גבוהה והצמיגים יהיו עם תאריך של פחות משנה

פורסם (נערך)

גם לי הרכיבו לפני כמה שעות רבעיית צמיגים שנרכשו דרך טייר קלאב.

Falken ze914

ההרכבה התבצעה באשדות יעקוב איחוד.

שלחתי לשם את זוגתי להרכיב אותם, תגובתה: אחלה פנצריה, נראים מקצועיים.

הצמיגים הוזמנו ביום ראשון סביב השעה 12 בצהריים והותקנו היום (יום שלישי).

קיבלתי צמיגים טריים, לטענת אלדד הדגם הזה נמכר כמו לחמניות חמות כך שאין לי מה לדאוג בנוגע לטריות.

כמו כן, קיבלתי קופון של 2% הנחה.

בסה''כ מרוצה, זו הפעם הראשונה שאני מזמין צמיגים באינטרנט.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

הזמנתי מהם(אלדד) כבר פעמיים או שלוש פעמים לרכב שלי ושל אמא שלי.

אחלה שירות ומהירות, וגם הם עובדים עם פנצ'רייה מוכרת בעיר שלי אז עוד נקודת זכות.

חבל רק שהפלקאן הזה לא מיוצר במידה שלי...:x

• תוכן חדש...