Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תאכלס כבוד על התעוזה לעשות את מה שעשה ויותר מיזה להעלות את הסרטון לרשת. לפי התאריך הסרטון פורסם ב2012.. מעניין אם הוא השתחרר מהכלא כבר [emoji39]

ואם היה דורס הולך רגל באחת מ-4 הצמתים אותם עבר באור אדום, במהירות גבוהה ותוך כדי מרדף עיוור אחרי הרכב הגנוב? גם אז היית נותן לו ״כבוד על התעוזה״?

בכל אחד מ-4 הצמתים יכול היה להיות באותו רגע הולך רגל שעובר בירוק, למרבה המזל זה לא קרה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם היה דורס הולך רגל באחת מ-4 הצמתים אותם עבר באור אדום, במהירות גבוהה ותוך כדי מרדף עיוור אחרי הרכב הגנוב? גם אז היית נותן לו ״כבוד על התעוזה״?

בכל אחד מ-4 הצמתים יכול היה להיות באותו רגע הולך רגל שעובר בירוק, למרבה המזל זה לא קרה.

התעוזה הכוונה אומץ ביכלל לצאת לכזה מרדף ולעבור על כ"כ הרבה חוקים בזמן שהוא מתועד כי אני לא הייתי עושה זאת בחיים. זה כמו לעשות עבירה מול שוטר. אין ספק שזה היה מסוכן ולא שווה את הסיכון שהיה כרוך לו ולעוברי הדרך. היה יכול למנוע זאת בדרכים אחרות יצירתיות ונבונות יותר אך כנראה שהחליט אחרת ועשה מה שעשה.

לך תדע אולי יצא מזה "חוק דרומי 2"

פורסם

אני מבין את האדרנלין שפמפם בו, ואת התאבון לבוא דין וחשבון אישית עם הגנב, אבל הדברים הללו יכלו גם להסתיים בצורה נוראית. שווה לדרוס מישהו באדום בשביל הסובארו DL היקרה שלך? להרוס משפחה?

מה שכן, מה שהוא עשה לחלאה, השוטרים לא היו עושים.

פורסם

לא משנה איזה אוטו זה.

זה ההרגשה שמישהו נוגע לך ברכוש הפרטי.

אני חושב שכל הכבוד לבחור הזה.

אפשר להגיד אם ואם עד מחר אבל בפועל אף אחד לא נפגע והגנב קיבל קצת חינוך טוב.

פורסם

הכל טוב ויפה בדיעבד. החיים היו נמשכים גם בלי האוטו שלו, אבל אם היה הורג מישהו החיים היו נגמרים.

פורסם
אני בטח לא אספר פה מאיפה המידע שלי.

בטח שיש מצב שזה שלא כדאי לגנוב, אתה בטח זוכר את השנים של 2008 שמחיר הברזל היה בשמיים והגיעה גם ל 1200 +- לטון.

באותו זמן גנבו אנדרטאות של חללי צה"ל, מכסים של ביוב מהכבישים, כבלים של חשמל ומה לא.

מתי זה נפסק לדעתך? שמשטרה נכנסה לתמונה, לא.

רק שלא היו למי שיקנה והמחיר ירד לאזור 200 שקל לטונה.

היום גם ברזל שזרוק על הרצפה לא מרימים.

אני מאמין שיותר קל למנוע מגנב לצאת מהבית כדי לגנוב מאשר לעצור גנב ברכב נוסע.

אתה משווה לי ברזל לרכב?

גם שטון ברזל היה שווה 1200 זה לא היה כלכלי כמו רכב,אין קשר בין השניים אי אפשר להשוות.

כמו שאמרתי מקודם,זה כלכלי להרבה מאוד גורמים,כך שבספק שתראה ירידה משמעותית בגניבות,ובשנים האחרונות הירידה היא מתונה יחסית.

