Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמה התרופה קולדקס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ע"מ להביא לפגיעה בכבד בשימוש בפרצטמול צריך לקחת 4 גרם למשך 7-8 ימים. אין קשר בין שימוש באופידים לפרצטמול.

ראיתי אנשים שלקחו 50 כדורי אקמול (25 גרם) והנזק שנגרם להם לכבד היה מזערי עד לא קיים.

אני עובד בתור אח

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

אחרי בדיקה, מסתבר שעלית על עוד שטות שהמרצה שלי לפרמקולוגיה פלט (ואני ממשיך לצטט אותו :-( )

במחשבה שניה ושלישית - עד לפני כ-4 חודשים הייתה black box warning לגבי השילוב הנ"ל (שכחתי שראיתי את האזהרה הזאת).

לפחות לגבי זה המרצה לפרמקולוגיה לא טעה.

עם כל הכבוד לכך שאתה עובד בתור אח (ויש כבוד !! תאמין לי), כנראה שאינך מעודכן בפרמקולוגיה (תלוי גם באיזו מחלקה/תחום אתה עובד).

פורסם

אני ישמח שתראה לי Black box warning כזאתי, אבל אני מבטיח לך שאין. חוץ מזה התרופה היחידה שאני מכיר שיש בה פרצטמול במינון של 325 מג זה פרקוסט(שילוב של אוקסיקודון ופרצטמול) . הבעיה שבתרופה הזאת הרופאים שוכחים שיש פרצטמול ומסתכלים בעיקר עם מינון האוקסיקודון ואז נוצר מצב שהמטופל מקבל מינון טוב של אוקסיקודון ומינון גבוה מדי של פרצטמול אולי משם אתה מביא את המידע הזה. (טעות יחסית נפוצה של רופאים)

ד.א עובד במחלקה פנימית אז יש לי קצת ניסיון עם משככי כאבים למיניהם.

ד.א2 המרצה שלי לפרמקולוגיה עד עכשיו חוקר את ההשפעות של פרצטמול ולפי דבריו פרצטמול זוהי התרופה הכי בטוחה וטובה שהוא מכיר.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

תנסה להשיג אפדרין (ארסן) נקי ולא פסדו/הידרוכלוריד (שאת שני האחרונים יש כמעת בכל תרופת חורף מהסוג ללא מרשם) ותראה איזה סטלה לפחות בפעמים הראשונות או לאן נעלמים קצרי/בעיות נשימה מכל מיני סיבות.

כמובן שזה חייב במרשם שאף רופא לא יתן וצריך לקחת במתינות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עזוב אותך מאפדרין, קח קריסטל מת' וזהו.

פתחתי בתום לב שירשור על לאן נעלם קולדקס, וחשפתי בפורום רשת של מפיצי וצרכני סמים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפנילאפרין שיש בקולדקס זה חומר מקביל לפסאודואפדרין.

אפדרין זה האב טיפוס של הפסאודואפדרין.

אם אתה מרגיש כלכך טוב עם קולדקס אז תחפש את ה"אבא" שלה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...