Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
למדת פעם מתמטיקה, בתוך זה סטטיסטיקה?

"לימודים זה בולשיט, בעולם האמיתי מה שחשוב זה תחושות."

+ \ -

או או וגם

"עם כל הכבוד חמודי אני לא צריך חשבון בשביל להצליח בחיים והיית מת לשכב עם חצי מהדוגמניות שאני שכבתי איתן אני סטרייט מאוד"

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפוך גוטה , הפוך.

סטטיסטיקה זה חלק ממתמטיקה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מעניין,מצד אחד מבחינתך ביקורות הן שטויות אבל מצד שני אתה טורח ופורס את משנתך פה.

לא זכור לי שנתתי כאן חוות דעת או ביקורת על מקום ספציפי. כל מה שדברנו היה באופן תאורטי על ניהול עסק ודרישות הלקוח

כנראה שלא ״יצאתי באמת״ עד שלא בזבזתי כמה אלפי שקלים בדאנס בר על ״פתיחת שולחן״. לא שותה קולה ד״א.

בכל אופן, לא הבנתי - אתה מגיע ומודיע לבעל הדאנס בר שאתה עומד להוציא אלפי שקלים (אחרת איך ידע את זה בתחילת הערב?), והוא מתוך הכרת תודה דורש ממך כרטיס אשראי מראש?

דווקא לא מזמן השארנו סכום די גבוה (4 ספרות, כמו שאתה אוהב) במסיבת רווקים של חבר באיזה בר. אף אחד לא ביקש מאיתנו כרטיס אשראי בשום שלב עד שסגרנו את החשבון.

ברור...

רק לא כתבת את (כל) האמת.

כמו שכתבתי למעלה -כשאתה מגיע לדאנס בר ומבקש שולחן \ מקום על הבר, אומרים לך באותו מעמד - הישיבה כרוכה בהזמנה של מינימום בקבוק.

אתה לא צריך לבוא לבעל הבית ולהגיד לו, המלצרית מעדכנת אותך, במידה ואתה לא מוכן לזה אתה לא תשב.

במידה ואתה כן מוכן לזה - יקחו ממך אשראי לפיקדון. אף אחד לא רוצה להיות שוטר ולעקוב אחרייך שלא תברח.

בתור מישהו שקצת עוסק בתחום, אני יכול לומר לך שיש מנגנונים מאוד יעילים לסינון הביקורות הפיקטיביות האלה.

בתור אחד שעוסק בתחום שרובו מתבסס על חוות דעת ופה לאוזן, יש אתרים ידועים להמלצות - ברובם קל מאוד לעבוד על המערכת, אפילו שדמי מנוי לספקים עולה שם 500 שח בחודש. קל לעקוף את המגבלות

לכן אני באופן אישי עובד עם מערכת המלצות שמקושרת לפייסבוק של המשתמש, ככה שרואים מי המליץ.

אני לא צריך סטטיסטיקה, אני יכול לספר לך על כל המסעדות שביקרתי בחודש האחרון ומכולן יצאתי מרוצה. מה אכפת לי מה כתוב באתרים, מה אומרת הסטטיסטיקה שלך ומי כתב פוסט על אחת מהן כי הבעלים הכריח אותו לשלם על ליטר ששתה לבד?

פורסם

אני לא צריך סטטיסטיקה, אני יכול לספר לך על כל המסעדות שביקרתי בחודש האחרון ומכולן יצאתי מרוצה. מה אכפת לי מה כתוב באתרים, מה אומרת הסטטיסטיקה שלך ומי כתב פוסט על אחת מהן כי הבעלים הכריח אותו לשלם על ליטר ששתה לבד?

איך ידעת באיזו מסעדה לבחור? ואם יצאת מרוצה והיית כותב ביקורת על זה - למה אתה חושב שיש לה פחות השפעה מביקורת קוטלת של מי שלא יכול לחלוק כוס בירה?

...

אתה לא צריך סטטיסטיקה זה אומר שלמדת או לא? אני מנחש שלא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לא זכור לי שנתתי כאן חוות דעת או ביקורת על מקום ספציפי. כל מה שדברנו היה באופן תאורטי על ניהול עסק ודרישות הלקוח

אתה צוחק, נכון? חיווית בשרשור הזה את דעתך על כמה מקומות בילוי, שלא לדבר על פרסמת את העסק האישי שלך.

כמו שכתבתי למעלה -כשאתה מגיע לדאנס בר ומבקש שולחן \ מקום על הבר, אומרים לך באותו מעמד - הישיבה כרוכה בהזמנה של מינימום בקבוק.

אתה לא צריך לבוא לבעל הבית ולהגיד לו, המלצרית מעדכנת אותך, במידה ואתה לא מוכן לזה אתה לא תשב.

במידה ואתה כן מוכן לזה - יקחו ממך אשראי לפיקדון. אף אחד לא רוצה להיות שוטר ולעקוב אחרייך שלא תברח.

תשמע, לא יודע מה לומר לך על זה. מעולם לא התבקשתי לתת כרטיס מראש, וביליתי (לצערי) בלא מעט דאנס ברים. כולל במסיבת רווקים שהזכרתי (לא מזמן) - הפעם הראשונה והיחידה שנתנו כרטיס אשראי היתה בסוף הבילוי כששילמנו את החשבון.

בתור אחד שעוסק בתחום שרובו מתבסס על חוות דעת ופה לאוזן, יש אתרים ידועים להמלצות - ברובם קל מאוד לעבוד על המערכת, אפילו שדמי מנוי לספקים עולה שם 500 שח בחודש. קל לעקוף את המגבלות

לכן אני באופן אישי עובד עם מערכת המלצות שמקושרת לפייסבוק של המשתמש, ככה שרואים מי המליץ.