מלבד זה שרוב הפשיעה עצמה נעשית בשטחים שאין לך בכלל גישה אליהם כדרך קבע, לכן הם מרגישים שהם בעלי הבית,המשטרה עושה מבצעים מדי פעם, אבל זה כלום לעומת מה שהולך שם.

לא משנה איזה אוטו זה.

זה ההרגשה שמישהו נוגע לך ברכוש הפרטי.

אני חושב שכל הכבוד לבחור הזה.

אפשר להגיד אם ואם עד מחר אבל בפועל אף אחד לא נפגע והגנב קיבל קצת חינוך טוב.

הפעם לא נפגע אף אחד,מה יקרה שיבוא עוד אדיוט ויעשה מרדף כי קיבל לגיטמציה מהסרטון הנ"ל,וחס וחלילה אתה תעבור בטעות עם האופנוע,או חבר קרוב או משפחה?

הבן אדם חושב שהוא במשחק מחשב,במרדפים הכי מסוכנים שהשתתפתי בהם לא ראיתי ניידת מנגחת רכב בצורה כזו ברואטלית באמצע רחוב סואן,מספיק שהרכב היה יוצא משליטה ודורס הולכי רגל,כל דבר צריך לעשות בטאקט ופה לא היה קמצוץ טאקט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בעקרון אני מסכים איתכם.

ייתכן שאני מרגיש הזדהות עם הבחור כי הנושא מתסכל אותי.

כמי שאוכזב על ידי המשטרה לאחר גניבה כאשר הבאתי להם את החשוד (עם גליון הרשעות בן כמה שנים טובות) ולהם היה צריך רק לבדוק, אני מאמין בלקחת את החוק בידיים כדי לשמור על הרכוש.

כמובן שלא בכל מחיר.

פורסם

באמת, שוכחים מהר.

גל הטרור והסכינאות עוד לא חלף, בחלק מהמקרים גם מטריה הצילה חיים של אזרחים/עוברי אורח.

היו תקופות שגם אני הסתובבתי באזורים מסוימים עם אמצעים כאלו ואחרים.

וזה לא אומר שאני מסכים עם כל מה שקורה בסרטון, אבל צריך לעשות הפרדה.

זה שאתה הסתובבת עם "אמצעים כאלו ואחרים" לא הופך את זה לתקין ובסדר.

אדם נורמטיבי, להשקפתי, איננו נוסע עם אלת בייסבול לצידו, אלא אם הוא שחקן בייסבול ששכח להעביר אותה לתא המטען או להעלותה לביתו.

האמן לי כי אני מכיר היטב את המצב הביטחוני על הסיכונים השונים הקיימים, בטיעון שלך אתה מזכיר את אלו המסתובבים עם סכין עליהם,

כי המצב מסוכן ואי אפשר לדעת במה תתקל (אולי בעצם זה ה"אמצעים כאלו ואחרים" עליהם דיברת, מקווה בשבילך שלא).

פורסם

יש אנשים שאוטו כזה עבורם זה זכרונות, זה תקופה, אולי ירושה מההורים.

לא רק מחירון.

אני יכול להבין את הרגישות של אנשים לרכבים כאלו הרבה יותר מאיזה משפחטומטית שמקבלים כסף מהביטוח וקונים חדש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שאתה הסתובבת עם "אמצעים כאלו ואחרים" לא הופך את זה לתקין ובסדר.

אדם נורמטיבי, להשקפתי, איננו נוסע עם אלת בייסבול לצידו, אלא אם הוא שחקן בייסבול ששכח להעביר אותה לתא המטען או להעלותה לביתו.

האמן לי כי אני מכיר היטב את המצב הביטחוני על הסיכונים השונים הקיימים, בטיעון שלך אתה מזכיר את אלו המסתובבים עם סכין עליהם,

כי המצב מסוכן ואי אפשר לדעת במה תתקל (אולי בעצם זה ה"אמצעים כאלו ואחרים" עליהם דיברת, מקווה בשבילך שלא).

