Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אני מבין את ההיתממות שלך. זה עניין של פרשנות, לטעמי אדם נורמטיבי אינו נוסע עם מחבט בייסבול לצידו, זה הכל.

אדם שבוחר לנסוע עם מחבט בייסבול לצידו - כנראה, לפחות לפי הנראה פה - לא עושה זאת מטעמים כשרים (כמו לשחק בייסבול או לגרד את הגב) אלא למטרות אחרות. או שכן או שלא, אתה אולי מאמין שהמחבט מהווה פריט קישוט דקורטיבי ברכב, אשרי המאמין.

עצם ההתנהגות שלו, בה הוא לא סופר אף אחד, נכנס בצורה עיוורת לחלוטין לצמתים גדולים באור אדום בלי להפנות אפילו מבט,

ורק הרכב שלו הוא המטרה היחידה הקיימת והשאר יכולים "להתפוצץ" (ולא משנה כלל כמה עולה הרכב), רק מחזקת את השערתי.

אולי אני טועה ומדובר באדם רגוע ונעים הליכות בד"כ, שבנו משתתף בחוג בייסבול ושכח את המחבט ברכב. אולי.

ולא, במצב נורמלי אתה לא תגרום את אותו נזק עם ספריי גז כמו עם מחבט בייסבול כבד מעץ, אלא אם אתה ילד בן 8 ששוקל 40 קילו.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהוא נוסע בצורה פרועה ועם מחבט לא מעיד שום דבר על אנשים אחרים שמחזיקים במחבט.

כיום יש בעיה של חוסר אכיפה והרגשה כללית של חוסר אונים כי אין משטרה.

אנחנו לבד בכביש והערסים מתפרעים.

בגלל זה יש גם אנשים נורמטיביים שמחזיקים מחבט באוטו, כי הם יודעים שיש עבריינים שיכולים לתקוף אותם.

(אני לא מחזיק אבל מבין את מי שכן).

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אוקיי, אני מבין את ההיתממות שלך. זה עניין של פרשנות, לטעמי אדם נורמטיבי אינו נוסע עם מחבט בייסבול לצידו, זה הכל.

אדם שבוחר לנסוע עם מחבט בייסבול לצידו - כנראה, לפחות לפי הנראה פה - לא עושה זאת מטעמים כשרים (כמו לשחק בייסבול או לגרד את הגב) אלא למטרות אחרות. או שכן או שלא, אתה אולי מאמין שהמחבט מהווה פריט קישוט דקורטיבי ברכב, אשרי המאמין.

עצם ההתנהגות שלו, בה הוא לא סופר אף אחד, נכנס בצורה עיוורת לחלוטין לצמתים גדולים באור אדום בלי להפנות אפילו מבט,

ורק הרכב שלו הוא המטרה היחידה הקיימת והשאר יכולים "להתפוצץ" (ולא משנה כלל כמה עולה הרכב), רק מחזקת את השערתי.

אולי אני טועה ומדובר באדם רגוע ונעים הליכות בד"כ, שבנו משתתף בחוג בייסבול ושכח את המחבט ברכב. אולי.

ולא, במצב נורמלי אתה לא תגרום את אותו נזק עם ספריי גז כמו עם מחבט בייסבול כבד מעץ, אלא אם אתה ילד בן 8 ששוקל 40 קילו.

הבעיה היא שאתה משייך תכונות לאנשים רק בגלל שברשותם יש חפץ מסויים. זה כמו שאני אניח שאתה ערס מגעיל רק בגלל שיש לך דיסק של אייל גולן באוטו.

אבחנות כאלה רק יוצרות בעיות ולא מועילות בכלום.

ד"א, לספריי יש פוטנציאל נזק לא קטן כמו פגיעה בלתי הפיכה בעיניים או חנק שעלול לגרום למוות. בסופו של דבר הכל נקבע מאיך משתמשים בחפץ, אם להגנה עצמית או לתקיפה. אפשר לתקוף אדם עם אינספור סוגים של חפצים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^ כל דבר שאני (או אותה, או כל אחד אחר) רואים אצל אדם אחר מוסיף לנו מידע לגביו ולגבי

איזה אדם אנחנו מעריכים שעומד מלפנינו. שילוב של מספר גומרים (כמו נהיגה חסרת כל רסן או אחריות בסיסית)

בשילוב עם אלת בייסבול שנמצאת במושב הצמוד בהיכון (ואולי אני קצת סטיגמטי, אך משום מה קשה לי לשער שהבחור שחקן בייסבול), מביאים אותי למסקנה הכללית שכתבתי לגביו. לא מסכים? זכותך.

וכן, אדם שנוסע עם אלת בייסבול במרחק הושטת יד, לי באופן אישי לא נראה כנורמטיבי - או שהוא "מאכיל את עצמו סרטים", או שהוא מחפש צרות או שהוא הערס שיצא לתקוף כשינסה לצאת כשידו על העליונה בכל מצב (גם אם הוא אשם), כי הוא ה-גבר.

הנחת המוצא היא שגז מדמיע\פלפל נועד להגנה עצמית, מה שלא ניתן לומר על מחבט בייסבול.

