Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת פיג'ו 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור פרנקופיל מושבע חיכיתי לה הרבה. אבל יחד עם זאת יצאתי קצת מאוכזב.

העיצוב הפנימי הבעייתי של 308 נשאר זהה. אין פקדים מכניים של מזגן ובכלל קונסולה מרכזית לא לטעמי. סידור לוח מחוגים של 208GTI עם מבט מעל ההגה עדיין מפריע לי. אומנם מדובר ברכב ספורט עם כתוביות Peugeot Sport אבל עדיין משענת יד זה לא מילה גסה. יש איזה מכסה תא חפצים שניתן להניח עליו את היד בשיוט ארוך.

אבל צריך להבין איך זה נוסע. אני אישיתי קצת סקפטי בגלל יחס נפח/הספק. 270 כוח סוס מ1600 סמ"ק זה יותר מדי לדעתי.

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודקים- עכשיו ראיתי שהמחיר שכתוב כאן בשרשור הוא 190. משום מה היה לי 180 בראש (אולי מדיווח 189,990 שקראתי בחטף הבוקר).

בכל אופן, עדיין מדובר בהפרש דיי גדול.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אחלה אבזור, אחלה מנוע, אחלה גיר ואחלה תמחור. מגיע שאפו רציני ללובינסקי.

לא הייתי רוכש אותה מבלי לנהוג וזאת לאור הביקורת שפרסם פה רוני על כך שבשורה התחתונה, זו מכונית מאוד טובה ומאוד משעממת. לדעתי זו נפילה עצומה כמעט של כל הסגמנט, ולא עומדת לחובתה של הפיג׳ו בלבד, אבל לא צריך להיות מהנה לנהיגה כדי למכור כמו שהוכיחה הקופרה. מספיק להיות טוב, מהיר ומאובזר. אגב, לא בטוח בכלל שהקוםרה יותר מאובזרת. יש לה כיסאות מסאז׳ כמו ל308?

בסופו של דבר אני מקווה שהיא תמכור הרבה אבל רק בצבע אחד, כדי שאפשר יהיה להסתכל עליה מבלי לצלם אותה לקבוצת הפייסבוק "נסיכות הכפר".

שוב שאפו על התמחור המצוין!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא לשכוח שהקופרה עם 290 כ"ס עולה כ10 אלף ש"ח יותר (בפועל) ושם מקבלים איבזור הרבה יותר עשיר, הא וגם גיר אוטומטי DSG.

אבל בהחלט תוספת מבורכת לשוק הספורטיביות בארץ.

נ.ב

יש לי תחושה שנראה כאלה נמכרות גם ב175K בימי מכירות.

לא לשכוח שהקופרה היא מכונית פלייסטיישן משעממת וכאן ייתכן שמדובר ברכב יותר מעניין. לפחות כך אומרים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מחיר מעולה. סחטיין. מעניין איך היא מתנהגת. 60K מה-208. לדעתי שווה את ההפרש, ולקבל רכב רציני יותר.

המחירון של ה208 הוא 149,900 , וה208 היא לא פיג'ו ספורט, כך שעכשיו התמחור של ה208 באמת נראה גבוה מידי.

שאלתם במקרה אם יש סיכוי שנראה גם את ה208 בגרסת הפיג'ו ספורט?

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
לא לשכוח שהקופרה היא מכונית פלייסטיישן משעממת וכאן ייתכן שמדובר ברכב יותר מעניין. לפחות כך אומרים.

מספיק לראות כמה REVIEWS בחו"ל כדי להבין שהרכב לא בדיוק הכי כיפי בקטגוריה.

פורסם
לא לשכוח שהקופרה עם 290 כ"ס עולה כ10 אלף ש"ח יותר (בפועל) ושם מקבלים איבזור הרבה יותר עשיר, הא וגם גיר אוטומטי DSG.

...

שאלה קטנה: למה הכוונה במצוטט לעיל?

אחרי מעבר על הכתבה והSPEC מההודעה הראשונה, אני לא מבין למה אתה מתכוון. מה פספסתי (בנוגע לאבזור)?

קילס, תאורת לד, מסאג', LSD מכאני (...), לא שמתי לב לאיזשהו חוסר ו/או הבדל עצום כמתואר בציטוט. וכל הנ"ל במחיר הבסיס.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני אמנם לא דוקטור למתמטיקה, אבל איך 220 פחות 10k שזה 210 זה 30k יותר מ190?

אני לא יודע מה השעה בשוודיה, אך תוסיף 10K למושבים(לסיאט).

פורסם

קבל תיקון לא ידעתי לגבי הLSD המכאני, הייתי בטוח שללא.

אבל מה לגבי בולמים אדפטיבים, תאורת אווירה, גג פנורמי, מצלמת רוורס, APPLE CAR PLAY וAUTO ANDROID?

פורסם

הכי טוב DSG וביבי... לא תשברו אותנו.

תמחור מעולה. למרות שבשוודיה תאורת אווירה זה must

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
קבל תיקון לא ידעתי לגבי הLSD המכאני, הייתי בטוח שללא.

אבל מה לגבי בולמים אדפטיבים, תאורת אווירה, גג פנורמי, מצלמת רוורס, APPLE CAR PLAY וAUTO ANDROID?

נראה שה308 גם מגיעה עם חיישני חניה, ולזכותה יש גם את הסיפור עם המושבים (יש מסאג' - אבל אין אוורור/חימום? קצת מפתיע) והפרש של סד"ג של 30K בין המחירונים 190/220 (או 20K אם משקללים פנימה גג).

נדמה לי - ותקן אותי אם אתה עדיין לא מסכים - שלתאורת אווירה, אדפטיביים מצלמת רוורס והבדל במע' מולטימדיה בהפרש של 20K ש"ח לא באמת מגיע התואר 'אבזור הרבה יותר עשיר'.

אבזור הרבה יותר עשיר יש לקופרה מול הגולף GTI / בימר 125M / ג'ולייטה QV (מתייחס לכולן ברמה הבסיסית, ומחירון דומה). הפג'ו לא רחוקה ממנה ואישית הייתי אומר שעדיפה עליה בהינתן ההפרש בין המחירונים, מבחינת אבזור נטו.

ברמת ה VFM כאשר מדובר על SPEC בלבד (ולהוציא שיקולי ניהוג) - לי נדמה שיש מלכה חדשה לקטגוריה (כאשר הקודמת היא הקופרה). ועוד בתור אחד שמבחינתו גיר ידני זה יתרון מובהק אז בכלל...

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ממממ שכחת גם את המצלמת רוורס עלותה בפ'גו בטח כמה אלפים בודדים וגם אם נכניס לפה את עלות הגיר האוטומטי שעלותו כ10 אלף ש"ח בכל רכבי הקונצרן. אז אפשר לומר שהבדל במחיר הוא קצת פחות מ10K..

לי בכל אופן הגאדג'טים האלה פחות קריטיים, משהו בפג'ו הרבה יותר קורץ לי מבחינת העיצוב החיצוני והפנימי, במיוחד המושבים המדהימים האלה.

• תוכן חדש...