זו באמת אחת הדרכים להמנע מהמלצות מזויפות... אז אתה כן עובד עם המלצות?

אז אתה פשוט הולך ברחוב, נתקל במסעדה ונכנס לאכול? אחרת איך יודע על המסעדה מלכתחילה?

פורסם
טרנספורטר

האם אתה מסכים לחוקים הללו?

לאחר שהוכנה לו תוכנית עיסקית מלומדת קבע בעל הבית מספר חוקי ברזל

לא משלמים אצלי על כניסה

אין הזמנת מינימום

אין הגבלה על זמן הישיבה.

מבחינתי 50 ש"ח לשולחן לערב מספק אותי, כמובן אשמח שמכל שולחן ייצא לי 5000 ש"ח לערב. מניח שזה יהיה עירוב של הכנסות פר שולחן.

הכלל של ישה

לא רוצה לשמוע מילה על העסק שלך

הוא לא רלבנטי לשרשור הזה

הכל טוב ויפה חוץ מ ״מבחינתי 50 שח לערב לשולחן מספק אותי״ זה קצת תלוש מהמציאות.

אם כבר דברת על תוכנית עסקית אז במסגרת התוכנית והחישובים שהוא עשה הוא הגיע למסקנה שאם בנאדם מחלק ליטר בירה זה יכול ליצור מצב שאנשים יגיעו לבר שלו, יזמינו כוס בירה אחת לשולחן ובכך יגיעו לחשבון נמוך מהרף המינימלי שהוא מציב לעצמו.

.

טרנספורטר

לא שאלו אותך אם 50 ש"ח זה מספק אותך

זה מספק את בעל הבית

עכשיו אתה מוכן לענות לשאלות ושוב מבלי לספר לנו סיפורי פוגי על העסק שלך.

מה כל כך מסובך לענות עליהם.

בלי פילוסופיה.

ושאלה נוספת

אתה יודע איך עובד התמחור אצל מארגן קבוצות טיולים לחו"ל ?

נזכה לקבל תשובות מכבודו

זהו התעייפת

כאמור אף אחד לא שאל אותך עם ה 50 ש"ח מספק אותך, זה מספק את בעל הבאר הספציפי

גם לא נכתב לו המשפט המואדם אצלך , ויש בו גם כשל לוגי

אז בוא תנסה להתרכז בכללי הבית שנכתבו לך ותן לנו תשובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

כמה מקומות ישיבה יש באותו בר?

יש הבדל גדול בין בר ומסעדה לבין חנות.

נניח אני מוכר אצלי בחנות מגן מסך ב 10 ש"ח כשכולם באזור מוכרים ב 50. אז יכנסו אליי המון לקוחות ויקנו מגני מסך. הפעולה של הקניה זריזה וההגבלה שלי היא במלאי של המוצר. יכולים גם תאורטית לבוא 5000 איש ויקבלו את המוצר. רווח נמוך * מספר גבוה של לקוחות = רווח גבוה

לפי התוכנית שלך כדי שהמקום שלך יצליח אתה צריך מספר אינסופי של שולחנות שיאכלסו את הכמויות העצומות של הלקוחות שיבואו כדי להגיע לרווח גבוה.

בבר ומסעדה ההגבלה היא במקומות הישיבה. בבר או מסעדה אי אפשר לקבל מספר אינסופי של לקוחות באותו הערב אלא לפי כמות המקומות שיש ולפי התחלופה. תוסיף לזה "אווירה" שגורמת ללקוח להישאר (לא משנה אם זה מוזיקה ממחשב, הופעה חיה, מופע סטנד אפ, קריוקי, משחק כדורגל בשידור ישיר) והלקוח נשאר גם יותר זמן.

אז יהיה לך מספר קבוע של אנשים (+-) * רווח נמוך = לא טוב

עוד בעיה שתיווצר היא כשהתחשיב שלך אומר ש 50 ש"ח לשולחן בבר זה מספיק, אז בעצם הטיפ שהלקוח משאיר הוא נמוך ובעל המקום צריך להשלים משכורות למלצרים.

אסף

פורסם

אז למסור לעזרא ובניו באזור שהם מוכרים זול מידי וזה לא ריווחי? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אצל עזרא אין שירות. אצל עזרא אתה בא אוכל הולך. אין מה לחפש שם מעבר לאוכל. אין "אווירה" שעולה כסף למקום.

את עזרא אפשר להשוות לדוכן שמוכר פלאפל. בא, קונה והולך.

גם קופיקס מוכרים בזול וגם שם אתה לא תבוא לשבת בלי הגבלת זמן כי אז דפקת את הקונספט.

פורסם

אסף למה להיות תחכמוני ולהסביר לנו מה לא טוב.

זה מה שבעל הבית החליט שטוב לו.

הוא גם בדעה שיהיו שולחנות שיכניסו לו בערב 2500 ש"ח , ובסה"כ יהיה לו מיקס של הכנסות פר שולחן שבסופו של ערב הוא ירוויח.

מכאן נתקדם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כי לרוב מקום שמרשה לעצמו לקחת קצת אקסטרא- נותן ערך מוסף .

לא תמיד זה קולע- מסכים .

אגב, כנ"ל צימרים- שנוף יפה משחק הרבה בתמחור, אפילו שלא יוצאים הרבה מהמיטה בצימר .

• תוכן חדש...