תלוי איפה אתה מסתובב. במקומות מועדים לסכנה אתה תשמח שיש לך משהו להגן על עצמך איתו. למה ספריי גז מדמיע זה בסדר ומחבט בייסבול לא?

בעניין הסרטון, מדובר באדם דפוק שלא מסוגל לשלוט בעצמו. אני מבין טוב מאד את האהבה לרכב, בכל זאת לא הייתי מסכן את כל מי שסביבי בנסיעה מופרעת כזו.

הכי מעצבן זה שאנשים חושבים שאם אתה נגד השתוללות מטורפת כזו בכביש ציבורי אתה אוטומטית בעד הגנב ומעודד גניבות. פיגור בתלת מימד HD.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עצוב מאוד, לראות אנשים לוקחים את החוק לידיים, בגלל הידיעה שהם לבד, והמשטרה מזמן הרימה ידיים.

אני לא יודע איך אני הייתי פועל באותה סיטואציה, אבל אני בספק אם הייתי יכול לצפות בשלווה באוטו שלי מתרחק לו אל האופק.

:turn-l:
פורסם

תלוי איפה אתה מסתובב. במקומות מועדים לסכנה אתה תשמח שיש לך משהו להגן על עצמך איתו. למה ספריי גז מדמיע זה בסדר ומחבט בייסבול לא?

בעניין הסרטון, מדובר באדם דפוק שלא מסוגל לשלוט בעצמו. אני מבין טוב מאד את האהבה לרכב, בכל זאת לא הייתי מסכן את כל מי שסביבי בנסיעה מופרעת כזו.

הכי מעצבן זה שאנשים חושבים שאם אתה נגד השתוללות מטורפת כזו בכביש ציבורי אתה אוטומטית בעד הגנב ומעודד גניבות. פיגור בתלת מימד HD.

גז מדמיע הוא כלי שמטרתו 'הגנה עצמית', מחבט בייסבול זה כלי שמטרתו לשמש כלי במשחק בייסבול. חלק מהאנשים אימצו עבורו עיסוק נוסף,

להיות כלי תקיפה. בד"כ אותם אנשים, למרות כל ההצטדקויות והתירוצים (אותם הוא יוכל לנסות למכור לשופט בבימ"ש) הם לא מהצד הנורמטיבי של החברה,

אלא מאלה שינסו להידחף לך וכשלא תתן הם יצאו לנסות להוכיח מי הגבר. כשאחד כזה יצא עם המחבט שלו לעבר אדם חמוש במטרה לתקוף,

מצבו יהיה לא טוב - עם גז מדמיע וכו' זה לא הסיפור (כל עוד החמוש ממול נורמטיבי, כמובן).

מה שרואים כאן זה חמום מוח, אני לא אומר שהוא היה צריך לומר "כפרה על האוטו" ולעלות הביתה, גם אני לא הייתי עושה זאת,

אך פה רואים מרדף של חמום מוח ששם לעצמו מטרה אחת בלבד, לתפוס את הרכב שלו, לא משנה מה.

גם משטרה (וב"סוד", גם איתוראן) רודפת אחרי גנבי רכבים, אפילו אם תעזבו לרגע את ההכשרה והניסיון,

לא תראו ניידת חוצה ככה צמתים גדולים ומרומרים בשיטת "תמות נפשי עם פלישתים".

פה הוא לא מסכן רק את חייו שלו אלא גם של עשרות (לפחות) חפים מפשע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל מה הקשר בין אנשים מסויימים למחבט בייסבול? אני יכול לתקוף מישהו עם ספריי גז ולגרום לו נזקים בדיוק כמו עם מחבט. לא צריך לרדת לאנשים לחיים בגלל חפצים מסויימים שברשותם. יש מה שנקרא חופש הקניין. מה שאתה בוחר לעשות ברכוש שלך זה כבר סיפור אחר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...