מכה של אדם ממוצע בעזרת מחבט בייסבול מעץ על ראשו (או על איבר אחר בגוף) של אדם אינה שקולה להתזת ספריי לכיוונו, בטח ובטח במרחב פתוח (אתה ברכב, כך שברוב הסיטואציות מדובר על מקום פתוח). ברור שבסיטואציות קצה, ניתן להרוג בעזרת כל דבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא מצב קיצון, כי להמשיך לרסס לתוך פנים של בן אדם גם אחרי שהוא נכנע לא דורש מאמץ מיוחד והתוצאות יהיו שונות לחלוטין. ההבדל שאתה מסרב לראות הוא זה שגם אם לא היה לו מחבט, המרדף היה אותו מרדף והוא היה יוצא להרביץ לו עם משהו אחר או בידיים.

לא צריך מחבט בייסבול כדי לראות שמדובר בבן אדם לא נורמטיבי, ההתנהגות שלו מסגירה את זה.

פורסם

זה שהוא לא נורמטיבי בגלל הנהיגה שלו, זה נכון.

הטענה שלי היא שמלכתחילה אדם נורמטיבי לא נוסע עם מחבט בכיסא לצידו, אלא אם בגלל הסיבות שפירטתי קודם.

אתה "מתווכח" על משהו שאין עליו ויכוח, שתי הטענות לא סותרות אחת את השנייה אלא מחזקות (אני טוען שהחזקת מחבט

לצידך זה מעשה של אדם לא שקול ולא נורמטיבי, בא מבחן המציאות והוכיח לנו המצלם בנהיגתו שהוא אכן כזה).

הבנתי שלדעתך להחזיק מחבט בכיסא לידך בעת נסיעה שגרתית ברכב זה מעשה נורמטיבי, זכותך כמובן לחשוב כך. אני לא מסכים עם זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מתווכח איתך, רק מנסה להסביר לך שזו טעות גמורה לשפוט אנשים לפי הדברים שהם מחזיקים באוטו או בבית או לא משנה איפה.

פורסם (נערך)

אתה מבין שהגבול עובר במקום כלשהו, נכון? לדעתך האישית זאת טעות לשפוט מישהו לפי זה שהוא מחזיק מחבט בשלוף באוטו, תהנה (אולי לדעתך זאת טעות לשפוט גם נער שיוצא עם אולר למועדון - אולי הוא לקח אותו בכלל בשביל לקלף תפוז בדרך?).

החזקת המחבט בצמוד אליך, אלא אם מדובר בפריק שמבחינתו מדובר בדקורציה של האוטו, מצביעה על מוכנות מיידית למקרה ויהיה צורך להשתמש בו.

לגבי אמירתך כי זאת טעות לשפוט אנשים לפי מה שהם מחזיקים - אני לא יודע אם וכמה יצא לך להיחשף לתחומי הפסיכולוגיה בכלל והחברתית בפרט, אך אתה (וכל אדם אחר) שופט את מי שמולו לפי ריבוי משתנים, תרצה או לא תרצה.

כלי שאדם מחזיק בצמידות אליו בשביל להשתמש (או מתוך תחושת צורך בכך) בהחלט מצביע על קווי אופי של אותו אדם, וללא ספק מהווה מקור לשיפוט אותו אדם.

בכל אופן, גלשנו מעט מהנושא. כל אחד יישאר בדעתו כנראה.

* עריכה - בלשפוט כמובן הכוונה להסיק מסקנות לגבי אדם ולא במובן המשפטי (בבימ"ש).

עריכה אחרונה על ידי m1011409
פורסם
אני לא מתווכח איתך, רק מנסה להסביר לך שזו טעות גמורה לשפוט אנשים לפי הדברים שהם מחזיקים באוטו או בבית או לא משנה איפה.

כן, כי אולי הוא במקרה חובב בייסבול מושבע ואספן סכינים קפיציות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני הולך עם לדרמן לעבודה כל יום. אני עובד במשרד, יושב מול מחשב רוב הזמן.

בלדרמן יש סכין חדה מאד.

זה אומר שאני שומר לעצמי את האופציה לדקור מישהו?

אני לא מדבר על הטמבל הזה בסרטון שברור מהמעשים שלו לאיזה צורך המחבט, אלא בכלליות.

פורסם

אני מצטער מראש על התגובה אבל אני מצדיע לבחור כאן.

אולי עכשיו הגנב המלוכלך הזה שתמיד טוענים שהם מסכנים ילמד לקח שאחרים כמותו לא למדו.

ואני, בניגוד אליכם , לא חושש שהאלת בייסבול הזו תשומש כנגד מישהו "שיעצבן אותו ברמזור".

דרך אגב, פורסם עוד סרטון שמראים את המכות עצמן כבר, לא נראה שהוא מכה אותו שם עם אלת בייסבול.

פורסם
עצוב מאוד, לראות אנשים לוקחים את החוק לידיים, בגלל הידיעה שהם לבד, והמשטרה מזמן הרימה ידיים.

המשפט הזה פשוט מסכם את כל הסיפור

אני לא מוכן להיות קורבן לשום פושע מבלי לנסות להתמודד מולו

אם אתם כן, בעיה שלכם

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם גם בעל הרכב החונה שניזוק במרדף תומך ומחזק את הפפואס הזה.

אני לא אומר שצריך לעמוד ולא לעשות כלום, אבל יש גבול כמה אפשר לזרוק ז' על כל מה שסביבך. למשל, הוא יכל לחסום את הגנב עוד בחניה ולמנוע את המרדף הזה. זה שלמשטרה אין שיניים לא קשור להתנהגות ולסדר העדיפויות הלקוי של הקוף הזה.

• תוכן חדש...